Én nem támogatom. Direkt azért ezt a szervert választottam, mivel egyedibb és kreatívabb, mint társai, ami magától érthetődő szerintem. Aggódom afelől, mivel nagyobb lesz a játéktér, hogy alig fogok látni embert a városban, maximum publikus helyeken, mivel így se egetrengető a jelenlegi játékosszám. Erre plusz rátesz egy lapáttal, hogy voiceRP kiadás is életbe fog lépni, így még jobban meg fogja osztani az egy időben fentlévő játékosok számát. Szokásos, közhelyes lesz a játékmenet, amik véleményem szerint az eddigi egyedi scriptek sem fognak csak úgy orvosolni. Javaslatom az, hogy folytassuk ott, ahol abbahagytuk, figyelemmel meghallgatva játékostársaink igényeit, ötleteit, észrevételeit, amely segítségével jobbá tehetjük a szervert. Ez természetesen mind a játékosokon, mind a vezetőkön is múlik. Személyeskedést nem magára véve, észrevételem az, hogy egy olykor igen jó ötlet is pár szóval, helytálló érvek hiányával vagy nem bő magyarázattal elutasításra kerül. A mai magyar közösség GTA V RP terén egyértelműen a voice módot preferálja... hogy miért az egy nagyon érdekes, egyben jogos kérdés.->
- Script miatt játszák? - Hát, nem hiszem. Kipróbáltam sok szervert, olykor olyan ostoba megoldásokkal és módokkal találkoztam, hogy fogtam a fejem.
Ebből mi a következtetés... a fentebbi megállapításom alapján a játékosok létszáma, illetve a játékosok közti barátság, ismertség tartja össze a közösséget.
Ez a jelenlegi szerveren is megoldható lenne, ha a szerver fejlesztői olyan irányt, nézetet váltanának, hogy elsősorban a (sok ötlet, észrevétel iránti érdektelenséget félretéve) a játékosok tétellel és érvekkel alátámasztott gondjait, ötletet tartják a szemük előtt. (Pl: ez a kérdés, hogy átálljunk LS-re, ez alapvetően jó hozzáállás, hogy megkérdezzük, nem pedig csak úgy egy hét múlva átváltunk).
+ Ráadásul, ha én esetemből indulunk ki, ha átvált a szerver LS-re én személy szerint nem folytatnám itt pályafutásomat, maximum csak adminsegédként/adminisztrátori munka terén tevékenykednék. Szerintem, ha nem is sok ember, de nem csak én lennék vele így, ezért is rizikó a játékosszám.
!!! Azt vettem észre, ha mást szervert akarok megnevezni (hungary rp), konkrétan, de tényleg ugyan ez megy. Kevesebb lett a játékosszám erre még behoznak egy voice-t is, mert miért is ne, még kevesebben és megoszlóan lettek, erre rá kis idővel már a feloszlást/megszűnést fontolgatták. Gondolkodjunk és tanuljunk már más hibájából!