Üzenetek:13
Zeno Camavinga
Neved: Tasha Qhedon
Játékos(ok) neve: Logan Cooper és Luna Reed
Panasz oka: Nametag alapú Metagaming.
Panasz kifejtése: Boltrablás után a karakterem a rendvédelem kiérkezésekor a karakterem menekülőre fogta. Menekülés közben besprinteltem egy nyitott paneltömb belső udvarára, és mivel a terep tiszta volt, bebújtam a bokorba. (Ezt RP-ztem is.) Nemsokkal később Kyrie Vane Burton (Koszta) is megérkezett (Frakciótársam), aki a túloldalon bújt el egy másik bokorba, tőlem teljesen függetlenül. Ezután minimum egy perc eltelt amikor megérkezett Logan Cooper aki alap esetben simán tovább futott volna a racionalitás talaján maradva, de mivel a nametag kikandikált a bokorból, így nem állt tovább Logan. Kérdem-én, hogy mennyira fair sátrat verni és kivárni míg elő jövünk főleg úgy, hogy a rendvédelem számára semmi jel nem utalhatott arra, hogy a bokorban valaki van. Ami elvitathatatlan, hogy Logan részéről volt RP arról, hogy benéz a bokor mögé, de a kérdés még mindig áll, hogy ha nincs ott a nametag, akkor mennyire maradt volna ott bámészkodni Luna Reed-del egyetemben? Ráadásul többször is elhangzott egy előcsalogató kisérlet, továbbra is úgy, hogy semmi jel nem volt arra (vagy legalábbis láthatóan nem volt a rendvédelmi szervek közt kommunikálva), hogy ott bárki van. Főleg, hogy a háttérben lövöldözés is volt és ők mégse álltak tovább (azaz csak másodjára). Én is voltam PD-s korábban a szerveren, de arra nem volt precedens, hogy lövöldözés esetén ne sietnénk társaink kisegítésére (kivéve ha túszul vagyunk ejtve, vagy egy olyan helyzet áll elő, ami indokolja azt, ellenben a videón is látható lesz, hogy ilyen helyzet itt nem állt elő). A szituáció végéhez közeledve nagyjából felfogtam azt, hogy Loganék akkor se feltétlenül távoznának, ha robbanás történne, így megkíséreltem kitörni onnan. A helyzet kimenetelét elfogadom, most így már, de a jövőben szeretném elkerülni a hasonló szerintem eléggé unfair szituációkat, ha ez lehetséges.
Bizonyíték (kép, log, videó):