Legutóbbi tevékenység

• JeppY98
    JeppY98 reagált Cesar témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerintem mostanában nagyon túl van lihegve ez a vérminta dolog . Voltam én is illegálban elég sokat , viszont én még hátrányt emiatt...
  • Sensei
    Ha mostanság az a helyzet hogy valódi nyomozás van belőlle akkor felesleges a dolog. De nemrégiben a vér megtalálása egyenlő volt azzal...
  • Cesar
    Cesar reagált Yama témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Cesar úr véleménye nagyon adnivaló. Az RPt együtt érdemes élvezni. Ha valaki öl, had élvezze ki a Rendvédelem részéről is valaki a...
  • Chloee
    Chloee reagált Yama témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Cesar úr véleménye nagyon adnivaló. Az RPt együtt érdemes élvezni. Ha valaki öl, had élvezze ki a Rendvédelem részéről is valaki a...
  • Y
  • Crawford
    Crawford reagált LMatyi69 témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Egyéb elnevezések: Crown Hounds 404, Hounds Rövidítés: CH404 Rassz: Afroamerikai Terület: South Los Santos Meghatározó szín: Vörös...
  • B
    Balito reagált Cruel témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    K A R E E M “ R A Z E ” S L A D E *He Became What He Was Taught* ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Név: Kareem...
  • LMatyi69
    LMatyi69 létrehozott egy témát W/S Crimson Avenue Crown Hounds, az alábbi fórumon belül: W/S Crimson Avenue Crown Hounds.
    Egyéb elnevezések: Crown Hounds 404, Hounds Rövidítés: CH404 Rassz: Afroamerikai Terület: South Los Santos Meghatározó szín: Vörös...
    • CACH.png
    • bandaterület.png
  • Kaszass
    Kaszass reagált Cruel témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    K A R E E M “ R A Z E ” S L A D E *He Became What He Was Taught* ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Név: Kareem...
  • Erkan
    Erkan reagált Cruel témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Mmark
    Mmark reagált Cruel témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Crawford
    Crawford reagált Cruel témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
  • Cruel
    Cruel létrehozott egy témát Minősített KAREEM SLADE - This Is Raze, az alábbi fórumon belül: Karaktertörténetek.
    • FiveM_b3751_GTAProcess_YJPqBD0cu9.jpg
    • FiveM_b3258_GTAProcess_B4MRJgh36x.jpg
    • FiveM_b3258_GTAProcess_VPrGa5duT1.jpg
  • toeszli
    toeszli reagált Sensei témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Sensei « Ötleted leírása » A mentett vér a letartóztatás után...
  • Dorinna
    Dorinna reagált Cesar témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerintem mostanában nagyon túl van lihegve ez a vérminta dolog . Voltam én is illegálban elég sokat , viszont én még hátrányt emiatt...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó