Persze lejött a lényeg, honnan tudod te hogy miért van rajtam az a mellény, milyen szerepet töltök be a szervezetben vagy hogy egyàltalán cartel tag vagyok?
Az a baj, hogy szerintem neked nem jön le a lényeg, de válaszolok már pár dologra neked.
“2001 és 2013 közt közel fél millió ember, 406 496 fő vesztette életét lövöldözésben.”
Szereted a statisztikákat, ezért én is azzal jövök neked. Amerikában becslések szerint jelenleg 335.000.000 ember él. Gyorsan megnéztem egy oldalt, ami szerint 2021-ben 26,031-ből 20,958 gyilkosságban volt érintett lőfegyver. Szerintem érzed, hogy ez milyen elenyésző szám a teljes lakossághoz képest. Ha ennyire az IRL-t vesszük, akkor a szerón kábé napi 1 embert szabadna lelőni a statisztikák szerint. Itt természetesen előjön az, hogy ez csak egy játék, és ez igaz is. Ez alapján szerintem megegyezhetünk, hogy az IRL viszonyok sok esetben irreleváns érvek.
Visszatérve az eredeti topicra, amiben még egyet is értek veled, hogy rengeteg fegyver van Amerikában és a szerveren is, szóval valósághű az egész, DE! ez nem feltétlen jó így. Ha elnézünk attól, hogy egyeseket ez arra ösztönöz, hogy ne féltse az életét a lövöldözésben, mert max elbukja a fegyvert, úgy is van 60 másik, akkor is ott van az, hogy értelmetlenül sok a fegyver. Jó lenne, ha nehezebb lenne beszerezni őket, mert még úgy is volt belőlük régen is egy csomó. Talán fellendítené a kereskedelmet egy picit.
Akkor minek van a szerveren nagykaliber armor?
Természetesen szabad használni őket, de nem kéne túlesni a ló másik oldalára. Mint amikor bejött és a szerelők meg a mentősök is azt viselték dutyban...
Annyira jó , hogy mindenki tisztában van mi van az usaban
Tekintve, hogy Amcsi RP-t nyomunk, nem értem miért lep ez meg téged. Nem állítom, hogy ahhoz, hogy a szerveren legyél mindent tudnod kell róla, de azért egy kis alap nem árt minimum..
Gondolom ők csak bedutyznak és megkapják “semmi vesziteni való nincs” hogy legyen kiegyenlítve az esély?
Ne haragudj, de ez nevetséges egy állítás volt. Még, ha el is tekintünk attól, amit Laca leírt, hogy fogyócikk a felszerelés, akkor is rengeteg PDs a túlélésre törekszik és sokan tovább RPzik a sérüléseiket bizonyos kereteken belül. (Természetesen nem lehet minden egyes golyót minden egyes playernek realisztikusan RPznie, mert elfogyna a rendőr)
Igen? Mert te ezt miből állapítottad meg , hogy nekem nincs fogalmam?
A válaszaid 80%-ából.
màrcsak az életkorom miatt is
Erre csak egy hatalmas XD-t tudok válaszolni, sajnálom.
De nem itt fog ez eldőlni ki milyen csibész gyerek a monitor/telefon mögött
Erre egy mégnagyobb XD jár.
De kapjon senki nem mondta ezt, de ha magunk kell eltartani mégis miből tartsuk el magunk ha nem a scriptelt dolgokból mikor ők is abból tartjàk el maguk?
Ezt az érved valahogy sehova se tudom tenni, bugyutának tartom.
Ezzel felhívom magamra a figyelmet?
Igen.
Majd ha egyszer nem lesz elég jó az esti Cockatoos vagy Masionette, vagy éppen tuningtali akkor majd dumálunk.
Őszintén szólva alkalmanként (szóval nem minden este) jónak tartom ezeket, mert lehetőséget biztosítHAT olyan karakterek összehozására, akik alapvetően nem találkoznának. Pl egy civil és egy drogkereskedő. (persze nem úgy értem, hogy állj ki a táncparkett közepére és /s Dróg eladó) Természetesen az nem tesz sok értéket hozzá, ha csak benyomod a dance animot és ott állsz, mert abból nagy RP-k nem lesznek.
Személy szerint szívesen látom a különféle kezdeményezéseket a szerveren, amik egyediek, -akár legális, akár nem- de van, amiben nem lehet részt venni sok embernek a karaktere miatt. Hogy példát mondjak be akartak szervezni egy boxmeccsre, ami nem hiszem, hogy legális lett volna, de az apatestű karimmal nincs értelme belemenjek, mert csak belevernek a betonba (természetesen megnyerhetném a balklikk harcot, de az meg kicsit szereptévesztés lenne imo)