Üzenetek:44
Reno Flash

Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Tony Flash «
Hali! A cég szintekkel kapcsolatban szeretnék egy kis monológot írni, hetek óta nem kapható fa , teljesen hallott az egész biznisz rendszer már, Szedik a szőlőt a fiatalok de fát se tudnak hozzá venni se vasat. Ha igen elképesztő árba adják és az is pár darab amit összebúvárkodtál vagy órák alatt kaptál az alapmunkás favágó cégnél. Elmész alapmunkás favágó melóra ott ülsz 2-3 órát aztán kapsz 5db fát... Ha egyáltalán kapsz utána. Mert ha elmész fát vágni, kivágsz 7 db fát de semmi. Legalább akkor az legyen növelve vagy valami. Akik itt vannak évek óta lvl 30 felett bármilyen céget tudnak alapítani amire szerintem megkéne adni a lehetőséget kisebb szintű játékosoknak is. ( Itt most nem magamra gondolok nem akarok perpill semmilyen céget alapítani. ) A biznisz rendszert illetve a lehetőségek számának növelését szeretném kérelmezni aminek biztos sokan örülnének. Tök jó hogy jött az árvíz aztán X játékos meghalt semmi értelme nem volt. Inkább olyat dolgokat kéne csinálni aminek haszna is van és tudnál kicsit fejlődni,játszani. Szegény kezdő srácok szedi a szőlőjét de nem tudja megcsinálni hetek óta mert esélytelen fát is szerezni már mert nincs fakitermelő cég (aktívan vagy amúgy). Ezzel a poszttal a kezdő/alacsonyabb szintű játékosoknak és a szerveren lévő elérhető két évvel ezelőtti bizniszrendszert szeretném valahogy visszahozatni. Több lehetőség mindenkinek több játékos. A szerver király, páratlan fejlesztési munka de kevés a player és a kevés lehetőség csak jobban megnehezíti a dolgokat. Szívesen játszanék újra a napi 100+ létszámmal és szerintem más is. Pörgött a biznisz két éve és ez mostanra nagyon legyengült semmit nem tudsz venni vagy kezdeni magaddal. Egy kicsit a lehetőségek számát, szintekhez kötött dolgokon lehetne változtatni. Ha nincs lehetőség változtatni kicsit a bizniszrendszeren vagy oka van, hogy ilyen rendben, nem én vagyok a fejlesztő) egy egyszerű ötletnek szánom, hogy kicsit élvezetesebb legyen mindenki számára főleg aki próbál fejlődni és szívesen van ezen a szerveren. ( még mielőtt kapnám megint a ban-t minősítés miatt) Nem minősíteni akarok, a lehetőségek számát növelni, plusz playert. Köszönöm ha valaki elolvassa/átgondolja.
» Válasz «
Csatolmányok
» Válasz «