cégszint lehetőségek/egyéb változtatások

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

masterren33

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:44
Reno Flash

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Tony Flash «

Hali! A cég szintekkel kapcsolatban szeretnék egy kis monológot írni, hetek óta nem kapható fa , teljesen hallott az egész biznisz rendszer már, Szedik a szőlőt a fiatalok de fát se tudnak hozzá venni se vasat. Ha igen elképesztő árba adják és az is pár darab amit összebúvárkodtál vagy órák alatt kaptál az alapmunkás favágó cégnél. Elmész alapmunkás favágó melóra ott ülsz 2-3 órát aztán kapsz 5db fát... Ha egyáltalán kapsz utána. Mert ha elmész fát vágni, kivágsz 7 db fát de semmi. Legalább akkor az legyen növelve vagy valami. Akik itt vannak évek óta lvl 30 felett bármilyen céget tudnak alapítani amire szerintem megkéne adni a lehetőséget kisebb szintű játékosoknak is. ( Itt most nem magamra gondolok nem akarok perpill semmilyen céget alapítani. ) A biznisz rendszert illetve a lehetőségek számának növelését szeretném kérelmezni aminek biztos sokan örülnének. Tök jó hogy jött az árvíz aztán X játékos meghalt semmi értelme nem volt. Inkább olyat dolgokat kéne csinálni aminek haszna is van és tudnál kicsit fejlődni,játszani. Szegény kezdő srácok szedi a szőlőjét de nem tudja megcsinálni hetek óta mert esélytelen fát is szerezni már mert nincs fakitermelő cég (aktívan vagy amúgy). Ezzel a poszttal a kezdő/alacsonyabb szintű játékosoknak és a szerveren lévő elérhető két évvel ezelőtti bizniszrendszert szeretném valahogy visszahozatni. Több lehetőség mindenkinek több játékos. A szerver király, páratlan fejlesztési munka de kevés a player és a kevés lehetőség csak jobban megnehezíti a dolgokat. Szívesen játszanék újra a napi 100+ létszámmal és szerintem más is. Pörgött a biznisz két éve és ez mostanra nagyon legyengült semmit nem tudsz venni vagy kezdeni magaddal. Egy kicsit a lehetőségek számát, szintekhez kötött dolgokon lehetne változtatni. Ha nincs lehetőség változtatni kicsit a bizniszrendszeren vagy oka van, hogy ilyen rendben, nem én vagyok a fejlesztő) egy egyszerű ötletnek szánom, hogy kicsit élvezetesebb legyen mindenki számára főleg aki próbál fejlődni és szívesen van ezen a szerveren. ( még mielőtt kapnám megint a ban-t minősítés miatt) Nem minősíteni akarok, a lehetőségek számát növelni, plusz playert. Köszönöm ha valaki elolvassa/átgondolja.

» Válasz «

Csatolmányok

» Válasz «

Altos123

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:151
Mishel Molina
Az a baj sok cég tulaj megunta a szervert. Eladni elakarja a céget de vicc áron. Napok óta az megy feljön hirdeti 1x eladó majd lelép. Sokan ülnek csak rajta. Azon az elven ha én nem csinálom más se csinálja. Vagy csak feljön hosszabitani a céget. Pingu INC vagy mi a neve lassan 1 éve nem nyúlt hozzá senki csak hosszabitva van. Jobb lenne pl, hogy meg lenne szabva hogy 1-2-3 hónapba a cég bevétele 0 és nincs vele foglalkozva el legyen véve az inaktív playerektől. Mert sokan direkt el lehetetlenítik mások elől a lehetőséget.

Altos123

Fórum Betyár
Játékos
Mishel Molina
De van a favágás munka ami évente dob 1 fát. Vagy veszel drogot amit senki nem add el és azzal farmolod amivel kicsivel jobb és akkor 45 perc alatt ki tudsz szedni 30 fát.

masterren33

Lelkes Forumozó
Játékos
Reno Flash
Az a baj sok cég tulaj megunta a szervert. Eladni elakarja a céget de vicc áron. Napok óta az megy feljön hirdeti 1x eladó majd lelép. Sokan ülnek csak rajta. Azon az elven ha én nem csinálom más se csinálja. Vagy csak feljön hosszabitani a céget. Pingu INC vagy mi a neve lassan 1 éve nem nyúlt hozzá senki csak hosszabitva van. Jobb lenne pl, hogy meg lenne szabva hogy 1-2-3 hónapba a cég bevétele 0 és nincs vele foglalkozva el legyen véve az inaktív playerektől. Mert sokan direkt el lehetetlenítik mások elől a lehetőséget.
Akkor el kell venni tőle ennyi. Ott a GOV, inaktív cégeket zárják be vagy valami. Sok más játékos sziívesen csinálna ezt azt de nem tud. Nekem pl kamionos cégem van csinálom is. Amit kitudtam hozni belőle azt kihoztam. IC szerződések, vezetem a dolgokat. próbálok a dolgozók kedvére tenni, bónuszok, fizetem a benzint, a szereléseket, nem romokba áll minden állandóan. ( törik roomá a kamionokat tisztelet a kivételnek, sőt sok második karakteres player azért jön be hogy ezt tönkre tegye és széthurcolják városszerte a kamionopkat beindított motorral összetörve. Oké ez ic ügye de szerintem nagyon gáz. (tapasztalatból mondom) 1 hónapja vettem magamnak sok fát borozni, de inkább eladtam pár kezdő játékosnak mert esélye nem volt megcsinálni a borait ( és nem, nem kerestem rajta a szokásos 600-as faárba amennyiért vettem) bérli a pinyőt napi 8 ezerért napok óta de nem tudja megcsinálni az elrakott bort. Most is van egy hirdetés 8 millióért fakitermelő, amihez eleve lvl 30as szint kell ami jelenleg sok játékos nem tudna megvenni vagy alapítani. Ha nem fog kelleni a kamionos cégem én eladom majd biztos nem itt fogom tartogatni. csak sajnos egy ilyen cég megvételére össze is kell szedni a pénzt mégha csak 2 millió is, de haldoklik a bizniszrendszer így esélyed nincs. Borászattal is lehetne jó pénzeket keresni kezdőként de ha nincs fa akkor esélytelen sajnos. Vasat is vagy kapsz a bányába vagy nem... és elment rá fél napod. Műanyagra sincs már vevő mert nincsenek fák a pálinkához. Nincs miből kifarmolni ezeket. Napi 8 fuvar fejenként az nem sok. Aki megunta szervert az adja át a lehetőséget annak aki szeret itt játszani és csinálna is valamit.

Utoljára szerkesztve:

Altos123

Fórum Betyár
Játékos
Mishel Molina
Lehet sok ember szemét fogja szúrni ez a komment amit most írok. Lassan 10 hónapja játszok a szerón. Amikor elkezdtem már akkor voltak erről fórum topicok, hogy kellene kezdeni valamit az inactiv cégekkel. Akkor se foglalkoztak vele most se fognak. Biztos meg van az oka mért de ez soha nem derül ki. Anno lett behozva pár cég amit ki vettek megint azok a playerek akik csak hosszabbítani járnak fel. Meg feljönnek direkt megvenni dolgokat másnak ne legyen. Dc még ott beszélték milyen jó lesz ki b@szni a playerekkel mert csak ezért jönnek vissza. Erre lehetne valami szankciót is kitalálni, hogy valaki csak ezért jár fel, hogy másokkal kib@aszni jár fel.

Altos123

Fórum Betyár
Játékos
Mishel Molina
Cégeknél ott a Bevételi grafikon. Gov láthatná kinek mennyi. Homeba két hetes grafikon van az alapján láthatnák ők is és intéztethetnének és vegyék el az inaktív cég tulajoktól. Sokkal jobb lenne és lehet a playereknek is több kedve lenne foglalkozni dolgokkal. Mert most jelen esetben a mezőgazdasághoz sincs fa, szeszfőzéshez se és borászathoz se. Csak azért mert van pl 10 player aki feljárkál megvenni direkt limites kocsikat és hosszabbítja a céget majd lelép majd röhög rajta, hogy kib@szot mással. Aki meg csinálná elmegy a kedve mert nincs lehetősége.

masterren33

Lelkes Forumozó
Játékos
Reno Flash
Lehet sok ember szemét fogja szúrni ez a komment amit most írok. Lassan 10 hónapja játszok a szerón. Amikor elkezdtem már akkor voltak erről fórum topicok, hogy kellene kezdeni valamit az inactiv cégekkel. Akkor se foglalkoztak vele most se fognak. Biztos meg van az oka mért de ez soha nem derül ki. Anno lett behozva pár cég amit ki vettek megint azok a playerek akik csak hosszabbítani járnak fel. Meg feljönnek direkt megvenni dolgokat másnak ne legyen. Dc még ott beszélték milyen jó lesz ki b@szni a playerekkel mert csak ezért jönnek vissza. Erre lehetne valami szankciót is kitalálni, hogy valaki csak ezért jár fel, hogy másokkal kib@aszni jár fel.
igen ezzel egyetértek. Én a ban-t kaptam "minősítés miatt" pedig csak megírtam, hogy így nem lesznek playerek ha nem változtatnak valamit. Zenélő karakterszerkesztő, árvíz amibe mindenki meghalt stb...

masterren33

Lelkes Forumozó
Játékos
Reno Flash
az a baj azt hiszik ezekkel az írásokkal én minősíteni akarok, meg pfújolni, pedig nagyon nem, én a játékot szeretném jobbá tenni, a player számot növelni de esélytelen mert csak jön a ban meg a dc kitiltás pedig még csak egy csúnya szó se hagyja el a szám. És csak annyit írtam, hogy ettől nem lesz játékos és szerintem egy rp szerver a játékosoktól függ. Nem rég jött egy kezdő játékos rám írt ooc, hogy hogy nincs itt 100-150 játékos mert, hogyy nagyon össze van rakva a szerver, Hát mondom mert el van lehetetlenítve minden már évekig kell itt ülnöd , a lehetőségek nagyon korlátozottak.

Altos123

Fórum Betyár
Játékos
Mishel Molina
Sajnos ez a magyar hozzá állás. Ha az enyém nem lehet akkor másé se. Jobb úgy se lesz szóval el kell fogadni. Vagy rpzel vagy grindolsz, hogy legyen alapanyagod. Jobbat úgy se lehet tenni mint várni, várni hátha valaki elfelejt feljönni és be jelenteni a céget vagy elfogy egyszer a több milliós vagyona és hozzá férnek a playerek. Jelenleg akik hirdetik az eladó cégeket 10-20m környékén adják a juharost. Nekem a lassan 10 hónap alatt nem volt annyi pénzem összesen. Ic ügy tudom, hogy kinek mennyi pénze van. Csak tényleg lehetne ezzel kezdeni valamit, hogy legyen egy átlagos playernek is esélye csinálni dolgokat. Én napi 8 órába melózok mint az átlagos emberek szerintem a szerveren. Nincs 0-24 órám farmolni, hogy elérjek valami. Tudom ez magán ügy. De ha a szerver és más player nem add lehetőséget erre akkor senki se fog, hogy az ember tudjon fejlődni a szerveren. Ezt elhúzza egy ideig majd megunja és megy egy másik szerverre.

masterren33

Lelkes Forumozó
Játékos
Reno Flash
Sajnos ez a magyar hozzá állás. Ha az enyém nem lehet akkor másé se. Jobb úgy se lesz szóval el kell fogadni. Vagy rpzel vagy grindolsz, hogy legyen alapanyagod. Jobbat úgy se lehet tenni mint várni, várni hátha valaki elfelejt feljönni és be jelenteni a céget vagy elfogy egyszer a több milliós vagyona és hozzá férnek a playerek. Jelenleg akik hirdetik az eladó cégeket 10-20m környékén adják a juharost. Nekem a lassan 10 hónap alatt nem volt annyi pénzem összesen. Ic ügy tudom, hogy kinek mennyi pénze van. Csak tényleg lehetne ezzel kezdeni valamit, hogy legyen egy átlagos playernek is esélye csinálni dolgokat. Én napi 8 órába melózok mint az átlagos emberek szerintem a szerveren. Nincs 0-24 órám farmolni, hogy elérjek valami. Tudom ez magán ügy. De ha a szerver és más player nem add lehetőséget erre akkor senki se fog, hogy az ember tudjon fejlődni a szerveren. Ezt elhúzza egy ideig majd megunja és megy egy másik szerverre.
konkrétan a számból vetted ki a szót. Lehetne itt 200 player is csak egy picike változtatás kellene. Ha van biznisz, munka, van mit csinálni, eventek, ( értelmes eventek) akkor van rp is szerintem.

Altos123

Fórum Betyár
Játékos
Mishel Molina
Eventek vannak azokon szoktam is látni a érdeklődést. Akkor érdekesen majdnem 100 körüli a player szám. Ezt lehetne hétköznap is elérni. Ha az embert le lehetne kötni valamivel. Ami sajnos vagy nem sajnos a cégek lennének. Amit sajnos elvesznek azok a playerek akik szívassák a másikat. Persze vannak legális / illegális frakciók is amivel le lehet kötni magadat. De jelen esetben pl én nem tudok annyira aktív lenni egy csapatnak. Céghez meg elég. Az nincs heti / havi aktivitáshoz kötve. Ha már vissza lehetne 20 playert csalni a szerverre aki csak arra jár fel cégezzen napi 4 órát jobban megéri szerintem mint megtartani 5-10 playert aki arra jár fel csak 5p és meghosszabbítom a céget. Mert ha tőlük el lenne véve a cég fix nem járnának fel még ennyire se. De szerintem így lenne helyes és jó. Inkább 10-20 player aki kicsit aktív a cég miatt aktívabb mint pár player aki csak pár percig aktív a bejelentésekig és ennyi.

Klód

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:1,137
.
Ha valóban van olyan cég amit nem használnak, csak foglalja a helyet azt el kell venni és megnyitni a lehetőséget más playerek előtt.

Altos123

Fórum Betyár
Játékos
Mishel Molina
Nagyon sok inaktív cég van. Nagyon régóta. Fél éves inaktív és a felettivel rendelkező cégek is vannak. Mert csak azt csinálják fel jönnek be jelentik és le lépnek. De amióta én itt játszok azóta és szerintem előtte is volt ezzel gond de nem igen foglalkoztak vele szerintem. De ez a én belátásom.

System

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:74
Naya Amiya
Eventek vannak azokon szoktam is látni a érdeklődést. Akkor érdekesen majdnem 100 körüli a player szám. Ezt lehetne hétköznap is elérni. Ha az embert le lehetne kötni valamivel. Ami sajnos vagy nem sajnos a cégek lennének. Amit sajnos elvesznek azok a playerek akik szívassák a másikat. Persze vannak legális / illegális frakciók is amivel le lehet kötni magadat. De jelen esetben pl én nem tudok annyira aktív lenni egy csapatnak. Céghez meg elég. Az nincs heti / havi aktivitáshoz kötve. Ha már vissza lehetne 20 playert csalni a szerverre aki csak arra jár fel cégezzen napi 4 órát jobban megéri szerintem mint megtartani 5-10 playert aki arra jár fel csak 5p és meghosszabbítom a céget. Mert ha tőlük el lenne véve a cég fix nem járnának fel még ennyire se. De szerintem így lenne helyes és jó. Inkább 10-20 player aki kicsit aktív a cég miatt aktívabb mint pár player aki csak pár percig aktív a bejelentésekig és ennyi.
Jó ötletnek Jó ötlet 😁 csak ehhez player hozzáállás is kéne. Sok olyan player is van akik rendezvény céget készítenek csinálják a rendezvény stb.. de pl playerek el basszák vagy szét kritizálják. De egyet értek inaktív cégektől el venni a telepeket. Stb.

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,507
Silay Denzel
Én csak annyit írok egyelőre ide, hogy nem gondoljátok, hogy ha a fára nagy a kereslet, akkor abban lehet több pénz van jelenleg, mint az abból készült xy dologból? Szimpla gazdaság. Amire nagyobb a kereslet, és kisebb az elérhető áru, annak drágább az ára. Aki pedig grindolni akar, az dolgozzon is meg érte.

Altos123

Fórum Betyár
Játékos
Mishel Molina
Csak cégezni nem lehet mert mind foglalt és a cégek 90% ülnek és nem csinálja senki. Itt gondolok a fakitermelő cégre. Az alap fakitermelős munka meg nagyon kevés fát add. Droggal is óránként 40-50 lehet ki szedni. Drog nélkül meg kb 10 óránként. 1 darab fás cucc meg javításához 3-10 fa kell. Itt gondolok mezőgazdasági, borászati és egyéb dolgokra. 1 fa hordót minden egyes ürítés után kell javítani. Amit az alap munkával szerzett fával lehetetlen csinálni. Ha borászatot csinálod nincs fád. Ha fát szedsz nincs borászatod. Az emberek meg nem adnak el fát. Ha meg adnak akkor 1-2-4e$/db áron. Ha borral számoljuk akkor nem hozz annyit 1 hordó bor, hogy finanszírozza a fa/vas árát se. Nem hogy a pince bérlést vagy legalább egy kis profitot.
Csak egy gyors kis matek. 1 fa hordó 4 fa megjavítani / alkalom. Ha egy fát meg kapunk jó esetbe 1000$ az 4e$. Abból jön 10 palack bor aminek az ára jól tudom 5000$ a 10 palacnak. Jó esetbe van 1000$ haszon rajta. De mostanában ennyiért fát senki se add el csak 2-4e$ felé ami nem éri meg. Akkor marad a 0-24 grind, hogy legyen borászatom fával. Vagy mínuszos az egész.

Altos123

Fórum Betyár
Játékos
Mishel Molina
Erre a cég inaktívra, ha nincs vezetve a gov felé akkor elveszik. Ha nem aktív elveszi. Támogatást lehet kérni amit doksiba vezetnek az emberek. Akkor az alapján vezesse mindenki. Akinek nincs törlődjön a cég 1 hónap után pl. Vagy ha már van bevételi grafikon ami 2 hétre van az alapján is meg lehetne oldani. Egy dogkis meg nem nehéz vezetni. Kb napi 5p vesz el az életéből és így lehetne szabályozni az aktív vagy inaktív cégeket. Ha meg nem ért hozzá az ember akkor ic vagy ooc biztos van olyan ember aki segít ebben. Amivel lehetne megint rp generálni.

System

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:74
Naya Amiya
Azért hogy a cég törődjön az túlzás... elég NAGY túlzás.. eleg ha telep törlődik. Nem az egész cég

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó