A szerver játékterének megváltoztatása

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kuglóf

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:72
Akkor másik ami miatt nem támogatom:
Voice alapú szerverek abszólút elveszik a kreativitást amit a text rp-ben meg lehet csinálni.
Nem rp hű az ha valaki női karaktert rp-zik és megszólal mély férfi hangon.
Player szám még nem annyi egyenlőre hogy átmenjünk még ennél is nagyobb játéktérre.
És még lehetne sorolni egyenlőre nem támogatom semmiféle képp.
 

fearlest

Veterán
Játékos
Üzenetek:249
Sokkal jobb, és színvonalasabb RP-t tudna nyújtani Los Santos, a változatosságának, és sokszínűségének köszönhetően, mint a vidék, viszont ahogyan előttem is többen leírták, több lépést meg kellene tenni annak érdekében, hogy bizonyos dolgok jól működjenek a továbbiakban is.
Akinek jelenleg tegyük fel Paleto Bay-ben van ingatlana, szerintem valamilyen formában mindenképpen kompenzációt érdemelne, mert kényelmetlenné tenné a játékmenetet a távolság. A frakciókat is azért rendesen újra kellene gondolni. Mi az, amire egyáltalán lenne szükség a továbbiakban, és mire nem? Esetleg mi válthatná fel azokat a frakciókat, amik megszűnnének?

Összességében az ötletet támogatom. Óriásit dobna a szerveren!
 

Alina99

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:68
"De stipstop LS polgármester :p így mehet az általam nem szavazás igenre :p bleeeeee"

- Már mikrofonom is van szóval erre se lehet hivatkozni :D
 

roli20020509

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:104
Én nem támogatom. Direkt azért ezt a szervert választottam, mivel egyedibb és kreatívabb, mint társai, ami magától érthetődő szerintem. Aggódom afelől, mivel nagyobb lesz a játéktér, hogy alig fogok látni embert a városban, maximum publikus helyeken, mivel így se egetrengető a jelenlegi játékosszám. Erre plusz rátesz egy lapáttal, hogy voiceRP kiadás is életbe fog lépni, így még jobban meg fogja osztani az egy időben fentlévő játékosok számát. Szokásos, közhelyes lesz a játékmenet, amik véleményem szerint az eddigi egyedi scriptek sem fognak csak úgy orvosolni. Javaslatom az, hogy folytassuk ott, ahol abbahagytuk, figyelemmel meghallgatva játékostársaink igényeit, ötleteit, észrevételeit, amely segítségével jobbá tehetjük a szervert. Ez természetesen mind a játékosokon, mind a vezetőkön is múlik. Személyeskedést nem magára véve, észrevételem az, hogy egy olykor igen jó ötlet is pár szóval, helytálló érvek hiányával vagy nem bő magyarázattal elutasításra kerül. A mai magyar közösség GTA V RP terén egyértelműen a voice módot preferálja... hogy miért az egy nagyon érdekes, egyben jogos kérdés.->
- Script miatt játszák? - Hát, nem hiszem. Kipróbáltam sok szervert, olykor olyan ostoba megoldásokkal és módokkal találkoztam, hogy fogtam a fejem.
Ebből mi a következtetés... a fentebbi megállapításom alapján a játékosok létszáma, illetve a játékosok közti barátság, ismertség tartja össze a közösséget.
Ez a jelenlegi szerveren is megoldható lenne, ha a szerver fejlesztői olyan irányt, nézetet váltanának, hogy elsősorban a (sok ötlet, észrevétel iránti érdektelenséget félretéve) a játékosok tétellel és érvekkel alátámasztott gondjait, ötletet tartják a szemük előtt. (Pl: ez a kérdés, hogy átálljunk LS-re, ez alapvetően jó hozzáállás, hogy megkérdezzük, nem pedig csak úgy egy hét múlva átváltunk).

+ Ráadásul, ha én esetemből indulunk ki, ha átvált a szerver LS-re én személy szerint nem folytatnám itt pályafutásomat, maximum csak adminsegédként/adminisztrátori munka terén tevékenykednék. Szerintem, ha nem is sok ember, de nem csak én lennék vele így, ezért is rizikó a játékosszám.
!!! Azt vettem észre, ha mást szervert akarok megnevezni (hungary rp), konkrétan, de tényleg ugyan ez megy. Kevesebb lett a játékosszám erre még behoznak egy voice-t is, mert miért is ne, még kevesebben és megoszlóan lettek, erre rá kis idővel már a feloszlást/megszűnést fontolgatták. Gondolkodjunk és tanuljunk már más hibájából!
 

CryingCat

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:35
Én nem támogatom a következő okok miatt:
1.

Így is elég kevesen lettünk a szerveren, így egy LS méretű területen pedig méginkább nem fogoknak a játékosok találkozni egymással. Oké, majd mindenki oda jön a VH-ra és egész nap ott campel, hogy tudjon kivel rpzni.. az egy kicsit vicc kategóra (olyan lenne mint a Hungaryn). -Itt jegyezném meg, hogy "színvonalasabb rpt" nem helyhez kell kötni. Nem tudom már ki írta ezt, de semmi köze nincs ehhez. A színvonal leginkább a játékosoktól függ. Ha nem találkozol majd játékossal, csak tíz percenként akkor te nem fogsz abból semmi szívonalasat kihozni. Az meg elég szarul néz ki, hogy majd lesznek a pályán X pontok ahol mindenki összegyűlik mert mindenki tudja, hogy ott lesznek kb csak emberek.-

2.
A következő okom, hogy tényleg ez egy egyedi része a szervernek, hogy direkt nem a nagyvárosba játszódik. Nyílván ezzel bizonyos lehetőségek kiesnek, nem lesznek majd nagy maffia csoportok stb... viszont vidéken is ugyan úgy működhet az illegál, vagy nem olyan nagyba pl: Banshee bár lehet nem egy sorozattal kéne példálozni, mert az csak kitaláció. (az más kérdés, hogy most nem működnek az illegálosok annyira mert nincs pénzük).

3.
A következő ok amiért nem támogatom az az, hogy pl az SO-nak vagy majd ottani PD-nek egy üres várost kell majd járnia körbe-körbe, keresve a jétékosokat, vagy pedig majd beafkol egy piroslámpánál, hogy valami fogás is legyen ha valaki esetleg átmegy rajta. <--Ez nyilván a fraki tagokat érinti majd leginkább, de nagyon hamar bele lehet ebbe is unni, hogy nem történik semmi ha csak nincsen valami hívás, vagy rablás.
 

Dave

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:99
Idézet tőle: CryingCat:
3.
A következő ok amiért nem támogatom az az, hogy pl az SO-nak vagy majd ottani PD-nek egy üres várost kell majd járnia körbe-körbe, keresve a jétékosokat, vagy pedig majd beafkol egy piroslámpánál, hogy valami fogás is legyen ha valaki esetleg átmegy rajta. <--Ez nyilván a fraki tagokat érinti majd leginkább, de nagyon hamar bele lehet ebbe is unni, hogy nem történik semmi ha csak nincsen valami hívás, vagy rablás.

Jelenleg most mit csinál az SO a szerveren? Ugyan ezt. LS-be viszont több balhét is tudna csinálni az illegál(Több kereszteződés több shutdown). Több lehetőség van ott mint a mostani játéktéren ahol a map nagyrésze autópálya.

Ha ákerülne LS-be a játéktér végre a szupersportok és sport kocsik is illeszkednének a játékmenethez.
Több ingatlan lehetőség nem kellene minden egyes ház/garázs ajtóhoz intit tenni úgy,hogy már mellette megvan véve az a telek.
Új alapmunka/frakció lehetőségek.
LS-be végre bekerülhetne a mindenki által várt casino.
Tenisz,golf pályák.
Helikopter,hajó bérlési lehetőségek.
Rengeteg és tényleg rengeteg lehetőség van LS-ben amik ha megvalósításra kerülnek akkor fixen növekedni fog a játékosbázis. Remélem ezek után már figyelni fog a vezetőség a játékosok ötleteire. Hiszen mint tudjuk a játékosok miatt maradhat fent egy szerver.
Teljesmértékben támogatom,hogy költözzünk LS-be.👌
 

Cross

Vélemény Vezér
Játékos
Üzenetek:337
-
Szintén az fentiekben megfogalmazottak miatt támogatom a játéktér áthelyezését.
A mostani helyzetben az illegál már nem érzi, hogy tudna bármit csinálni. Így az SO-nak sincs sok dolga.
Újabb lehetőségek nyílnának meg Los Santosban.
Lehet először még kevesebb játékossal találkoznánk, de szerintem ha lenne valami központi hely (ami nem banda hq), mint MTA-n a déi benzinkút, akkor lehetne kontrollálni a játékosok "elhelyezkedését".
 

dhusz

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:108
David Montes
Én a szerver módját szívesen megnézném egy nagyvárosban. Másrészt talán több player is lenne a voice miatt. De én nem rajongok anyira a voice RP-ért.
 

Blue

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:481
-
Feltehetően sok játékost hoz(hat) a játéktérváltás. Az egyetlen problémát az ingatlankérdés üti az én és sokak mások fejébe. Az, hogy a PB-ben/SS-ben/az eddigi játéktérben összességében elhelyezkedő házak ott maradnak és mellette megnyílik LS az nem fog működni, sok ember kedvét fogja elvenni a játéktól. Méghozzá azért, mert a jelenlegi játéktér piaci helyzetét nézve egy Procopio Drive-on elhelyezkedő jó ház (nem a kis romos faviskóra gondolok) nagyjából egy gazdagnegyedi LS-i ház étrékével egyeztethető össze (sok ház milliós tétel felett van). Most itt két opciót látok megoldásként, vagy felajánlanak cserelehetőséget egy értéknek megfelelő LS-i házra az ilyen helyzetben lévő személyeknek. Vagy kitörlik a házat és odaadják a tulajnak azt az összeget amit ráköltött (vásárlás+ esetlegesen berendezhető intire való átalakítás + berendezés) és akkor vesz magának az ember LS-ben egy házat ebből a pénzből.
 

hypeRRR

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:116
Igennel szavazok a szerver terület bővülésére . jó látni hogy terveztek reformokat is bízok benne hogy a kettő együttese pozitív mértékben fogja változtatni a játékos számot  és átfogjuk lépni tartósan az eddigi rekordot mert jelenlegi állapotba én úgy látom hogy a szerver haldokló félben van  . Ha jól láttam akkor azt írtátok hogy nem lesz lehetőség áthelyezni interiorokat blaneből lsbe szerintem ezt esetleg annyival lehetne módosítani hogy mindenki 1 interiort áthozhatna ár/érték aránynak(a zöld cp-s árat figyelembe véve mert adásvételit kb akárki csinálhat haverral és mondhatja hogy én 5 csillióért vettem akkor nekem 5 csilliós ház jár ) megfelelő helyre így talán azoknak is kedvezőbb lenne akik esetleg több pénzt fordítottak ingatlanokra mint járművekre. Én személy szerint nem bánom ha a szerver pozitív irányba való változásáért cserébe alább kell adnom a jelenlegi értékeimből örülnék ha mások is így látnák a dolgot nem pedig egyből kritizálnák az egészet mert féltik amivel jelenleg rendelkeznek
 

Iparos_kocsma_HUN

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:64
Szerintem akkor lenne jó ha akkor már az egész pályát használnák,

De még fellesleges még kiterjeszkedni Los Santos fellé 100-150 playerel.
 

CounreyGeorge

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:137
Annó nem arról volt szó hogy 1-2 ezer játékossal is alig lehet találkozni LS-ben másokkal ? És most 100-150 playerrel , esetlegesen nagy Updatenél 170 player . Főleg úgy hogy sokszor nagyon elvannak tömörülve az emberek
 

Blaise203

Újonc
Játékos
Üzenetek:3
Én kifejezetten a vidéki színtér miatt jöttem játszani, ez fogott meg a szerverben. Szerintem hatalmas hiba lenne. Lehet hogy hoz játékosokat, de visz is hiszen szerintem nem Én egyedül választottam a szervert emiatt.
 

Melissa

Átlagos Forumozó
Játékos
Üzenetek:28
Los Santos-ban milyen módon lesz megoldva az ingatlan vásárlás? Minden igénylés alapján működik majd vagy lesznek lerakva cp-k? Ha az utóbbi, akkor pontosan hol lesznek cp-k? (Város negyedekre gondolok, pl. Mirror Park)
 

Winter

Haladó
Játékos
Üzenetek:23
Szerintem az illegálnak sokkal több lehetősége lenne egy nagy városban, mint vidéken, és nem lehetne frakció pályázásnál arra fogni mondjuk, hogy mióta van egy orosz maffia vidéken. Sokkal színesebb RP szituációkat teremteni akár egy bandának vagy maffiának.
 

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:1,948
Silay Denzel
Tulajdonos hozzászólás:

A szavazás lezárva. Egyértelmű Los Santos lett a végeredmény.

 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó