Legutóbbi tevékenység

• Chloee
    Chloee reagált valakimostmar témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    A vérminta lényege hogy a rendszerbe maradjon, a való életben sem törlődik azért mert letartóztatnak pár évre.
  • Chloee
    Chloee reagált Cesar témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerintem mostanában nagyon túl van lihegve ez a vérminta dolog . Voltam én is illegálban elég sokat , viszont én még hátrányt emiatt...
  • Javier AkA Teky
    • 2642.png
  • valakimostmar
    valakimostmar reagált Cesar témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerintem mostanában nagyon túl van lihegve ez a vérminta dolog . Voltam én is illegálban elég sokat , viszont én még hátrányt emiatt...
  • Cesar
  • Sensei
    A valóéletet nem szeretem az RP-hez hasonlítani sok részben. Máskülönben a karakternek egy gyilkosság után majdnem hogy élete végéig...
  • rogers5661
    rogers5661 reagált Mercikee témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Délutáni napon kopogtatott valaki az ajtómon, mondanom sem kell, hogy a szőr is felállt a hátamon félve kukucskáltam ki, majd teljesen...
  • Szaby
    Szivacs, kis sikálás és el van tüntetve a vér. Direkt ezért lett megcsinálva, hogy az illegál tudjon takarítani maga után, ha nem...
  • JakeFury
    JakeFury reagált Sensei témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Sensei « Ötleted leírása » A mentett vér a letartóztatás után...
  • valakimostmar
    A vérminta lényege hogy a rendszerbe maradjon, a való életben sem törlődik azért mert letartóztatnak pár évre.
  • Sensei
    Sensei létrehozott egy témát Vérminta barátibbá tétele., az alábbi fórumon belül: Lezárt ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Sensei « Ötleted leírása » A mentett vér a letartóztatás után...
  • Klaudia.
    Klaudia. reagált Mercikee témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Délutáni napon kopogtatott valaki az ajtómon, mondanom sem kell, hogy a szőr is felállt a hátamon félve kukucskáltam ki, majd teljesen...
  • Doublee__
    Doublee__ létrehozott egy témát Elutasítva Christian Lank- Unban kérelem, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Név: Christian Lank // doublee__ Indok: Többszörös AI használata. Tiltás időpontja: 2026.09.19 vagy 18. Hányszor voltál tiltva a...
  • Jimmy
    Jimmy reagált Mercikee témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Mercikee
    • Bri&Ash.png
    • Team.png

Kinézet személyre szabása

Top Alsó