Üzenetek:97
Jairo Martinez
Név: Jairo Martinez
Adminisztrátor neve: Csirmász
Indok: "szereptévesztés"
Tiltás időpontja: 2026.04.07. 14:26:55
Meddig tart a ban: Perma
Miért lettél kitiltva: Éppen akkor jöttek be az akkori SD új autói, slicktop SX-ek . Nem haboztam vele, egyből be is pattantam egybe hogy kipróbáljam. Egyik PD-s barimmal, pajtásommal ki is próbáltuk melyik a gyorsabb, egy olyan részen ahol ezt senki sem látta, illetve ez a "verseny" 50 méterig tartott, majd abba is hagytuk az egészet és folytattuk a dolgunkat. Teszem hozzá, ekkor körülbelül 16 játékos volt a szerveren tehát 16 kereken. Nem hinném, hogy bárki játékélményét rontottuk ezzel.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Fogalmam sincs, meghallanám ha szólnak valamiért. (Csak ezeket felém is továbbítsák ne a leader felé kizárólag)
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Nem tartom jogosnak, a karakterét mindenki magának alakítja, honnan tudná Csirmász, hogy nekem mi a következő lépésem? IC következményei kellenének legyenek , mert ez nem meríti ki a szereptévesztést (szerintem). Ha tömeggyilkosságot követek el, bármi nagyobb kaliberű dolgot, az már teljesen más téma. Illetve nem ártana közölni a játékossal hogy miért van kibannolva, nekem kellett detektívet játszak hogy megtudjam milyen gaztettet követtem el ezúttal.