Üzenetek:382
Neved: Anderson D Cortez
Játékos(ok) neve: Brett Walsh, Elektra Chloros, Maryan Sancuer, Hector Calderon, Hans Schroeder
Panasz oka:
Tisztázatlan információszerzés IC.
Panasz kifejtése:
Először is, szeretném leszögezni, hogy nem feltétlen a szankciók kiosztása miatt írom a lapot. Mindössze tisztázni szeretném a dolgot, mert pár dolog elég fura, legalábbis egyáltalán nem tiszta.
Kezdőtött ott, hogy a Goldenbergers egyik tagja (Lina) elvileg megpróbált beépülni az én szervezetembe (a beépülés alapja nem világos). Egyetlen RP-ben vett velünk részt, ami a Cortez Security irodájában zajlott. Az RP egy sima teszt volt, mint biztonsági személyzetbe való jelentkező egy ruházatátvizsgálást kellett nekünk bemutatnia. Az RP teszt sikeres volt így Lina be is került a frakcióba mint associate (külsős tag). Ezután egyetlen RP-ben sem vett részt, így sem a labort, sem pedig a HQ-t nem ismerhette IC. Pár napra rá ki is lépett. Ezután valaki betört a HQ-ra darálni, erről nem vagyunk megbizonyosodva, hogy ők voltak, szimpla gyanú.
A Cortez's Night Club-ban megrendezett karácsonyi eseményen is velük volt a baj IC, okuk ebben az esetben sem teljesen tiszta, ez még a kisebb probléma lenne igazából.
A tegnapi nap folyamán az esti órákban egy tagommal RP-ztem egy autóban, a HQ-tól körülbelül 500-600 méterre. Egy fekete autó ment el a mi autónk mögött, majd ezt követően megállt, közelebb jött az autóhoz (arra tudok gondolni, hogy a nevünkre volt kíváncsi az illető). Az autó hátulját láthatta csak IC, az autó sötétített ablakokkal van felszerelve, tehát a karakter nem láthatta, hogy ül-e abban az autóban valaki vagy sem. Pár percre rá kettő autó jött vissza, az egyik tag fegyverrel a kezében közelítette meg az autónkat azonnal. Kiraboltak, ezzel probléma még önmagában megint csak nem lenne. A Gwen - nél (a frakcióm tagja), találtak egy telefont amiben benne volt a drogos NPC telefonszáma, ezt alá is írjuk. Nálam egy fegyvert találtak, de mivel IC egy biztonsági cég tulajdonosa vagyok, így azt mondtam, hogy a fegyver azért van nállunk.
A mai napon egy másik tagom (Suzu) az autójában ült, bent a HQ-n. Egyszer csak arra eszmélt fel, hogy a fentebb említett személyek fegyverrel tessékelik ki az autójából, majd elrabolják. Faggatni kezdték a szervezetről, egy hetet kapott, hogy információt adjon ki a családról. Ami ebben megint csak furcsa, hogy honnan volt sejtésük arról, hogy mi egy rivális bűnszervezet vagyunk és azt, hogy a HQ merre található. Az sem teljesen tiszta, hogy hogyan kötötték a Suzu-t a szervezethez, hiszen elmondásuk szerint követték őt. Semmiféle tudomásunk nincs arról, hogy esetleg honnan ismerhetnék a Suzu-t és, hogy egyáltalán a mi szervezetünk tagja. Az egy másik ráadás pont, hogy a HQ-ra jöttek be, bár ez elenyésző.
Ismétlem magam én nem vitázni, letisztázni jöttem a dolgot.
Bizonyíték (kép, log, videó):
Log-ot a mai esetről már küldtünk, arról van leginkább bizonyíték.
Megjegyzés: Mi esetleg egy teljes két frakció közötti megbeszélésben is benne vagyunk, az ügy tisztázása érdekében.