Üzenetek:177
Zachary Cruz/Noah Simpson
Név: Zachary Cruz Nem: Férfi Születési idő: 2000/05/17 Születési hely: Las Venturas, SA, USA Állampolgárság: Amerikai | Magasság: 187 cm Haj: Sötétbarna Szem: Barna Testalkat: Sportos, izmos |
Jó tulajdonságok: Hűséges Kitartó Rugalmas Alázatos | Rossz tulajdonságok: Konfliktuskerülő Impulzív Halogató Makacs |

Na de kezdjük az elején.
Zach vagyok, az évszázad fordulón születtem, május tizenhetedikén, Las Venturasban. Az évek alatt megjártam minden mélységet, és ez már az életem első napján el is kezdődött. Apám elment világgá amikor megtudta, hogy anyám terhes velem, és sokáig nem is nagyon hallottam róla. Így már szinte a dolgok elejétől fogva anyám egyedül próbálta fenttartani a családunkat, ami miatt mai napig hálás vagyok neki. Nyilván ez nem volt egyszerű, két műszakban dolgozott valami hotelben. A főnőkének megesett a szíve édesanyám történetén, így valamennyire segített is anyámnak és főképp nekem. Ennek a bizonyos csávónak volt kettő fia, Asher és Zev. Velük nőttem fel, szinte mindennap velük voltam, az apjuk még azt is elintézte, hogy egy iskolába járhassak velük. Mondhatom, elég komoly váltás volt a csöves lelakott iskolából átiratkozni egy magániskolába. Eleinte bullyingoltak is, de nagyjából 16 évesen megtanultam Jui-Jitsuzni, aztán onnantól meg már adta magát, hogy pár ember orrát bevertem, de egy dologra megesküdtem. Csak akkor bántok embert, ha rosszat akar vagy nekem vagy egy ártatlannak.
Az egyetem volt az első olyan pont az életemben, ahol már ténylegesen olyan emberekkel töltöttem a délutánjaim, akikkel mai napig is el tudnék lenni. Itt ismerkedtem meg egy bizonyos társasággal, főbb tagjai pedig Asher, a nagy partiállat. Szinte minden buliban együtt jelentünk meg és fűztük a csajokat, szerintem vagy hat kéz kéne, hogy megtudjam számolni hány helyen jelentünk meg. Utána volt Thomas. Ő a második legnagyobb partiállat, konkrétan vele toltuk trióban ezeket a bulikat, kicsit kattos szerintem, de pont ezért volt jó vele bebaszni, sosem tudhattad mikor veri be valaki állkapcsát. Utána következik a csendes gyerek Dimitri. Ő volt az, akiről mindig poénkodtunk, hogy egyszer random behoz egy AK-47est és szétlő mindenkit. Szerencsére ez nem történt meg, de basztatni sem nagyon mertük. Volt egy feka srác is, Jeremy. Ez most lehet rasszistán fog hangzani, de ő intézte mindig a kokót a bulikba (kajakra). Illetve ő volt az, aki megmutatta nekem, hogy milyen vagány egy helikopter és végül miatta tettem le a pilóta jogsim is, évekkel később. Utána volt valami Burhan srác is, ő olyan volt, mint Dimitri csak bombával. És végül pedig még ott volt Brielle, illetve Zev. Ők mindig a könyvtárban bújták a könyveket, mint valami stréberek. Zev valamennyire mondjuk para volt, de nem nagyon beszéltem vele sokat, amikor otthon voltunk akkor is a szobájába zárkózott legtöbbször.
Na de teltek az évek, édesapám meghalt szívrohamban és rám hagyott mindent. Mindent. Mint kiderült, Los Santosban lakott jó pár évig az öreg, és hagyott rám kocsikat, házakat és még pénzt is. Ezek után, amikor kérdőjelezni kezdtem, hogy a jog nem nekem való, nem is volt kérdés, hogy Los Santosban még egy diplomát szerezzek. Ezt azonban már szoftverfejlesztéből szereztem, az IT valamennyire közel állt hozzám, mint hobbi. Sosem voltam a délutáni programok híve, mindig jobban szerettem otthon ülni vagy kondiba járni inkább, de volt egy szakkör, ami felütötte az érdeklődésem. Valami újságírós cucc volt, és Brielle Collins vezette. Igen az a Brielle aki pár éve még a könyvtárban bújta a könyveket. Nyilván csatlakoztam, és itt megismerkedtem még pár emberrel. Aki nagy spanom lett innen az igazából Thaddeus volt, együtt jártunk kondiba majd basztunk be rendszeresen. Anyám, mit meg nem adnék, hogy az egyetemista évekbe visszajuthassak.
Ezzel már közeledünk a jelenhez, 2025-t írunk, a kecó amiben élek kezd omladozni és végül pedig annyira gázos lett a helyzet, hogy le kellett bontani, és mivel fogyóban a pénzem, így nem tudom visszaépíteni. Nagyjából ezután pont felkeresett Asher: Nagy a baj, és kéne a segítségem, plusz még tudna nekem egy melót is ajánlani. Kiváncsi vagyok milyen lenne ez a meló, jövő héten már egy állásinterjúra is hivatalos vagyok.