Legutóbbi tevékenység

• Szaby
    Szaby reagált Csirmász témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Heló. A kitiltást többszöri figyelmeztetés, és az UCP előéleted miatt kaptad. “Nem tartom jogosnak, a karakterét mindenki magának...
  • Cesar
    Cesar reagált Csirmász témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    Heló. A kitiltást többszöri figyelmeztetés, és az UCP előéleted miatt kaptad. “Nem tartom jogosnak, a karakterét mindenki magának...
  • Csirmász
    • image.png
    • image.png
  • A
    Ezt nem tudtam lett növelve. Viszont itt a baj ha adnak el! Anno én csináltam és volt olyan hónapokig senki. Műanyagot, vasat és egyéb...
  • boldogdani11
    Egyáltalán nem kell szenvedni. Fát és vasat is lehet venni játékosoktól( már amikor valaki hajlandó eladni)bőven megéri még úgy is...
  • A
    A gyümölcs mennyiségel szerintem nincs baj. Inkább a hordóval. Még a préssel le préselsz több ezer gyümölcsöt még javítani kell úgy a...
  • Blunt.
    Blunt. reagált Szaby témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Név: Jairo Martinez Adminisztrátor neve: Csirmász Indok: "szereptévesztés" Tiltás időpontja: 2026.04.07. 14:26:55 Meddig tart a ban...
  • boldogdani11
    Szerintem meg tökéletesen van a 80 szőlő= 40 liter bor arány, inkább azon kellene változtatni hogy palackozásnál ne kelledjen egyesével...
  • Alibi839
    Alibi839 létrehozott egy témát Borászat megkönyebbítése., az alábbi fórumon belül: Szerverrel kapcsolatos ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Alibi « Ötleted leírása » Remek kis Script ez a borászat és immerzív...
  • Alibi839
    Alibi839 létrehozott egy témát Jelzavaró használat / CCTV kamerák riasztása, az alábbi fórumon belül: Szerverrel kapcsolatos ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Alibi « Ötleted leírása » Amennyiben jelzavarót használnak a városban és...
  • Sutyek
    Sutyek reagált Szaby témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Név: Jairo Martinez Adminisztrátor neve: Csirmász Indok: "szereptévesztés" Tiltás időpontja: 2026.04.07. 14:26:55 Meddig tart a ban...
  • Mmark94
    Mmark94 reagált Szaby témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • N
    Nesto reagált Szaby témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • D
    Duko reagált Szaby témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • .Kritya
    .Kritya reagált Szaby témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó