Vérminta barátibbá tétele.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Sensei

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:379

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Sensei «

Ötleted leírása

» A mentett vér a letartóztatás után törlődjön a rendszerböl, viszont minden ellátással újra "visszakerül". «

Csatolmányok

» ---- «

Egyéb megjegyzések

» Ha valaki ellátatja magát a kórházban onnantol örökre benne lesz a karaktere vére a PD rendszerében. Ezzel viszont a legabszurdabb helyzetekben sem lehet kivágni magad. Itt lenne egy kis ötlet erre. Minden ugyanúgy lenne, mintavétel és bevizsgálás, viszont miután kiadták a körözést és a személyt letartóztatták, börtönbe juttaták, onnantol a következő kórházi ellátásig törlődne a vére a rendszerböl. Tehát a letartóztatás törölné a mentett vérmintát, ezzel kapnának egy kis helyet az illegálosok. «

​

Szaby

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:121
Jairo Martinez
Szivacs, kis sikálás és el van tüntetve a vér. Direkt ezért lett megcsinálva, hogy az illegál tudjon takarítani maga után, ha nem akarnak lebukni a vér miatt.

Sensei

Fékezhetetlen
Játékos
A vérminta lényege hogy a rendszerbe maradjon, a való életben sem törlődik azért mert letartóztatnak pár évre.
A valóéletet nem szeretem az RP-hez hasonlítani sok részben. Máskülönben a karakternek egy gyilkosság után majdnem hogy élete végéig rácsok mögött kellene maradnia.
Szivacs, kis sikálás és el van tüntetve a vér. Direkt ezért lett megcsinálva, hogy az illegál tudjon takarítani maga után, ha nem akarnak lebukni a vér miatt.
Vannak helyzetek ahol ez alkalmazható, én is alkalmaztam már. Viszont egy lövölde helyszínén még ottmaradni és sikálni... eléggé... hát érted.

Cesar

Fórum Császár
Adminsegéd
Üzenetek:201
Gabriel Solarin
Szerintem mostanában nagyon túl van lihegve ez a vérminta dolog . Voltam én is illegálban elég sokat , viszont én még hátrányt emiatt nem észleltem maximum elindult a frakció után egy hosszabb nyomozás ami a PD-nek kreált valami akciót. Ha mindkét oldalt nézem ennyi rizikó belefér ha már valaki arra adja a fejét ,hogy gyilkolásszon.

Yama

Átlagos Forumozó
Játékos
Üzenetek:27
Haylee Quill
Szerintem mostanában nagyon túl van lihegve ez a vérminta dolog . Voltam én is illegálban elég sokat , viszont én még hátrányt emiatt nem észleltem maximum elindult a frakció után egy hosszabb nyomozás ami a PD-nek kreált valami akciót. Ha mindkét oldalt nézem ennyi rizikó belefér ha már valaki arra adja a fejét ,hogy gyilkolásszon.
Cesar úr véleménye nagyon adnivaló. Az RPt együtt érdemes élvezni. Ha valaki öl, had élvezze ki a Rendvédelem részéről is valaki a nyomozati RPt.

Sensei

Fékezhetetlen
Játékos
Cesar úr véleménye nagyon adnivaló. Az RPt együtt érdemes élvezni. Ha valaki öl, had élvezze ki a Rendvédelem részéről is valaki a nyomozati RPt.

Ha mostanság az a helyzet hogy valódi nyomozás van belőlle akkor felesleges a dolog. De nemrégiben a vér megtalálása egyenlő volt azzal hogy bűnös vagy és ez alapján már le is lettél csukva.

MedveB

Klaviatúra Gyilkos
Adminsegéd
Üzenetek:86
Scott Ramirez
Szerintem is kicsit szürreális lenne, hogy egy jail után fogja magát és köddé válik a rendszerből a vérminta. Ezzel kb értelmét veszítené egy-egy nyomozás. Illetve ha bevállaltad, hogy a karaktered x irányba viszed akkor annak lesznek következményei nem csak rövidtávon mondjuk egy-egy jail erejéig mert azt egy üldözéssel nagyon könnyen ki lehetne játszani.

valakimostmar

Veterán
Adminsegéd
Üzenetek:257
Jordan "Trigger" Brown
Ha mostanság az a helyzet hogy valódi nyomozás van belőlle akkor felesleges a dolog. De nemrégiben a vér megtalálása egyenlő volt azzal hogy bűnös vagy és ez alapján már le is lettél csukva.
sok minden máshogy van már a PD oldaláról, sokkal Fairebb a jelenlegi rendszerük. Pl már a benned maradt golyó sem úgy mködik, hogy jajj benned volt golyó, mész tömlöc, főként nyomozási anyagok ezek most. (ezt külsősként mondom és tapasztalom)

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:10,316
-
Head of Staff hozzászólás
Hello, visszajelzések alapján zárjuk.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó