Reale panasza Logan Cooper és Luna Reed ellen.

D3L0R14N3

Újonc
Játékos
Üzenetek:13
Zeno Camavinga
panaszkonyvj.png

Neved: Tasha Qhedon
Játékos(ok) neve: Logan Cooper és Luna Reed
Panasz oka: Nametag alapú Metagaming.
Panasz kifejtése: Boltrablás után a karakterem a rendvédelem kiérkezésekor a karakterem menekülőre fogta. Menekülés közben besprinteltem egy nyitott paneltömb belső udvarára, és mivel a terep tiszta volt, bebújtam a bokorba. (Ezt RP-ztem is.) Nemsokkal később Kyrie Vane Burton (Koszta) is megérkezett (Frakciótársam), aki a túloldalon bújt el egy másik bokorba, tőlem teljesen függetlenül. Ezután minimum egy perc eltelt amikor megérkezett Logan Cooper aki alap esetben simán tovább futott volna a racionalitás talaján maradva, de mivel a nametag kikandikált a bokorból, így nem állt tovább Logan. Kérdem-én, hogy mennyira fair sátrat verni és kivárni míg elő jövünk főleg úgy, hogy a rendvédelem számára semmi jel nem utalhatott arra, hogy a bokorban valaki van. Ami elvitathatatlan, hogy Logan részéről volt RP arról, hogy benéz a bokor mögé, de a kérdés még mindig áll, hogy ha nincs ott a nametag, akkor mennyire maradt volna ott bámészkodni Luna Reed-del egyetemben? Ráadásul többször is elhangzott egy előcsalogató kisérlet, továbbra is úgy, hogy semmi jel nem volt arra (vagy legalábbis láthatóan nem volt a rendvédelmi szervek közt kommunikálva), hogy ott bárki van. Főleg, hogy a háttérben lövöldözés is volt és ők mégse álltak tovább (azaz csak másodjára). Én is voltam PD-s korábban a szerveren, de arra nem volt precedens, hogy lövöldözés esetén ne sietnénk társaink kisegítésére (kivéve ha túszul vagyunk ejtve, vagy egy olyan helyzet áll elő, ami indokolja azt, ellenben a videón is látható lesz, hogy ilyen helyzet itt nem állt elő). A szituáció végéhez közeledve nagyjából felfogtam azt, hogy Loganék akkor se feltétlenül távoznának, ha robbanás történne, így megkíséreltem kitörni onnan. A helyzet kimenetelét elfogadom, most így már, de a jövőben szeretném elkerülni a hasonló szerintem eléggé unfair szituációkat, ha ez lehetséges.
Bizonyíték (kép, log, videó):
Megjegyzés: Sajnos a videót csak menet közben nyomtam be. Illetve kiemelném, hogy bár ezt úgyis majd a döntést hozó adminisztrátor dönti el, de nekem NEM szankció a célom ezzel a panasszal, mindössze annyi, hogy máskor fair módon játsszunk.

KOSZTA

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:46
Isaiah Baldomero
Szép estéket! Én lennék Kyrie Vane Burton.
Amit a Tasha írt teljes mértékben úgy volt, én most ide befogok szúrni két klippet amit nekem sikerűlt vissza menteni.
A Logan részéről nem tudok sok mindent mondani, viszont a Luna részéhez igen. Előre leszögezném: soha, de soha nem írtam sem PK-t, sem nem kezdeményeztem adminügyet. Nem azért játszom, hogy mutogassak más hibáira, viszont mivel Luna Reednek ez a – hát nem is tudom, hányadik – esete, így már muszáj hozzászólnom. Egészen idáig nemcsak én, hanem rajtam kívül elég sokan úgy voltak vele: engedjük el, nem szólunk, hagyjuk. De ez sem megoldás, mert így ennek soha nem lesz vége.

A videókból is tisztán látszik, hogy körülbelül 10–15 percen át campelték a helyet. Normális esetben ilyenkor továbbhaladt volna mindkettő, de itt nem ez történt. Először Tasha személyét vették észre, és amiatt maradtak ott, majd Luna Reed észrevett engem is, és elég rendesen le is tartott. Látszik az is, hogy pár alkalommal felszólít: „Az esetlegesen itt tartózkodó emberek jöjjenek elő!” Nem sokkal később rádiózza, hogy kelet felől lövéseket hall, viszont ezek után sem hajlandó elhagyni a helyszínt, vagy esetlegesen segíteni a társait.

Nekem sem az a szándékom, hogy szankció legyen ebből; sokkal inkább azt szeretném, hogy legyünk emberek egymással szemben,meglegyen a fair play és ne rontsuk egymás játékélményét ilyenekkel.

Csirmász

Klaviatúra Gyilkos
Adminisztrátor
Üzenetek:86
Ryan Doakes
Adminisztrátor hozzászólás
Sziasztok! A PK-t én fogom bírálni. Várom a másik fél válaszát 24 órán belül.

Jakee

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:53
Luna Reed
Heló. Este fogok tudni választ adni munka végett.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó