Nem tudom ezt az ötletet támogatni. Szükségünk van a felületre, kikapcsolása értelmetlenné tenné a frakció működését. Megértem, hogy zavar titeket. De az ötlet kiírójának és, akik még támogatják ezt az ötletet, azt kell megérteni, hogy ez egy média és nekünk kötelességünk ezt az rp-t folytatni. Ha, csak az újságra hagyatkoznánk közel sem jutna el annyi hír az emberekhez. Nem tehetjük meg azt, hogy a chatünk kikapcsolásával elvesszük mások elöl a hirdetési felületet, amiért ők, akár milliókat is fizetnek ezért. Ez nem így működik.
Frakció egyik fő célja, hogy titeket tájékoztasson a szervert érintő eseményekről. Ebbe beletartoznak az event közvetítések, rádiós műsorok, politikai interjúk, nyereményjátékok, élő közvetítések, időjárás jelentés, govolt hirdetések, bűnügyi esetek és egyéb dolgok.
Ezek nem azért vannak, hogy titeket szívassunk és ne tudjatok rpzni, ez mind értetek van. Nem magunknak csináljuk, hanem a szervernek. Ha valakinek van egy jó ötlete és bejön hozzánk marketingért, mi a govos hirdetésekkel ((is)) eljuttatjuk a játékosokhoz és sokkal több esélye van sikeresen megvalósítani. Van marketing érzéke nekem is és a többieknek is nyugodtan forduljatok hozzánk. A politikai pártok mit csináljanak hirdetési felület nélkül? Most, ha kikapcsolod a chatet olyan dolgokról fogsz lemaradni, ami egy nagy városban eléggé fontos és még neked is fontos lehet. Nem véletlenül volt a legutóbbi beszélgetés se a kormányzóval. Megtudtátok belőle, hogy lementek belőle az adókulcsok és nagy valószínűséggel lehet készülni egy útfelújítási rp-re is. Valamint ez alapján eltudjátok dönteni, hogy szavaztok rá, vagy sem. Mert, amúgy miből lehetne eldönteni? Lesz 3 párt, mi alapján szavazol, ha kinyomod a wn chatet? Mi csináljuk a pártoknak a kampányt, tőlünk lehet tájékozódni. Honnan fogod tudni, hogy milyen nyereményjátékaink vannak? Honnan fogsz tájékozódni, arról, hogy event van a szerveren? Nekünk kötelességünk, hogy a saját és más játékosok által szervezett rendezvényeket hirdessük és a játékosoknak információt adjunk. Nekem ez kifejezetten fontos. Több érvel nem húzom az időtöket.
Heti 1-2x van olyan nap, amikor 1 másfél óra hosszáig megy egy govolt műsor. Ezért kár lenne tönkretenni egy már bevált jól működő rendszert. Előzőnek is én voltam a Leader 6 hónapig, hát nem tudom mi lett volna, ha a hat hónap alatt ki lett volna kapcsolva.. Nekünk ez az egyik fő eszközünk enélkül értelmetlen lenne a Weazel News. Újságok pedig készülnek jelenleg
dolgozunk egy hetilapon ezekben a percekben. Ezen kívül még folyamatban van egy csomó újság project jelenleg is, de erről nem szeretnék egyenlőre információt kiadni.