Szóval ott alapvetően úgy volt megoldva a rendszer, hogy egyes drogok, közelharci és távoli fegyverek, fúrók és ami a rablásokhoz kellettek külön frakciókra voltak bontva. Mindenki mást tudott craftolni, elkészíteni, így igazából ha a frakciók hozzá akartak jutni egy droghoz, csak interakció és üzletek által tudták hozzá jutni. Mindenképp kapcsolatba kellett kerülni egy másik frakcióval annak érdekében, hogy legyen fegyvered, drogot, golyóálló mellényed. Nyilván nem volt monopólium, általában hasonló dolgokat kettő-három frakció is le tudott gyártani. Így nem volt az hogy ha valakivel fasírtban vagy akkor megállt az élet. Ott voltam egy frakcióban és naponta mentek az üzletelések egymás között, a behúzások és az interakció, így mindig kapcsolatban voltak egymással az emberek, plusz emiatt a viaskodás is kialakult, hogy éppen ki mennyiért árulja és hogyan "lehetetlenítse" el a másik üzletét, hogy inkább tőle vásároljanak. Szerettem ezt a rendszert. Szerintem érdemes lehet el gondolkodni ezen.