Ugyanitt nem lenne MG forrás, mert ezt a rendszert, mint ahogy már fölöttem valaki említette, már tesztelték ÉLES helyzetben.
Nekem pl 3 karakterem van az adott helyen.
1 fő, akinek volt hova fejlődnie, volt 1 komolyabb szociális hálója stb stb
námbőr tú: Nagyvilági tyúk, kb csak bulikra jártam vele.
Hármaska: Aki egy csöves kari volt, s egy adott csapattal csináltunk hajléktalan brigádot, a 3 karakteremnek aztán végképp semmi köze nem volt egymáshoz, aki MGre használja, az amúgy is MGs ember. Ez rém egyszerű képlet.
Aki az első karakterét se gondolja komolyan, annak meg amúgy is mind1.
A rendszer főleg a karijukat !legál! oldalon tartó és nem minden áron korruptkodva játszó embereknek lenne hatalmas előny, hisz ők pl csinálhatnának egy szintén nem teljesen kidolgozatlan vackot, ami viszont nem gáz, ha mondjuk csak heti egyszer láttatja magát.
Példának kiindulva a Főkarim és a csövesem, Sally Denson.
Sallyvel teljesen tökmind1, hogy mikor jövök fel, amikor feljövök vele, akkor RPzek az adott brigáddal, megmosolyogtatunk embereket az egyébként sem elnokiskodott csövesRPnkkel (igen közkedvelt volt), aztán lelépünk a nap végén, s akár 1 hétig elő se vesszük őket, mert a főkariknak komolyabb dolga van.
Nem mindent egyből utálni kell, hanem meggondolni, hogy miért is jó.
A több karis rendszer mindenképp jó. Aki szabályszegésre akarja használni, az amúgy sem egy tiszta UCPs ember lesz véleményem szerint
Az pedig majd megkapja a jussát.