Üzenetek:207
Durk Massey
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Durk Massey/ shareef#0982 «
Ötleted leírása
» Több karakter - vezetőségi jóváhagyással
Q&A
Q: Miért érné meg a vezetőségnek, hogy ezt bevezesse?
A: A válasz egyszerű. A szerepjáték magját a karakterek képezik, ez pedig azt jelenti, hogy minél több karakter van, annál színesebb a szerver és annak környezete.
Q: Mi haszna lenne a szervernek ebből?
A: A szerveren több karakter lenne jelen, így sokkal változatosabb, egyedibb és élvezhetőbb szerepjáték szituációk alakulnának ki.
Q: Azt gondolom, hogy a szerepjáték közösség még nem érett erre. Mi a megoldás erre a problémára?
A: Ahogy azt a topic címében is írtam: több karaktert csak is a vezetőség jóváhagyásával lehetne alakítani.
Q: Hogyan működne a második - esetleg több - karakter igénylése? A: A fejemben a procedúra szinte ugyanaz lenne, mintha írnál egy egyszerű alap leírást a karakterről. A fejedben összerakod a történetet/alapokat, megformázod majd kirakod a karaktertörténetek vagy egy erre kialakított külön fórumrészbe "xy. karakter" címkével. Ezt egy vezetőségi tag ellenőrzi, és az alapján eldönti hogy érdemes-e második karaktert alakítanod. Ez csak az én elképzelésem, az ötlet elfogadása esetén a vezetőség megoldása ettől eltérhet.
Q: Lehetne például rendőr karakter mellett maffiózót alakítani?A: Erről az a véleményem, hogy egészen addig kivitelezhető a dolog, ameddig a két karakter szálai nem kapcsolódnak össze. Onnantól nem folytatható tovább a több karakteres dolog. Ez csak az én elképzelésem, az ötlet elfogadása esetén a vezetőség megoldása ettől eltérhet.
Q: Lehet mindkét karakterem ugyanabban a frakcióban? A: A legtöbb ember ezt a lehetőséget úgyis erre használná, így igen. Adott Anonymus, aki az LSPD vezetője (Captain+, továbbiakban Lt), viszont a Captain+ nem végez járőrszolgálatot, legfőképpen adminisztrációs munkát végez - ez pedig unalmas. Anonymus szeretne egy második karaktert, hisz, az első elég unalmas. Az ötlet elfogadása esetén Anonymusnak van erre lehetősége, másképp nincs. Ez csak az én elképzelésem, az ötlet elfogadása esetén a vezetőség megoldása ettől eltérhet.
Ahogy azt a téma címébe is beleírtam: a nem érett a közösség kommentek megelőzése érdekében ez nem egy általánosan elérhető funkció lenne, hanem szervervezetőségi engedélyhez kötöttként gondoltam.
Kérlek titeket, hogy a téma alatt nyugodtan fejtsétek ki gondolataitokat - természetesen ezt kulturált formában tegyétek meg -, azonban, hogy a vezetőség részletes felmérést tudjon készíteni arról, hogy ki támogatja és ki ellenzi az ötletet, használjátok az alábbi "tageket" a hozzászólásaitok alján:
+ | Támogatom az ötletet.
- | Nem támogatom az ötletet.
S | Semlegesen állok az ötlethez.
credits: @sentinel180
«
Csatolmányok
» -z «
Egyéb megjegyzések
» Hajrá. «