Üzenetek:792
-
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» ReLay «
Ötleted leírása
» Jelenlegi script leírás:
Felhívod a melós számot és 50 - 50%, hogy jelez a PD-nek. Ekkor a HÍVÓ kap egy blip-et a térképen és a PD egy bejelentést.
Véleményem szerint túl könnyű ezeket a melókat megcsinálni, mert a hívó fél a városban marad, másik kettő ember meg megcsinálja a melót. Konkrétan semmi lehetősége a PD-nek, mert max egy gyorshajtást vernek rád.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az ötletem:
Kocsitörés meló:
Ugyanúgy megmaradna az 50-50% arra, hogy megkapja a blipet az aki telefonált. Viszont ha feltörték a kocsit akkor megint lehetne egy 50-50% arra, hogy egy ismeretlen járókelő értesíti a PD-t a riasztó miatt. Nem pontos címmel, pl: Sandyben egy autófeltörésről jött bejelentés. Aztán ha megtörtént a bejelentés, akkor bejelezne a trafipax is a járműre.
Szállítmányozás:
Ugyanúgy 50-50 a hívó. Plusz lenne 25-30% esély arra is, hogy felnyomja a pozíciód egy járókelő. Mivel eldugottabb helyen vannak ezek a helyek, azért lenne minimálisabb a jelentésre az esély. Pl: "Little Seoul-ból elindult egy drogszállítmány / fegyverszállítmány ". Viszont ez nem adna folyamatos blipet, hanem egy fixet az indulási pozícióról.
Edit: Saját kocsiba is lehessen berakható a dobozka.
«
Csatolmányok
» - «
Egyéb megjegyzések
» Találjuk meg a balance-t a két oldal között. Normális hozzászólásokat várok, nem szitkozódást a felek között. Mindenki tartalmasan fejtse ki a támogató és ellenérveit. Köszi, puszi.
EDIT: ÉN IS ILLEGÁLOS VAGYOK!«
Utoljára szerkesztve: