Sarah Andersen PK Jontrell Williams, Curtis Johnson, Carlos Benavides és maszkos társaik ellen

toeszli

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:145
Zoey Nolan / Sarah Andersen
panaszkonyvj.png

Neved: Sarah Andersen
Játékos(ok) neve: Jontrell Williams, Curtis Johnson, Carlos Benavides és maszkos társaik ellen
Panasz oka: Chainrobbing, NonRP, MG gyanú
Panasz kifejtése: Mai délután folyamán, 17 óra magasságában bejelentés érkezett Murietta Heights tetóválószalonból illetve a kisboltból is rá pár másodperccel később (chainrobbing), több egység kiérkezett. Olyan szituból kerültek elő személyek, amiről csak az animban lévő társuk tudott szólni feléjük (MG gyanú)
Bizonyíték (kép, log, videó): Videó bizonyítékot majd a bíráló adminnak továbbítjuk @Tukan
Megjegyzés: Megjegyzés

All Off Brouge

Újonc
Játékos
Üzenetek:14
Carlos Benavides
Helló, én, mint Carlos Benavides fogok most a panaszkönyvhöz szólni, védve a maszkos társaimat és Curtist, illetve Williams-et. A tetkószalonba én mentem rabolni, és Curtis. Ezek szerint Roderick Davis, és Jontrell Williams rá pár percre boltot kezdtek el rabolni a környezetünkben, ezt nem beszéltük meg velük InGame. Nem folyamatosan raboltunk boltot (chainrobbing), hanem kettőt, két külön társasággal, egyidejűleg egyeztetés nélkül.

Egy SMS-t kaptunk egy csoportba a sikeres rablást elkövetve, amibe mindenki benne van, hogy baj van. Ekkor indultunk meg én, és Curtis a mentőexpedícióra. Nem tudtuk hogy mit csináltak és pontosan kik, csak odamentünk. Az SMS erről (amit még az animba esés előtt küldött):

Hector

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:621
Hector
Adminisztrátor hozzászólás
Sziasztok. A panaszkönyvet én és @szikes92 fogjuk kezelni. Várjuk a további bizonyítékokat és az említett videót.

szikes92

Lelkes Forumozó
Adminisztrátor
Üzenetek:40
Evy
Adminisztrátor hozzászólás
Hali. Amit én recon-ban láttam az látszik a kapott videón is. Gyakorlatilag 2-3 szavas Rpvel (kimeríti a HanyagRP szabálysértést) került Jontrell a csomagtartóba, amit többedmagammal láttam.

Emellett ez a sor -> "Nem tudtuk hogy mit csináltak és pontosan kik, csak odamentünk." számomra nem hihető, az eset után még hosszú percekig figyeltelek Titeket, (sőt nem csak ma, már több alkalommal is) , ahogy mentek az autóval. Megálltok. X be megy a bankba, Y be megy egy boltba és a többi. Ergó, semmi RP, IC beszéd nem hangzik el, hogy "Menj ide, állj meg itt, stb." .

Ekkor szólt Klaudia, s én is. Részemről ez nettó DC RP, MG.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó