Üzenetek:89
Darnell Malloy
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Crawford «
Ötleted leírása
» Sziasztok!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján szeretnék feldobni egy komplexebb ötletet, ami tovább mélyítené a járművekkel kapcsolatos RP-t és a szerelőtelepek szerepét a szerveren.
A koncepció alapja a már meglévő Anti-Lag-System (ALS) és az xTRAECU (mint PP-s alapkövetelmény) rendszerekre épülne (elkerülve azt, hogy mindenki durrogtasson éjjel-nappal).
A Rendszer Lényege:
Abban az esetben, ha egy jármű eleve rendelkezik a szükséges PP-s motorvezérlővel (xTRAECU) és ALS-el, akkor a tulajdonosnak meglenne a lehetősége arra, hogy elvigye egy hivatalos szerelőtelepre, ahol az erre képesített szakemberek mélyebben bele tudnak nyúlni az autó "agyába", és egyedi szoftveres beállításokat (Stage Tuning) tudnak rá írni.
Hogyan működne a gyakorlatban? (A Rádió Menü / Interfész)
A szerelés/programírás után a sofőr a kocsiban egy dedikált menüből (egyedi fedélzeti tablet / ECU felület) finomhangolhatná a motor hangját és a kipufogó viselkedését a saját ízlése szerint.
A csatolmányban látható minták alapján a következő paraméterek lennének finoman állíthatóak csúszkákkal (százalékos arányban):

Pops & Bangs: Az alap durrogás intenzitása alapjáraton.
Visszadurrogás: Lefelé váltáskor történő durranások intenzitása.
Menet közbeni durrogás: Folyamatos durrogás gázelvételnél / menet közben.
Popcorn: Visszapukkanás / popcorn effektek mértéke.
Láng: A kipufogóból csapódó láng intenzitása.
Hangerő: Magának a kipufogórendszernek az overall hangereje. «
Csatolmányok
» Videós bemutatóval nem készültem, viszont ezer meg egy ilyen script létezik FiveM-re, szóval ezen scriptek közül töltöttem le egyet és vágtam meg, hogy akiktől mondjuk távol áll a dolog, ők is megértsék mire is gondolok itt az egész ötletem alatt (hanggal van, elviekben);
«
Egyéb megjegyzések
» Őszintén szólva nem tudom mennyire lenne kivitelezhető egy tényleg több lépcsőre épülő stage-tuning extraságot hozzárakni a mostani rendszerhez, viszont az egészen biztos, hogy mivel a szerveren játszó személyek javarésze autó-őrült, tutira sokan örülnének neki. Az általam feltöltött képek természetesen mesterséges intelligencia segítségével készültek. «
A csatolmányban látható minták alapján a következő paraméterek lennének finoman állíthatóak csúszkákkal (százalékos arányban):

Pops & Bangs: Az alap durrogás intenzitása alapjáraton.
Visszadurrogás: Lefelé váltáskor történő durranások intenzitása.
Menet közbeni durrogás: Folyamatos durrogás gázelvételnél / menet közben.
Popcorn: Visszapukkanás / popcorn effektek mértéke.
Láng: A kipufogóból csapódó láng intenzitása.
Hangerő: Magának a kipufogórendszernek az overall hangereje. «
Csatolmányok
» Videós bemutatóval nem készültem, viszont ezer meg egy ilyen script létezik FiveM-re, szóval ezen scriptek közül töltöttem le egyet és vágtam meg, hogy akiktől mondjuk távol áll a dolog, ők is megértsék mire is gondolok itt az egész ötletem alatt (hanggal van, elviekben);
«
Egyéb megjegyzések
» Őszintén szólva nem tudom mennyire lenne kivitelezhető egy tényleg több lépcsőre épülő stage-tuning extraságot hozzárakni a mostani rendszerhez, viszont az egészen biztos, hogy mivel a szerveren játszó személyek javarésze autó-őrült, tutira sokan örülnének neki. Az általam feltöltött képek természetesen mesterséges intelligencia segítségével készültek. «