Legutóbbi tevékenység

• Javier AkA Teky
    Kenji Takamura története Tokyó egyik csendes, kertvárosi negyedében kezdődött, ahol a neonfények távoli lüktetése helyett még a zongora...
    • 2657.png
  • Erkan
    Erkan reagált IamHiro95 témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    JERMAINE "Peezy" ROLLINS Született: 2007.11.11 Születési hely: Davis Anyja neve: Monica Rollins Peezy egy egyszerű családban nőtt...
  • IamHiro95
    IamHiro95 létrehozott egy témát Minősített PEEZY / Raised by Anger, az alábbi fórumon belül: Karaktertörténetek.
    JERMAINE "Peezy" ROLLINS Született: 2007.11.11 Születési hely: Davis Anyja neve: Monica Rollins Peezy egy egyszerű családban nőtt...
    • Firefly_RemoveBackground (1).png
    • sngine_07d18ba80e3d12765ae55984ac7bd5ac.jpg
    • ChatGPT Image Sep 27, 2026, 04_11_18 AM.png
    • Firefly.png
  • Matus
    Matus reagált Crawford témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    A South Side 62nd Blocc Boys egy zömében fiatal, 18-25 év közötti afroamerikai arcokból álló utcai szett, amely Dél-Los Santos sűrű...
  • Matus
    Matus reagált LMatyi69 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Egyéb elnevezések: Crown Hounds 404, Hounds Rövidítés: CH404 Rassz: Afroamerikai Terület: South Los Santos Meghatározó szín: Vörös...
  • L
    Laszloo létrehozott egy témát Elfogadva Tommaso Buscetta - Rendszer, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Név: Tommaso Buscetta Adminisztrátor neve: Rendszer Indok: Cheat Engine használata Tiltás időpontja: 2026. 09. 26. 21:58 Meddig tart a...
  • Doublee__
    Járművekkel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Sofia Delgado // doublee__ « Ötleted leírása » Arra gondoltam, hogy...
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált _Shefi_ témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    A Walkie-Talkie, vagyis a rádió megtalálható a szerveren, mint kommunikációs eszköz. A rádiót, mint item először is meg kell...
  • _Shefi_
    _Shefi_ létrehozott egy témát Walkie-Talkie (IC rádió), az alábbi fórumon belül: Általános rendszerekkel kapcsolatos leírások.
    A Walkie-Talkie, vagyis a rádió megtalálható a szerveren, mint kommunikációs eszköz. A rádiót, mint item először is meg kell...
  • JeppY98
    JeppY98 reagált Mercikee témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Délutáni napon kopogtatott valaki az ajtómon, mondanom sem kell, hogy a szőr is felállt a hátamon félve kukucskáltam ki, majd teljesen...
  • Baka
    Baka reagált Doublee__ témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Név: Christian Lank // doublee__ Indok: Többszörös AI használata. Tiltás időpontja: 2026.09.19 vagy 18. Hányszor voltál tiltva a...
  • Chloee
    Chloee reagált valakimostmar témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    sok minden máshogy van már a PD oldaláról, sokkal Fairebb a jelenlegi rendszerük. Pl már a benned maradt golyó sem úgy mködik, hogy jajj...
  • valakimostmar
    sok minden máshogy van már a PD oldaláról, sokkal Fairebb a jelenlegi rendszerük. Pl már a benned maradt golyó sem úgy mködik, hogy jajj...
  • valakimostmar
    valakimostmar reagált MedveB témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerintem is kicsit szürreális lenne, hogy egy jail után fogja magát és köddé válik a rendszerből a vérminta. Ezzel kb értelmét...
  • JeppY98
    JeppY98 reagált Crawford témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Crawford « Ötleted leírása » Sziasztok! Az elmúlt időszak...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó