Két karakter rendszer

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Baka

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:238
Hanna Ramirez

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Hanna Upstone/ Baka#4486 «

Ötleted leírása

»
Arra gondoltam, hogy be lehetne a szerverre vezetni a két karakter rendszert, mert biztos van rajtam kívül olyan ember aki szereti a jelenlegi karakterét, de mellett más RP szálakat is alakítana ki, de a jelenlegi karaktere nem tesz lehetővé. Persze ennek bevezetésével a szabályzatba kerülne be olyan rész ami az ilyen játékosokra vonatkozik.
Pár példa a szabályokra:
- a két karakter között nem lehet IC kapcsolat
- nem is tudhatnak egymás létezéséről
«

Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» Ha tetszik az ötlet felfelé nyílra nyomni ér! ❤️ «



 

valakimostmar

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:132
Roman Hawkins
Szerintem nem lenne MG forrás, mert ha valaki télleg komolyan gondolja a dolgot akkor nem fog MG-zni már csak azért sem, mert AJ-t kaphat az egész accountja és így akár repülhet az adott frakció/frakciókból.
+ Hogy elég érdekes lenne saját magad után nyomoznod akkor ha az egyik karid pds, a másik meg illegálos...
 

Anubis30

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:406
Hector
Maradok semleges, ugyanitt a MetaGaming 100% aránnyal emelkedne meg. Bármilyen szabályt hozhatsz te rá, amikor elfelejted azt is, hogy mit ettél reggelire. Hogyan tudnád fejben tartani, hogy melyik kariddal szerezted az infót? Az azóta meghalt-e… stb. Ez nem személy ellen szól, nehogy félretessék érteni, úgy általánosságban. A feledékenység itt van velünk.
 

Hevele

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:223
Kaylie Roberts
Szerintem nem lenne MG forrás, mert ha valaki télleg komolyan gondolja a dolgot akkor nem fog MG-zni már csak azért sem, mert AJ-t kaphat az egész accountja és így akár repülhet az adott frakció/frakciókból
Ha valakit csak ezek tartanak vissza az MGtől akkor szerintem nagyon el van tévedve. Minap olvastam a panaszkönyvet és jelenleg is a legutolsó egy rendvédelem részéről történő MGről szólt. Nem akarom ezt általánosítani az egész rendvédelemre, mivel másik oldalról is megtörténhet, de mint láthajtuk is, nem állnak készen az emberek egy ilyen rendszerre.
 

jadengod.

💫✨
Játékos
Üzenetek:266
austin_bennett
Attól még mert mindenki beleírja a kommentjébe, hogy "fix mg lesz" nem fog javulni a helyzet. Nem kell egyből a rosszra gondolni, ilyen egyszerű. Aki MG-zni akar, az fog is. Az megkapja a maga büntetését és kész. Ha valaki nem képes arra, hogy kövesse melyik karakterével mit csinál, az ne csináltasson másikat. Nem a problémát, hanem a megoldást kell keresni.
 

popek

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:673
Dexter Sosa
Nem látom értelmét annak, hogyha van egy másik karakterem az miért ne lehetne az ellentétes oldalon. Ha MG-zni akarok akkor körbekérdezek és megtudom máshogy az információt amit akarok. Az, hogy 1. karakteremmel átnézem az MDC-t majd a 2. karakterrem levadászom semmivel se különbözik, hogy én OOC megtudakolok pár dolgot és elintézem. Úgyan ott lyukaod ki, ugyan annyi szabályt szegtem meg. A két karakter rendszernek pont ez lenne a lényege, hogyha te pl GOVos vagy akkor a másik karaktereddel menj egy totál másik ágon.
 

daco

🌊
Adminsegéd
Üzenetek:395
find out ic
Eléggé kétes gondolataim merültek fel a dologgal kapcsolatban. Elég sok szerveren láttam már ezt a rendszert, legyen az külföldi, vagy jelen esetben hazai. Elsőnek anno HL-en találkoztam vele személyesen. Ha az emlékezetem nem csal, akkor ott kérdés nélkül tudtál csinálni karaktereket. - (Azóta nem tudom, hogy hogyan van a szerón, régen voltam már fent.) - És egyet kell értsek a korábbi kommentelőkkel, komolyabb szabályozás szükséges egy ilyen rendszer rendes működéséhez.

Tudom támogatni, hisz számtalan olyan ötlet van a fejemben, amit megvalósítanék a szerón. Viszont van egy olyan gond, hogy egyáltalán nem illenek a jelenlegi karakterem életébe. Ahogy a korábbiakat olvastam, sokan így vannak vele. A rendvédelem-illegálos karakterek kontráját teljes mértékben megértem, mivel saját magad ellen nyomozni például nem mókás. De más legál frakciók esetében szerintem teljesen oké lenne, ha valakinek lenne egy illegálos karaktere mellé.
 

_John_

Fórum Császár
Játékos
Üzenetek:204
Szerintem nem lenne MG forrás, mert ha valaki télleg komolyan gondolja a dolgot akkor nem fog MG-zni már csak azért sem, mert AJ-t kaphat az egész accountja és így akár repülhet az adott frakció/frakciókból.

Ha mindenki komolyan gondolná akkor nem lenne szükség szankciókra, meg amúgy is hibázik az ember és akarva akaratlanul össze keveri a dolgokat még 1 karakterrel is nem, hogy 2 vel
Nem támogatom az ötletet.
 

Az Elisz

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:398
Yana Timurovna
Ugyanitt nem lenne MG forrás, mert ezt a rendszert, mint ahogy már fölöttem valaki említette, már tesztelték ÉLES helyzetben.
Nekem pl 3 karakterem van az adott helyen.
1 fő, akinek volt hova fejlődnie, volt 1 komolyabb szociális hálója stb stb
námbőr tú: Nagyvilági tyúk, kb csak bulikra jártam vele.
Hármaska: Aki egy csöves kari volt, s egy adott csapattal csináltunk hajléktalan brigádot, a 3 karakteremnek aztán végképp semmi köze nem volt egymáshoz, aki MGre használja, az amúgy is MGs ember. Ez rém egyszerű képlet.
Aki az első karakterét se gondolja komolyan, annak meg amúgy is mind1.

A rendszer főleg a karijukat !legál! oldalon tartó és nem minden áron korruptkodva játszó embereknek lenne hatalmas előny, hisz ők pl csinálhatnának egy szintén nem teljesen kidolgozatlan vackot, ami viszont nem gáz, ha mondjuk csak heti egyszer láttatja magát.

Példának kiindulva a Főkarim és a csövesem, Sally Denson.
Sallyvel teljesen tökmind1, hogy mikor jövök fel, amikor feljövök vele, akkor RPzek az adott brigáddal, megmosolyogtatunk embereket az egyébként sem elnokiskodott csövesRPnkkel (igen közkedvelt volt), aztán lelépünk a nap végén, s akár 1 hétig elő se vesszük őket, mert a főkariknak komolyabb dolga van.

Nem mindent egyből utálni kell, hanem meggondolni, hogy miért is jó.
A több karis rendszer mindenképp jó. Aki szabályszegésre akarja használni, az amúgy sem egy tiszta UCPs ember lesz véleményem szerint :) Az pedig majd megkapja a jussát.
 

Peyweed

Újonc
Játékos
Üzenetek:7
Omar Peyton
Én szemszögemből feleslegesnek tartom, mivel ha az egyik karaktereddel elkezdenél egy frakció tagja lenni akkor a másikkal nem tudnál annyit foglalkozni. Hanyagolva lenne előbb utóbb a másik karakter vagy pedig a másik opció hogy az új karaktert pénzeled a másikkal és igazából ugyan ott fogsz megint tartani.
 

Bounty

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:52
Aki egy kicsit is jártas a szerveren vagy akár az admin csapatban vagy az AS csapatban van az nagyjából ismeri a szerver közösséget. Ki,hol mit csinál és most itt kitérnék külön a frakciókra. A közösség 95%-a (a maradék vagy kezdő vagy frakción kívüli rp-t tol) frakcióban van. Szerintem nem lenne helyén ha egy karakterrel valaki legálba a másik pedig illegálba lenne. Menne a kavarodás, inaktív frakciók születnének, nagyobb esélye lenne egy MG-re és még szerintem ha kipihentebb lennék tudnék ide mit írni. Én egyáltalán nem támogatom!
 

Esteban Velasco ~ Marc

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:625
Esteban Velasco
SZERINTEM is felesleges, így is rengeteg az olyan CK, hogy a karakterének nem úgy alakult a dolga és már el is rakja azt 😅
Pedig csak legyen egy IC vitázás.
Nem kell bedobni a törölközött, mert kicsit nehezebb idők vannak!
Az MG-re vissza térve, mivel jelenleg SZERINTEM a közösség nem képes a karakterek érzelmét és a sajátját külön választani előbb utóbb előjönne az MG valamilyen formája!
 

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:6,558
-
Head of Staff hozzászólás
A visszajelzések és az ezzel kapcsolatos észrevételek alapján, egyelőre, elutasítva.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó