Mint írtam, ismerkedés. Ne keressünk már mindenben hibát légyszi. Kapcsolatépítés, akárkivel. Nem fogok neveket felhasználni és a karakterem nem fog másképp cselekdni, mint egy vadidegennel szemben, akinek bármilyen üzlet, lehetőség, extra infó lenne.
Ha azt írom, hogy rendszám, akkor hazudok. Ha azt írom, hogy láttam a nevüket, akkor ismét hazudok. Amikor kifagytak, akkor láttam csak a nevüket, Elsaval DC már beszéltem annó, amikor jelentkezett hozzánk, de nem jött össze a kapcsolatfelvétel. (Mind1, ide nem releváns, tudtam, hogy kit kell keressek, hogy megkérdezzem, hogy kifagytak-e. Remélem nem gond..)
Félsz. Megértelek. Én is félek, hogy elkap a PD autókerrablás miatt. (Bruce, innen is köszi a multkorit! ❤️ ) Nem kockáztatok a frakció miatt. Nem viselem a frakció, a klub, a kamionos cég vagy a fene tudja minek a nevét, a karakteremen. Azzal, hogy hirdetve van minden, azzal, hogy Darkweben (illegális felület) hirdetsz boxmeccset, adod el a methet azonos telefonszámmal... Több, mint veszélyes. Bekell lásd te is, hogy valahol félrement az IC terjeszkedés, a nem odafigyelés, amikor új terüeltet szerzel és odamész foglalás után pár percel. (Nem személyesen Te!) Amikor bemész a pincébe és kattan az autón a nyomkövető, amiről nem tudsz... Megvan a helyed. MEgvan minden rólad.
Gondolj bele ebbe is, ne csak a MetaGaming vagy az IC-OOC keverés lebegjen légyszi a szemed előtt. Jó az RP, nem gondolom, hogy szabálytalan lenne. Megkérdezheted a srácokat is, főleg Lina-t, hogy hány alkalommal mondtam el neki
OOC, hogy gondolják át, hogy valóban valid-e az infó és nem MG, mert akkor itt hatalmas szar lesz a levesben! Több 10 ember RPje, több frakció RPje megy a levesbe, ha nem validok az infók.
Várom a folytatást. Nagyot fog szólni, reméljük.