Én hallottam már olyanról egyébként.Nem, de olyanról sem tudok aki kapott volna.
Minek RP pont ha Allah veled van?A kérdés adott, kíváncsi vagyok.
Igazad van testvér. A toyota már járó motorral vár az udvaron.Minek RP pont ha Allah veled van?
Adok én neked Laci!
Az igen.TBC-ből ketten.
Anyjuk az asztalra csap, ha rendetlenkednek.TBC RPs fraki akkor, el lehet kapni ezt a fertőzést?
Ez pontosan így van!Anyjuk az asztalra csap, ha rendetlenkednek.
Ez a jó hozzáállás! Majdnem kaptak, de inkább nem. Sejtettem, hogy valahogy így megy ez a pontozós dolog dolog. (kávé > rendvédelem)Eddig nem volt lehetőségem sok embernek osztani, de:
Crucial csapatjának egy része a folyamatos közösségépítő RPkért kapott már
TBC ből egy ember kapott azért, mert bármilyen elvárás nélkül kezdeményezett minőségi RP -t ( Tacana kontra PD, illetőnket nem érdekelte, hogy nem tud győztesen kijönni a szituációból-, az RP miatt kezdeményezett. )
Illetve, tegnap majdnem kapott a PD 50% -a is egyet, de végül inkább nem adtam nekik.
Azt azért hozzátenném, hogy akitől látok hasonlót-, vagy akár ennél jobb más helyzetet, instant adom a pontot.
Hát miután a PD egy része úgy gondolta, hogy miközben ütik őket, random előveszik az AR - 15öt, igen, nem kaptakEz a jó hozzáállás! Majdnem kaptak, de inkább nem. Sejtettem, hogy valahogy így megy ez a pontozós dolog dolog. (kávé > rendvédelem)
Egyetlen egy lövés sem lett leadva az incidens alatt!! Kényszerítésként lett elővéve egy HOOD KÖZEPÉN a tömeg ellen. Nyílván te csak a fegyvert láttad és naívan arra következtettél, hogy dara lesz.. Csak tudod többen is vannak köztük akik már TÖBBSZÖRÖS LVB miatt voltak letartóztatva. Tájékozódni is lehetne a dolgokról két jamaikai kávé közt.Hát miután a PD egy része úgy gondolta, hogy miközben ütik őket, random előveszik az AR - 15öt, igen, nem kaptak
Egyetlen egy lövés sem lett leadva az incidens alatt!! Kényszerítésként lett elővéve egy HOOD KÖZEPÉN a tömeg ellen. Nyílván te csak a fegyvert láttad és naívan arra következtettél, hogy dara lesz.. Csak tudod többen is vannak köztük akik már TÖBBSZÖRÖS LVB miatt voltak letartóztatva. Tájékozódni is lehetne a dolgokról két jamaikai kávé közt.