Elutasítva Jairo Martinez unban kérelme

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Szaby

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:97
Jairo Martinez
unban.png

Név: Jairo Martinez
Adminisztrátor neve: Csirmász
Indok: "szereptévesztés"
Tiltás időpontja: 2026.04.07. 14:26:55
Meddig tart a ban: Perma
Miért lettél kitiltva: Éppen akkor jöttek be az akkori SD új autói, slicktop SX-ek . Nem haboztam vele, egyből be is pattantam egybe hogy kipróbáljam. Egyik PD-s barimmal, pajtásommal ki is próbáltuk melyik a gyorsabb, egy olyan részen ahol ezt senki sem látta, illetve ez a "verseny" 50 méterig tartott, majd abba is hagytuk az egészet és folytattuk a dolgunkat. Teszem hozzá, ekkor körülbelül 16 játékos volt a szerveren tehát 16 kereken. Nem hinném, hogy bárki játékélményét rontottuk ezzel.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Fogalmam sincs, meghallanám ha szólnak valamiért. (Csak ezeket felém is továbbítsák ne a leader felé kizárólag)
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Nem tartom jogosnak, a karakterét mindenki magának alakítja, honnan tudná Csirmász, hogy nekem mi a következő lépésem? IC következményei kellenének legyenek , mert ez nem meríti ki a szereptévesztést (szerintem). Ha tömeggyilkosságot követek el, bármi nagyobb kaliberű dolgot, az már teljesen más téma. Illetve nem ártana közölni a játékossal hogy miért van kibannolva, nekem kellett detektívet játszak hogy megtudjam milyen gaztettet követtem el ezúttal.

Csirmász

Klaviatúra Gyilkos
Adminisztrátor
Üzenetek:107
Eric Hardaway
Adminisztrátor hozzászólás
Heló.

A kitiltást többszöri figyelmeztetés, és az UCP előéleted miatt kaptad.

“Nem tartom jogosnak, a karakterét mindenki magának alakítja, honnan tudná Csirmász, hogy nekem mi a következő lépésem? IC következményei kellenének legyenek , mert ez nem meríti ki a szereptévesztést”

Ha ilyen gondolkodásmóddal játszana minden rendvédelmi-közszolgálati frakció, Carmageddon lenne a szerveren, mert “csak egy CK és mehetünk tovább”. Szigorú pszichológiai elvárások, követelmények vannak egy LEO vagy bármilyen közfeladatot ellátó szervezethez már csak ahhoz is, hogy bekerülhess egyáltalán egy akadémiára.

Hajlanék az utolsó esélyre, de a lenti kettő darab kép beszéljen inkább helyettem.

Nincs UB.

Mellékletek

• image.png
    image.png
    143.9 KB · Megtekintések: 41
  • image.png
    image.png
    190.2 KB · Megtekintések: 41
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó