Stage, Pops Tuning Rendszer & Szerelőtelep

Crawford

Klaviatúra Gyilkos
Adminisztrátor
Üzenetek:89
Darnell Malloy

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Crawford «

Ötleted leírása

»
Sziasztok!

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján szeretnék feldobni egy komplexebb ötletet, ami tovább mélyítené a járművekkel kapcsolatos RP-t és a szerelőtelepek szerepét a szerveren.

A koncepció alapja a már meglévő Anti-Lag-System (ALS) és az xTRAECU (mint PP-s alapkövetelmény) rendszerekre épülne (elkerülve azt, hogy mindenki durrogtasson éjjel-nappal).

A Rendszer Lényege:

Abban az esetben, ha egy jármű eleve rendelkezik a szükséges PP-s motorvezérlővel (xTRAECU) és ALS-el, akkor a tulajdonosnak meglenne a lehetősége arra, hogy elvigye egy hivatalos szerelőtelepre, ahol az erre képesített szakemberek mélyebben bele tudnak nyúlni az autó "agyába", és egyedi szoftveres beállításokat (Stage Tuning) tudnak rá írni.

Hogyan működne a gyakorlatban? (A Rádió Menü / Interfész)

A szerelés/programírás után a sofőr a kocsiban egy dedikált menüből (egyedi fedélzeti tablet / ECU felület) finomhangolhatná a motor hangját és a kipufogó viselkedését a saját ízlése szerint.

A csatolmányban látható minták alapján a következő paraméterek lennének finoman állíthatóak csúszkákkal (százalékos arányban):

otletalap1.png

otletalap2.png

Pops & Bangs: Az alap durrogás intenzitása alapjáraton.
Visszadurrogás: Lefelé váltáskor történő durranások intenzitása.
Menet közbeni durrogás: Folyamatos durrogás gázelvételnél / menet közben.
Popcorn: Visszapukkanás / popcorn effektek mértéke.
Láng: A kipufogóból csapódó láng intenzitása.
Hangerő: Magának a kipufogórendszernek az overall hangereje. «

Csatolmányok

» Videós bemutatóval nem készültem, viszont ezer meg egy ilyen script létezik FiveM-re, szóval ezen scriptek közül töltöttem le egyet és vágtam meg, hogy akiktől mondjuk távol áll a dolog, ők is megértsék mire is gondolok itt az egész ötletem alatt (hanggal van, elviekben);

«

Egyéb megjegyzések

» Őszintén szólva nem tudom mennyire lenne kivitelezhető egy tényleg több lépcsőre épülő stage-tuning extraságot hozzárakni a mostani rendszerhez, viszont az egészen biztos, hogy mivel a szerveren játszó személyek javarésze autó-őrült, tutira sokan örülnének neki. Az általam feltöltött képek természetesen mesterséges intelligencia segítségével készültek. «

valakimostmar

Veterán
Adminsegéd
Üzenetek:253
Jordan "Trigger" Brown
teljes mértékben támogatni tudom az ötletet, egyszerűen nincs mivel kiegészíteni, én is ilyeneken gondolkodtam a napokba, úgyhogy külön köszönet hogy gondolat olvasó vagy XD

.Kritya

Pletykafészek
Adminsegéd
Üzenetek:122
Marcus Hale - Silas Crowe
Támogatom. Szerintem sokkal jobb lenne egy ilyen, mint a mostani ALS. Sokkal egyedibbé lehetne tenni az autókat, sokat dobna egy ilyen az élvezeten.

Crawford

Klaviatúra Gyilkos
Adminisztrátor
Üzenetek:89
Darnell Malloy
Szerintem sokkal jobb lenne egy ilyen, mint a mostani ALS.
Úgy gondoltam, hogy maradhatna az ALS is, sőt! Nyilvánvalóan maradjon is az ALS, hiszen az lesz maga az egyik követelmény (az xTRAECU-n kívül), ami szükséges lesz ahhoz, hogy mondjuk ez a vadabb Stage 2-3, Pops tuning bekerülhessen az autóba.

Flecso

Individuum
Vezetőségi tag
Főadmin
Üzenetek:315
Van tervben olyan Custom Business ami erre szakosodna, napokban jött nekem is az ötlet hogy erre biztosan lenne igény, egy részét nagyjából hasonlóan képzeltem ezek mellé még lenne egy két extra.

#DYNOCHIPCEGLÉDComing

Zsomi

Lelkes Forumozó
Adminsegéd
Üzenetek:38
Zsomi
Teljes mértékben támogatom az ötletet, nagyot dobna szerintem a kocsikon!

Kinézet személyre szabása

Top Alsó