Üzenetek:456
Lack Elek
Ki gondolta volna? Már ne is haragudj, de mi a faszért keresne meg téged bárki fegyverért és drogért, mikor a világ legegyszerűbb dolga magadnak kifarmolni? Erről szól az egész topic, ezek szerint nem olvastad végig csak kommentelgetni jöttél. Semmi értelme tőled vagy bármelyik emberedtől fegyvert és drogot venni, mikor illegálosként egy laza területtel kifarmolom a picsába. Még a civilek is fel vannak stackelve illegállal, annyira egyszerű szerezni.Megértelek, ahogy leírta klicskó is, mi interaktàlunk más szervezetekkel, de szerintem nem nekünk kéne felkeresni mást hogy nem akartok tőlünk nagykalibert venni vagy drogot? Vagy a mi embereink àlljanak ki az utcára teríteni? Hozzàteszem több mind 2 hónapja megy a frakció mert én 3 hónapja vagyok bent, de egyszer nem keresett meg senki se drog se fegyver miatt, sem civil sem illegálos. Itt azzal van a probléma hogy nincs piaca a drognak mivel nincs felhasználàs. Ez az én meglàtásom
Csak a szerver tökéletesen elúszkál a telehugyozott melegvízben, ahol eladja az NPC-nek a cuccait, mert hahaha az de jó pénz. Amikor már Ktownban IC-ben felkérdez engem egy kartelles egyébként, hogy miért nem hívom fel a 45367-et, mert jó pénz van benne, akkor mi a faszomról beszélünk? XDD Hogy az ember menjen és vegyen fegyvert? Minek?
Ui: A kartelles nevére sajnos nem emlékszem, zöld katonai WW2 jeep-et vezetett.