Legutóbbi tevékenység

• R
    Rayaaa reagált Szaby témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Név: Jairo Martinez Adminisztrátor neve: Csirmász Indok: "szereptévesztés" Tiltás időpontja: 2026.04.07. 14:26:55 Meddig tart a ban...
  • Cesar
    Cesar reagált Szaby témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Név: Jairo Martinez Adminisztrátor neve: Csirmász Indok: "szereptévesztés" Tiltás időpontja: 2026.04.07. 14:26:55 Meddig tart a ban...
  • Evo
    Evo reagált Szaby témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • JakeFury
    JakeFury reagált Flecso témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok! Mivel nem érkezett válasz, így a PK-ra feltett bizonyítékokból tudom kezelni a helyzetet. Rögtön az első pont ami a...
  • csabee!
    csabee! reagált Flecso témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Sziasztok! Mivel nem érkezett válasz, így a PK-ra feltett bizonyítékokból tudom kezelni a helyzetet. Rögtön az első pont ami a...
  • Flecso
  • Vilmos
    Vilmos reagált JakeFury témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Neved: Dmitrij Romanov Játékos(ok) neve: Curtis Johnson Panasz oka: Alacsony minősígű szerepjáték, ForceRP Panasz kifejtése: Sziasztok...
  • valakimostmar
    valakimostmar reagált Szaby témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Szaby
    Szaby létrehozott egy témát Elutasítva Jairo Martinez unban kérelme, az alábbi fórumon belül: Archívum.
  • Relay
    06.15. - 18:39
  • Relay
    Relay reagált Bxlint témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Adatok: Név: Eustacio Baeza Nick: Kreep Adatok: 28/05/2007 - Eugene, Oregon, USA Magasság...
  • Relay
    06. 08. - Where it all began Kreep éppen kellemes időtöltésként a természetben kapcsolódott ki, élvezte a nyugalmas környezetet...
  • Relay
    06. 12. - "Crazy night, huh?" Nagyjából fél 11 környéke lehetett mikor Ranchon a srácok összecsapódtak, elterveltek egy "gyors...
  • boldogdani11
    boldogdani11 reagált JakeFury témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Valaminek a kezdete...
  • Cesar
    Cesar reagált Flecso témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok a PK-t én fogom kezelni, várom a válaszotokat 24 órán belül!

Kinézet személyre szabása

Top Alsó