Helló! Nem szeretnék ujjakkal mutogatni, de az is eléggé kellemetlen, hogy akármit csinálunk, legalább három admin néz. Alapvetően nektek azzal is van probléma, hogy nem RPzzük le, hogy elmegyünk bankba vagy hasonló helyekre (nem kapcsolódik amúgy a PK-hoz), ahova a karakterünk alapvetően RP hűen nem is menne... Teljesen immerzió romboló, hogy le kell írni, hogy megyünk a bankba, mert való életben egy random sötét mágus (gangbanger) soha nem menne semmilyen bank közelébe, főleg olyan pénzzel amit épp lopott, viszont erre nincs más módszer, mármint a pénz tárolására! Másik problémára reflektálnék, ami az MG, nem tudom, hogy ez alapvetően miért is jött fel? Nem szabad a szerveren taktikázni lövöldözés közepette, hogy éppen megkerüli valaki az embert, hogy pozíció előnyt szerezzen? Eljöttek a lokációra amit küldtem, körbenéztek, láttak minket és kerülgettek... Ezzel én nem látom a problémát, de ez persze csak az én szerény véleményem. Ez, hogy részletesebb RP elvárt mindenkitől, hogy megnézi a pulzusát meg hogy ezt-azt és, hogy nem húzza el mert lehet nagyobb sérülései vannak? Ez mind karakterfüggő, már meg ne haragudj, de az összes karakterünk full fiatal, sok tapasztalata nincs az életben, már honnan tudnának olyanokat, hogy stabil oldalfekvés, hol kell megnézni effektíven a pulzust és, hogy milyen problémák lehetnek, hogyha megfogja csak úgy a karakterem? Nem mellesleg valszeg csak azért jött oda hozzám RPzni, mert a kocsi mellett feküdtem a szokásos rablós felszerelésemben. Megértem, hogy néz ki a ti szemszögetekből, de meg sem akarjátok pontosan hallgatni a miénket és már zárnátok is le a panaszt? Ami most lejött nekem abból amit írtatok, hogy úgy várjátok el a karakterünkkel az RP-t, mintha a ti karaktereitek RPznénk.