Sarah Andersen PK Jontrell Williams, Curtis Johnson, Carlos Benavides és maszkos társaik ellen

toeszli

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:145
Zoey Nolan / Sarah Andersen
panaszkonyvj.png

Neved: Sarah Andersen
Játékos(ok) neve: Jontrell Williams, Curtis Johnson, Carlos Benavides és maszkos társaik ellen
Panasz oka: Chainrobbing, NonRP, MG gyanú
Panasz kifejtése: Mai délután folyamán, 17 óra magasságában bejelentés érkezett Murietta Heights tetóválószalonból illetve a kisboltból is rá pár másodperccel később (chainrobbing), több egység kiérkezett. Olyan szituból kerültek elő személyek, amiről csak az animban lévő társuk tudott szólni feléjük (MG gyanú)
Bizonyíték (kép, log, videó): Videó bizonyítékot majd a bíráló adminnak továbbítjuk @Tukan
Megjegyzés: Megjegyzés

All Off Brouge

Haladó
Játékos
Üzenetek:18
Carlos Benavides
Helló, én, mint Carlos Benavides fogok most a panaszkönyvhöz szólni, védve a maszkos társaimat és Curtist, illetve Williams-et. A tetkószalonba én mentem rabolni, és Curtis. Ezek szerint Roderick Davis, és Jontrell Williams rá pár percre boltot kezdtek el rabolni a környezetünkben, ezt nem beszéltük meg velük InGame. Nem folyamatosan raboltunk boltot (chainrobbing), hanem kettőt, két külön társasággal, egyidejűleg egyeztetés nélkül.

Egy SMS-t kaptunk egy csoportba a sikeres rablást elkövetve, amibe mindenki benne van, hogy baj van. Ekkor indultunk meg én, és Curtis a mentőexpedícióra. Nem tudtuk hogy mit csináltak és pontosan kik, csak odamentünk. Az SMS erről (amit még az animba esés előtt küldött):

Hector

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:621
Hector
Adminisztrátor hozzászólás
Sziasztok. A panaszkönyvet én és @szikes92 fogjuk kezelni. Várjuk a további bizonyítékokat és az említett videót.

szikes92

Lelkes Forumozó
Adminisztrátor
Üzenetek:42
Evy
Hali. Amit én recon-ban láttam az látszik a kapott videón is. Gyakorlatilag 2-3 szavas Rpvel (kimeríti a HanyagRP szabálysértést) került Jontrell a csomagtartóba, amit többedmagammal láttam.

Emellett ez a sor -> "Nem tudtuk hogy mit csináltak és pontosan kik, csak odamentünk." számomra nem hihető, az eset után még hosszú percekig figyeltelek Titeket, (sőt nem csak ma, már több alkalommal is) , ahogy mentek az autóval. Megálltok. X be megy a bankba, Y be megy egy boltba és a többi. Ergó, semmi RP, IC beszéd nem hangzik el, hogy "Menj ide, állj meg itt, stb." .

Ekkor szólt Klaudia, s én is. Részemről ez nettó DC RP, MG.

All Off Brouge

Haladó
Játékos
Carlos Benavides
Amit te írsz ide, az nettó rosszindulat. Hogyha a járműbe való berakásra van automata /me, hogy berakja és rázárja, és én még előtte írok egy olyan sort oda, hogy viszem éppen az autóhoz, akkor miféle HanyagRP-ről van szó? Meg kell próbáljam esetleg berakni, hátha nem sikerül? Esetleg azzal, hogy nem 2, hanem 1 sorból oldottam meg + az alap /me-vel az kinek az immerzióját rombolja, játékélményét rontja? Ez már csak felesleges belekötés részedről, főleg egy ilyen szituáció közepette, ahol kérdéses hogy mikor jön több egység.

Tukan

Kritikus
Adminsegéd
Üzenetek:273
Dorothy Harvey
Sziasztok! Küldöm a videót:

A Chainrobbingot maximum az adminisztrátorok fogják tudni majd visszanézni logból.

A járműbe való berakás / kivétel miatt nem egyszer szóltak már meg minket is egy lőtt sérültnél vagy akár csak egy animban lévő sérültnél, hogy ne annyiból álljon hogy felkapjuk és betesszük a kocsiba és elrobogunk vele a kórházba majd kidobjuk hanem hogy legyen RP a helyszínen legalább pár sorban. Ezekről küldök pár sort, hogy mennyi RP történt a sérült személy elszállításával kapcsolatosan. Illetve egyből az animban lévő személyhez szaladtál még csak a pulzusát sem nézted meg, hogy ő életben van e vagy halott. Lerpzted, hogy a pénzt elveszed tőle és hogy megpróbálod vinni, ahogy Szikes fentebb is leírja. A másik sráchoz ez alapon miért nem lett odaszaladva, ellenőrizve? Ez nem szurkálódás csupán ezt tőlünk is elvárják és aszerint járunk el és RP-zünk mivel attól, hogy NPC-t ír a feje fölött még ugyanúgy a player volt ott.

Az MG részre kitérve ami adminisztrátor véleményére lett hagyva onnan merült fel, hogy amikor az utca sarkánál állsz fedezékben egyszer gondol egyet a karakter és egy teljesen másik irányból kezdi el megközelíteni a kint maradt Officereket ami még lehetséges is viszont pont olyan elhelyezkedések vannak és olyan pozícióból kerül Marcus lelövésre amely nagyon azt mutatja, hogy az animban lévő személy adta át az információt, hogy hol is vannak a még életben maradt rendőrök és merre mozognak, hogyan.

A képeket csatolom mellé

szikes92

Lelkes Forumozó
Adminisztrátor
Evy
Reflektálva Tukán szavaira, a pozícionálás valóban MG-t sejtett. Lehet takarózni az SMS-sel, amely egy lokációt valóban mutat, de NEM Marcus és nem az animba esett rabló lokációját. Hiszek a csodákba, de valami hatalmas nagy csodának kellene lennie annak, hogy PONT abból a szögből legyen Marcus lelőve ahogy az történt.

HanyagRP : Alapvetően, ha egy társadat lelövik -vélhetően- több lövést bekap, nem mész oda rángatni a testét, mert fogalmad sincs miféle sérüléseket szerzett, él-e, leszakadt-e a karja vagy bármi. Nem kezded el egyből mindenféle csekkolás nélkül berakni a csomagtartóba. Belekezdtetek egy RP szálba, ezáltal akarva/akaratlanul is kötelességetek normálisan RPzni. Legalább az állapotát a sérült/halottnak ellenőrízni. Attól, mert ott van az [NPC] felirat, Te azt IC nem tudod hogy él-e vagy sem.

A Chainrobbingot Hector bírálja felül, továbbá várunk minden releváns, idekapcsolódó bizonyítékot/mondandót!

All Off Brouge

Haladó
Játékos
Carlos Benavides
A Chainrobbingot maximum az adminisztrátorok fogják tudni majd visszanézni logból.

A járműbe való berakás / kivétel miatt nem egyszer szóltak már meg minket is egy lőtt sérültnél vagy akár csak egy animban lévő sérültnél, hogy ne annyiból álljon hogy felkapjuk és betesszük a kocsiba és elrobogunk vele a kórházba majd kidobjuk hanem hogy legyen RP a helyszínen legalább pár sorban.

Először is, én nem "ti" vagyok, szóval nekem ilyen egy szó nem lett szólva, a szabályzatba pedig nem találok ilyen pontot. Részetekről ez teljesen más, hiszen nekem az a fő, hogy minél hamarabb eltűnjek a helyszínről, nektek pedig az, hogy engem elkapjatok. Nem gondoltam volna, hogy nekem arra kell összpontosítani miután lelőttem 4 egységet, hogy a helyszínen legyen RP-m a berakásról több sorban is, hiába van róla automata /me.

szikes92

Lelkes Forumozó
Adminisztrátor
Evy
Ne forgasd ki az ember szavát. 6 mondatnyi RP az nyílván nem elvárt ilyenkor, de minimum, hogy ellenőrzöm a társam, hogy egyáltalán él-e vagy sem, melyet 2 szónál azért bővebben leRP-zek.

Utoljára szerkesztve:

All Off Brouge

Haladó
Játékos
Carlos Benavides
[a] Reflektálva Tukán szavaira, a pozícionálás valóban MG-t sejtett. Lehet takarózni az SMS-sel, amely egy lokációt valóban mutat, de NEM Marcus és nem az animba esett rabló lokációját. Hiszek a csodákba, de valami hatalmas nagy csodának kellene lennie annak, hogy PONT abból a szögből legyen Marcus lelőve ahogy az történt.
[/a]
Nyilvánvalóan nem arrafelé fogunk elmenni járművel, amerre a járőrkocsik vannak befarolva, illetve amerre a bolt bejárata. A legnagyobb hülyeség lenne mindennek a közepébe belehajtani.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó