Sziasztok.
Első sorban is szeretnék reflektálni általatok említett részekre, és kifejteni az én álláspontomat az üggyel kapcsolatosan.
@KOSZTA
"Luna Reed észrevett engem is, és elég rendesen le is tartott."
- Sajnálatos módon a kettő, kettő perces visszamentésemben nem látszik így ezt a tényt sajnálatosan nem tudom bizonyítani, azonban téged csak akkor vettelek észre amikor futni kezdtél. A letartott részt azért nem tartom jogosnak, mivel végig takarásban voltál és a nevedet nem láttam semmilyen formában, rólad nem is tudtam egészen addig még futni nem kezdtél. Az elhelyezkedésem pusztán taktikai volt, hogy a teret jobban belássam, és a karakterem fedezékbe legyen. Az
ALSÓ és az alúlra felrakott videómban most már utólag látom, hogy a neved csak is akkor villan fel amikor te elkezdesz felkelni a földről, egészen addig én nem is láttam a te nevedet, de akkor sem a neved vettem észre, hanem a karaktered, ahogy futni kezdtél.
"Ezután minimum egy perc eltelt amikor megérkezett Logan Cooper aki alap esetben simán tovább futott volna a racionalitás talaján maradva, de mivel a nametag kikandikált a bokorból, így nem állt tovább Logan." - Erre csak annyival szeretnék reflektálni, hogy én utólagosan érkeztem ki a helyszínre, egy rádiózást követően.
[RÁDIÓZÁS]
[ 2811453] [b3751_GTAProce] MainThrd/ ** [CH: 2, FREQ: 385472] Luna Reed: TOM-334. Hova szükséges erősítés?
[ 2825406] [b3751_GTAProce] MainThrd/ ** [CH: 2, FREQ: 385472] Logan Cooper: K368 helyzetére.
A megérkezésem nagyjából fél perc volt. Kiérkezésemkor a helyszínen én csak Logan személyétől kaptam tájékoztatást, hogy mi és hogyan történt, nem tudtam semmi részletet egészen addig. Arról sem tudtam, hogy ő mi alapján és hogyan ment be oda, vagy került oda, de erről csatolok logokat. Én pusztán amiatt maradtam ott, hogy egy bandaterületen ne legyen egyedül Deputy-ként.
[LOG]
[ 2862781] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Luna Reed mondja: Itt.
[ 2865172] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Logan Cooper mondja: Erre.
[ 2866094] [b3751_GTAProce] MainThrd/ *** Logan Cooper elővesz egy fegyvert. (Combat Pistol)
[ 2916094] [b3751_GTAProce] MainThrd/ ** [CH: 2, FREQ: 385472] Thomas Moore: Moore, Mcdonald Streeten egy személy a földön, nem reagál. Volt egy társa is, ő elmenekült feltehetőleg. .
[ 2949953] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Luna Reed kiabálja: Fentről fedezek.
[ 2963422] [b3751_GTAProce] MainThrd/ ** [CH: 2, FREQ: 385472] Luna Reed: TOM-334 Jelén egy motor mozog.
[ 2988078] [b3751_GTAProce] MainThrd/ ** [MDC]: Sarah Andersen visszavonta a vészjelzést.
[ 2991344] [b3751_GTAProce] MainThrd/ [LSPD] [Sergeant I] Thomas Moore: R319CL a FIRE felé, egy coroner egységre lenne szükség Mcdonald Street, Roy Lowenstein Boulevard sarkára
[ 3025547] [b3751_GTAProce] MainThrd/ [LSFD] [Engineer I] Nicolett Valdez: FIRE az R319CL felé, indul a coroner egység
[ 3032656] [b3751_GTAProce] MainThrd/ *** Luna Reed felvesz egy maszkot.
[ 3032656] [b3751_GTAProce] MainThrd/ [INFO-success] Felvettél egy maszkot.
[ 3050438] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Luna Reed mondja: Na mit tudunk?
[ 3056438] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Logan Cooper mondja: Ketten voltak.
[ 3057719] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Luna Reed mondja: Láttál valamit?
[ 3068156] [b3751_GTAProce] MainThrd/ [LSPD] [Sergeant I] Thomas Moore: R319CL a FIRE felé, köszönöm. Küldök pontosabb pozíciót, a járművem máshol áll.
[ 3077625] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Logan Cooper mondja: Itt kell lenniük, végig figyeltem a kijáratokat.
[ 3106063] [b3751_GTAProce] MainThrd/ ** [CH: 2, FREQ: 385472] Luna Reed: Reed. CANINRA Lenne szükség a pozíción. .
[ 3108141] [b3751_GTAProce] MainThrd/ [Bejelentés] A bejelentés adatai:
[ 3108141] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Bejelentés sorszáma: 2
[ 3108141] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Bejelentő neve: Luna Reed
[ 3108141] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Bejelentő telefonszáma: Ismeretlen (gyorshívó)
[ 3108141] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Bejelentő pozíciója: Chamberlain Hills
[ 3108141] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Bejelentés indoka: Gyorshívás
[ 3108141] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Ha el szeretnéd fogadni a hívást, használd a /accept [2] parancsot!
[ 3108141] [b3751_GTAProce] MainThrd/ [INFO-success] A bejelentést sikeresen megtetted!
[ 3108141] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Ha vissza szeretnéd mondani a gyorshívást, használd a /deletecall [2] parancsot!
[ 3108141] [b3751_GTAProce] MainThrd/ *** Luna Reed megnyomja a gyorshívó gombját.
[ 3152156] [b3751_GTAProce] MainThrd/ ** [CH: 2, FREQ: 385472] Thomas Moore: R319K9, kis türelmet és reagálok.
[ 3179438] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Logan Cooper mondja: Én tartom itt.
[ 3187734] [b3751_GTAProce] MainThrd/ [oneRP] Thomas Moore elfogadta a 2 (Luna Reed által bejelentett) sorszámú vészhívást.
[ 3187734] [b3751_GTAProce] MainThrd/ [oneRP] A vészhívásodat (Los Santos Police Department) elfogadták. Maradj a helyszínen!
[ 3237516] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Luna Reed kiabálja: METRO POLICE! Felszólítom az esetlegesen itt tartózkodó feleket, hogy feltett kézzel, fegyvertelenül jöjjenek elő! Hamarosan érkezik egy CANINE Egység ami megfogja találni és esetleg meg is haraphatja.
[ 3254656] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Luna Reed kiabálja: METRO POLICE! Felszólítom az esetlegesen itt tartózkodó feleket, hogy feltett kézzel, fegyvertelenül jöjjenek elő! Hamarosan érkezik egy CANINE Egység ami megfogja találni és esetleg meg is haraphatja.
[ 3265219] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Logan Cooper kiabálja: Mozgást hallok.
[ 3303766] [b3751_GTAProce] MainThrd/ ** [CH: 2, FREQ: 385472] Luna Reed: Reed. A kutyával kapcsolatos felszólítás megtörtént. A Deputy elvileg mozgást hallott.
[ 3324172] [b3751_GTAProce] MainThrd/ ** [CH: 2, FREQ: 385472] Luna Reed: Reed. Lövést hallottunk keletről.
Hogy az esetleges dolgok elkerülése végett és a kétejek eloszlatása miatt a videón és a logban is látható, hogy a METRO POLICE! felszólítást kétszer is elküldtem. Ez pusztán amiatt történt mivel nem tudtam pontosan, hogy ha valaki van a végébe és az elejébe, esetleg a tetőn akkor az illető látja-e majd az RP-t.
"Luna Reednek ez a – hát nem is tudom, hányadik – esete, így már
muszáj hozzászólnom." - Ezt pusztán amiatt nem értem, mivel amennyiben lehetőségem adja és úgy tudom alakítani az IC Szálak, mivel tőlem mind IC, mind OOC eléggé messze áll ez a Banda RP És az ahhoz "köthető" LEO RP Emiatt én nem is nagyon interaktálok veletek amennyiben úgy adja lehetőségem. Sem IC, sem OOC Nem szeretnék amiatt kellemetlenséget, hogy egy RP-t az esetleges tudáshiányommal elrontsak, elrondítsak. Tisztában vagyok ezzel a dologgal és amikor csak lehetőségem van próbálom ezt a dolgot fejleszteni magamban.
"OOC is ne a háboru menjen a két frakció közöt, sokkal inkább együtműködés menjen, mert működik!" - Részemről ez a dolog teljes mértékben megvan én úgy gondolom. Taylor-al beszéltem korábban erről külön mivel az adott meetingen ahol erről volt szó nem voltam jelen és ott is elmondtam neki, hogy részemről személyes problémám veletek nincsen. Az IC Dolgok amik meg történnek azok maradjanak is ott, nem fogom őket OOC-ba átvinni.
@D3L0R14N3
Főleg, hogy a háttérben lövöldözés is volt és ők mégse álltak tovább (azaz csak másodjára). Én is voltam PD-s korábban a szerveren, de arra nem volt precedens, hogy lövöldözés esetén ne sietnénk társaink kisegítésére (kivéve ha túszul vagyunk ejtve, vagy egy olyan helyzet áll elő, ami indokolja azt, ellenben a videón is látható lesz, hogy ilyen helyzet itt nem állt elő).
@KOSZTA
"„Az esetlegesen itt tartózkodó emberek jöjjenek elő!” Nem sokkal később rádiózza, hogy kelet felől lövéseket hall, viszont ezek után sem hajlandó elhagyni a helyszínt, vagy esetlegesen segíteni a társait."
- Erre a kettőre mind a kettőtöknek a lentebb olvasható válaszomat tudom csatolni.
- A lövéseket rádión jelentettem végig, erről logokat is fogok csatolni, azonban részünkről azaz a rendvédelem részéről semmilyen rádiózás nem érkezett arról, hogy az esetleges lövések őket érnék, vagy velük zajlana tűzpárbaj. Én javarészt az "incidens" alatt fent tartózkodtam a "teraszon" és onnan figyeltem a szituációkat, és informáltam az esetlegesen kiérkező egységeket.
A klipp amit csatolni fogok, direkt nem is vágom le róla a részt, ahol
@D3L0R14N3 személyét nametag-el is meglátom a bokorba.
Azonban! Ennek tudatában, és pontosan az MG Elkerülése végett ahol később meglátom a lábát a bokor alól annak ellenére sem adtam ki információt erről, vagy továbbítottam és / jeleztem, hogy ott tartózkodik. Ezt a logok is alátámasztják. Én részemről úgy gondolom, hogy korrekt voltam és a FairPlay-t megadtam számotokra és erre is törekszem minden egyes eset alatt.
[VIDEÓ]
https://streamable.com/c0zqqz -
FELSŐ
https://streamable.com/pq9hgp -
ALSÓ
Mindezek mellé, szeretném azt is kiemelni, hogy nem én voltam az a személy aki kimondottan Tasha Qhedon "bokrát" vizsgálta át és kettő centiméterről nézte a bokrot. Amit korábban kifejtettem már a
[VIDEÓ] feletti részen kifejtett válaszomba.
Tény, hogy a múltban voltak érdekesebb eseteim, amikért meg is kaptam méltó büntetésem, azonban azóta még jobban próbálok arra törekedni, hogy korrekten játszak és ezzel másnak a játékélményét ne rontsam el.
Köszönöm, hogy elolvastátok, és sajnálom ha valamilyen úton módon akaratomon kívül megbántottalak titeket, vagy esetlegesen elrontottam a játékélményeteket.