cégszint lehetőségek/egyéb változtatások

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

masterren33

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:44
Reno Flash

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Tony Flash «

Hali! A cég szintekkel kapcsolatban szeretnék egy kis monológot írni, hetek óta nem kapható fa , teljesen hallott az egész biznisz rendszer már, Szedik a szőlőt a fiatalok de fát se tudnak hozzá venni se vasat. Ha igen elképesztő árba adják és az is pár darab amit összebúvárkodtál vagy órák alatt kaptál az alapmunkás favágó cégnél. Elmész alapmunkás favágó melóra ott ülsz 2-3 órát aztán kapsz 5db fát... Ha egyáltalán kapsz utána. Mert ha elmész fát vágni, kivágsz 7 db fát de semmi. Legalább akkor az legyen növelve vagy valami. Akik itt vannak évek óta lvl 30 felett bármilyen céget tudnak alapítani amire szerintem megkéne adni a lehetőséget kisebb szintű játékosoknak is. ( Itt most nem magamra gondolok nem akarok perpill semmilyen céget alapítani. ) A biznisz rendszert illetve a lehetőségek számának növelését szeretném kérelmezni aminek biztos sokan örülnének. Tök jó hogy jött az árvíz aztán X játékos meghalt semmi értelme nem volt. Inkább olyat dolgokat kéne csinálni aminek haszna is van és tudnál kicsit fejlődni,játszani. Szegény kezdő srácok szedi a szőlőjét de nem tudja megcsinálni hetek óta mert esélytelen fát is szerezni már mert nincs fakitermelő cég (aktívan vagy amúgy). Ezzel a poszttal a kezdő/alacsonyabb szintű játékosoknak és a szerveren lévő elérhető két évvel ezelőtti bizniszrendszert szeretném valahogy visszahozatni. Több lehetőség mindenkinek több játékos. A szerver király, páratlan fejlesztési munka de kevés a player és a kevés lehetőség csak jobban megnehezíti a dolgokat. Szívesen játszanék újra a napi 100+ létszámmal és szerintem más is. Pörgött a biznisz két éve és ez mostanra nagyon legyengült semmit nem tudsz venni vagy kezdeni magaddal. Egy kicsit a lehetőségek számát, szintekhez kötött dolgokon lehetne változtatni. Ha nincs lehetőség változtatni kicsit a bizniszrendszeren vagy oka van, hogy ilyen rendben, nem én vagyok a fejlesztő) egy egyszerű ötletnek szánom, hogy kicsit élvezetesebb legyen mindenki számára főleg aki próbál fejlődni és szívesen van ezen a szerveren. ( még mielőtt kapnám megint a ban-t minősítés miatt) Nem minősíteni akarok, a lehetőségek számát növelni, plusz playert. Köszönöm ha valaki elolvassa/átgondolja.

» Válasz «

Csatolmányok

» Válasz «

Altos123

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:151
Mishel Molina
Félre érted. A bérlésére gondoltam. Hogy az adott ember aki bérli tőle kerüljön el. Tőle törlődjön. Újra kiadóvá váljon. Lehet helytelenül fogalmaztam meg kicsit az a mondatomat.

PecsriK

Legendás Író
Adminisztrátor
Üzenetek:283
Max Meyer
Több ezer fával rendelkezem, többször inkább eladom játékosnak mint felhasználom.
Viszont itt üti fel a fejét az 'átesünk a ló túloldalára' fenomén, hogy kialakítod a kapcsolatokat, aztán már pofátlan 250-300$-os árakon vásárolná meg a játékos, mert drága.

Altos123

Fórum Betyár
Játékos
Mishel Molina
Az a baj én se kapok. Ki számoltam magamnak mi az a minmaxolható ár amibe tudok venni fát/vasat/ szőlőt, hogy nekem csak préselni, eladni és egyéb dolgokat keljen és ne farmolni. Lehet te vagy az akinek van és normális áron adod és veled nem sikerült össze futni. Megesik. De az emberek nagy része 2-4e$/db áron adja ami nem éri meg. Egy borászatot amit profittal akarsz ki hozni. Legnagyobb ára a 1.200$ár amit adhatsz egy fáért. Azzal minimális haszon van de nagyon. De mostanában el vannak szállva az emberek nagyon. A 250-300$ árat meg nem értem mivel ha jól tudom piacon 500-700$ tudod eladni. Az alatt neked meg nem éri eladni csak felette. 700+-ért.

PecsriK

Legendás Író
Adminisztrátor
Üzenetek:283
Max Meyer
Az a baj én se kapok. Ki számoltam magamnak mi az a minmaxolható ár amibe tudok venni fát/vasat/ szőlőt, hogy nekem csak préselni, eladni és egyéb dolgokat keljen és ne farmolni. Lehet te vagy az akinek van és normális áron adod és veled nem sikerült össze futni. Megesik. De az emberek nagy része 2-4e$/db áron adja ami nem éri meg. Egy borászatot amit profittal akarsz ki hozni. Legnagyobb ára a 1.200$ár amit adhatsz egy fáért. Azzal minimális haszon van de nagyon. De mostanában el vannak szállva az emberek nagyon. A 250-300$ árat meg nem értem mivel ha jól tudom piacon 500-700$ tudod eladni. Az alatt neked meg nem éri eladni csak felette. 700+-ért.
Látod, pont ez a lényeg. Minimális árért szeretnének sokan hozzájutni dolgokhoz, hogy minnél nagyobb pénzt szakítsanak.

Visszatérve az eredeti témához, korlátozni valamilyen szinten lehet szerintem, viszont elvenni egy játékostól egy olyan céget amiért lehet ő annó tíz+ millió dollárt fizetett olyan lenne, mintha most mindenki autóit törölnék azért, hogy resetelődjön a limitek száma.
Elvennék a játékosok kedvét tőle.

Sentor

Átlagos Forumozó
Játékos
Üzenetek:29
Ha ínaktív a cég és a telephely nincs kihasználva, de valakinek volna rá tőkélye és ideje hogy tudjon vele foglalkozni, akkor lehetne a helyett elárverezni, amit a GOV vezetne és hírdetne meg xy időpontot hogy ekkor és ekkor xy helyeket árvereznek el. Ha lehet akkor persze céggel együtt és a befolyt összegből "kárpotlásként" az eredeti tulaj visszakapna valamennyit. De meglátjuk hogy a GM Team mit mond erre.

Altos123

Fórum Betyár
Játékos
Mishel Molina
Van pár megoldás erre csak jó lenne kivitelezni én támogatom a Gov kapjon ilyen lehetőséget és el tudja árverezni.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó