Legutóbbi tevékenység

• Mmark
    Mmark reagált Crawford témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Crawford « Ötleted leírása » Sziasztok! Az elmúlt időszak...
  • Crawford
    Crawford reagált Flecso témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
    Van tervben olyan Custom Business ami erre szakosodna, napokban jött nekem is az ötlet hogy erre biztosan lenne igény, egy részét...
  • Flecso
    Van tervben olyan Custom Business ami erre szakosodna, napokban jött nekem is az ötlet hogy erre biztosan lenne igény, egy részét...
  • .Kritya
    .Kritya reagált Crawford témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Úgy gondoltam, hogy maradhatna az ALS is, sőt! Nyilvánvalóan maradjon is az ALS, hiszen az lesz maga az egyik követelmény (az xTRAECU-n...
  • Crawford
    Úgy gondoltam, hogy maradhatna az ALS is, sőt! Nyilvánvalóan maradjon is az ALS, hiszen az lesz maga az egyik követelmény (az xTRAECU-n...
  • Crawford
    Crawford reagált valakimostmar témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    teljes mértékben támogatni tudom az ötletet, egyszerűen nincs mivel kiegészíteni, én is ilyeneken gondolkodtam a napokba, úgyhogy külön...
  • Crawford
    Crawford reagált .Kritya témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Támogatom. Szerintem sokkal jobb lenne egy ilyen, mint a mostani ALS. Sokkal egyedibbé lehetne tenni az autókat, sokat dobna egy ilyen...
  • .Kritya
    Támogatom. Szerintem sokkal jobb lenne egy ilyen, mint a mostani ALS. Sokkal egyedibbé lehetne tenni az autókat, sokat dobna egy ilyen...
  • valakimostmar
    teljes mértékben támogatni tudom az ötletet, egyszerűen nincs mivel kiegészíteni, én is ilyeneken gondolkodtam a napokba, úgyhogy külön...
  • Crawford
    Crawford létrehozott egy témát Stage, Pops Tuning Rendszer & Szerelőtelep, az alábbi fórumon belül: Szerverrel kapcsolatos ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Crawford « Ötleted leírása » Sziasztok! Az elmúlt időszak...
    • otletalap1.png
    • otletalap2.png
  • Cody
    Cody válaszolt erre: Elfogadva Jumi - Rendszer.
    Szia Jumi! Az UB-kérelem átnézése után jelenleg csak a jumi_jumi felhasználónevet találtam, amely alapján be tudtalak azonosítani...
  • RIP
    RIP reagált _Shefi_ témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Sziasztok! @DarK -al elemeztük a benyújtott videós bizonyítékokat és az általatok leírtakat is. Azt veszem észre, hogy hogy már kezd...
  • A
    aberki0527 reagált _Shefi_ témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Sziasztok! @DarK -al elemeztük a benyújtott videós bizonyítékokat és az általatok leírtakat is. Azt veszem észre, hogy hogy már kezd...
  • JatekMaster
    JatekMaster reagált JakeFury témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Jake Ruiz Mendoza / jake_heke « Ötleted leírása » Sziasztok az alábbi...
  • Mercikee
    Mercikee reagált _Shefi_ témájára ezzel a reakcióval: Like Like.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó