Jelzavaró használat / CCTV kamerák riasztása

Alibi839

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:68

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved
» Alibi «

Ötleted leírása
» Amennyiben jelzavarót használnak a városban és ott a kamerákat megzavarják a PDnek küldjön a rendszer egy riasztást hogy a városban/valahol, vagy a vidéki kamerákat külön szedve és két fajta riasztás is lehetne hogy városi és vidéki, a CCTV kamerát valami zavarja.
De a pontos hely ne legyen meghatározható (Pontatlan hely meghatározásnak tudom nincs értelme, de így lenne "Fair" mondhatni) és így rendvédelem készülhet arra hogy valami készülődik a városban és/vagy vidéken. «

Csatolmányok
» - «

Egyéb megjegyzések
» Végre - «

📋

Noblesse

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:192
Trinity Hope
Sziasztok!
Szerintem ez nem lenne fair mert ugye a jelzavaró csak addig zavarná a kamerát míg elhalad a hatókörébe és ha már valamilyen szinten az IRL-t vesszük alapul akkor a kamerákba felléphetnek üzemzavarok. Véleményem szerint a PD sem díjazná azt ha spamelné a bejelentést a CCTV miközben valaki kocsikázik jelzavaróval a városban, illetve az illegál se örülne neki ha egy véletlenül ott felejtett jelzavaró miatt a PD rohangálna a városba. Tudomásom szerint a GOV-on belül a DPW-nek van olyan scriptje, hogy ezt-azt meg kell javítaniuk. Szerintem akkor inkább a GOV-nak küldhetne bejelentést akár pontosan meghatározva, hogy mely kamerát érinti az üzemzavar. Természetesen azt elkerülve, hogy egy ilyen bejelentésnél mindjárt értesítsék a PD-t ki kellene menni és megvizsgálni a kamerát ahol mondjuk megállapíthatná, hogy tényleges meghibásodásról vagy valami másról van szó. Sajnos pontosan nem tudom hogy van megírva pontosan a script de ha ilyen nincs akkor ennek elkerülésére lehetne ilyen értesítés script által véletlenszerűen is a DPW-nek. Ezzel elkerülnénk, hogy mindjárt ugorjon a PD ha valaki jelzavaróval közlekedik és a GOV is kapna valami munkát.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó