Sziasztok srácok. Akkor pár szóban összefoglalnám, hogy mi is történt.
Első körben köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat, bizonyítékokat. Lépésenként szeretnék végigmenni a felhozott vádpontokon és azok pontos, tényszerű alátámasztásán.
Chain Robbing : Szerverlog és a mi látómezőnk is eljutott oda, hogy a srácok a mai nap folyamán milyen tevékenységeket folytattak. Tételesen kifejtve(rablási sorrendbe fogom leírni):
Pacific Bluffs - Benzinkút, -> Rendben van.
El Burro Heights - Tetoválószalon, -> Már Chain Robbing,
ismét El Burro, -> Feltételezhetőleg elrontotta, újraindította,
majd Murrieta Heights - Vegyesbolt, -> Még mindig nem telt le az 1 óra, bőven Chain Robbing,
Davis - Benzinkút, -> 5 perc sem telt, teljes mértékben Chain Robbing,
El Burro Hegiths - Tetoválószalon, -> Rendben vagyunk, megvolt a szükséges idő,
majd ismét Murrieta Heights. -> Azonos frakció másik tagja kezdi el a másik boltot, 1,5 percen belül, Chain Robbing.
Igen, tisztában vagyok vele, hogy el lehet rontani, sőt, azzal is, hogy ilyenkor még van egy reális esély és lehetőség újraindítani. Ellenben az, hogy 7 scriptes rablásból 4 Chain Robbingba ment át, független az indítéktól és mindentől, az nem oké. Szeretnék idézni nektek egyet a
Rulesból, hiszen ide tartozik.
A chain robbing – azaz folyamatos és irreális rablás sorozat – minden formája tiltott. Irreálisnak minősül egy órán belül az autókereskedések, boltok, bankok, ATM-ek és az ott dolgozók ki / elrablása [egyéni és frakciószinten]. Ez a tevékenység súlyos szankciót von maga után. A chain robbing szabálypont alól kivételt képeznek a járművek és ingatlanok feltörései – azok nincsenek időkorláthoz kötve.
Ennek értelmében a frakció 3 elkövetője, egyenként vétett a szabálypontal szemben.
NonRP: A videó alapján nem látok NonRP-t, viszont számomra az automatikus /me nem elégséges arra, hogy egy személy, aki mellesleg több, lőtt sérüléssel fekszik, animba a földön, ami azt eredményezi, hogy sem nincs magánál, se nem tud beszélni, ergo csak a szerepjáték maradna, ha megtörtént volna. Jontrell semmilyen formában nem fejezte ki a vele történt eseményeket, pedig animban is van lehetősége egy /do-t megírni. Ez lemaradt. Szükséges lett volna.
Viszont nem egy esetben látok hanyagRP-t, főleg, ahogy a pénz, a kulcs, a fegyverek elkerültek adott emberektől, az, ahogy semmilyen módon nem nézted át, csak elvettél tőle mindent, mintha pontosan tudtad volna, hogy mit merre és hogyan is találsz. Számomra furcsa ez.
MetaGaming: Felmerült, hogy elkövettétek. Én elfogadom, hogy Ti teljes mértékben IC kommunikáltatok. Maradjon is így.
Ugyanakkor!
Carlos Benavides sorozatos Chain Robbing (a délutániakhoz hozzájön a képen látható) és HanyagRP miatt szankcióban részesítem, melyet 150 percben határozok meg!
Jontrell Williams Chain Robbing miatt szankcióban részesül, 60 percben megszabva,
Curtis Johnson szintén Chain Robbing miatt szankcióban részesül, 60 percben megállapítva.
A panaszkönyv végkimenetelét megbeszéltük Szikessel, a döntést ez alapján hoztam/hoztuk meg.
Tehát a panaszkönyv részben
jogos!