Ebben az esetben kérdem Én, hogy miként veszi vagy veszitek a bátorságot egy ember megítéléséhez azért, mert kifejti a véleményét?
Tudtommal véleményt lehet formálni itt, álláspontot foglalni.
Ahogy említettem empatikus próbálok olyanokkal is lenni, akik nem rokonszenveznek a nézeteimmel, hisz nincs vele semmi gond, nem kell egyezni a véleményünknek... DE! ...ha tényeket állítanak fel kérésre, az rögtön hiszti? Nem értem!
Le reagáltam azt is, hogy egyetértek veletek egy bizonyos szinten és tudom, hogy a helyes útra szeretnétek az embereket terelni mindazzal ami mellett kiálltok, mindezek ellenére ahogy említettem csak savaztok. Épp ezért írtam mindazt, hogy felesleges a továbbiakban boncolgatni ezt a témát, illetve szavazásra bocsájtani, mert létjogosultsága nincs, hisz tudjuk többen ellenzik, mint amennyien mellette vannak.
Mindez mit eredményez? Ezt! Feszültségkeltést és apróbb szikrát emberek között. Ez pont nem építi a közösséget, hanem rombolja. Mondtam... egyetértek veletek, s tudom mi az elképzelés... de a "szabadságérzetet- tudatot" nem lehet csak úgy elvenni egy játékban szerintem. Az már nem az, ha rá erőltetjük a másikra a mi akaratunkat. Aki nem akart eddig is interaktálni IC veled, vagy a másik játékostársaddal az ezután se fog. Se velem...
Minek tartok akkor fenn céget, miért nem megyek máshova? Hát hónapokon át tartom fenn szó nélkül, többnyire egyedül víve a céget (utóbbi időben két barátom csatlakozott). Nem panaszkodtam, nem kértem többet, nem kellett senki, mert nem is jöttek. De kérdem én.. ha nem jöttek és nem jönnek alkalmazottak, hisz szó van erről, akkor hol az RP-s réteg? Mert gondolom, ha nincs alkalmazott, nem cégeznek, akkor rp-znek nem? Mindegy...
Elfogadom, hogy nem tudok érvelni, elfogadom, hogy hisztis vagyok, elfogadok én mindent, de ez engem minősít valóban? Hát...
Szerintem kicsit átestünk a ló túl oldalára.