Üzenetek:47
Keylon Lowe
A Harvard Park Brims elnyomórészben afro-amerikaikból álló utcai banda Davis-en, több klikkjük is van, mint például a 61, 62 és 64-esek, de ezek közül a legismertebb a 62 Harvard Park Brims. A hatvanas évek végén alakultak, ekkoriban még Los Santos Brims-nek hívták magukat, és elég hamar, a hetvenes évek elejére, hírnevet szereztek, mivel nem féltek az akkori hatalommal rendelkező Crips set-ektől. Ez rivalizálássá alakult, mely Lil Country halálához vezetett 1972-ben, akit egy ellenséges Crip affilált bandatag gyilkolt meg.
Kirkton Moore-t, aki egy affilált Harvard Park Brims tag, elítélték az 1988-as rendőrgyilkosság ügyében, amelyben Daniel Pratt, LSPD Officert ölte meg. A bírósági jegyzőkönyvek alapján Moore vallomást tett egy Rollin’ 60s Crips affilált tag ellen, amelyet az említett rendőrtiszt végigkövetett egy fedett autóból pár társával. A lövöldözés odáig fajult, hogy Moore a fedett rendőrökre is tüzet nyitott, ezzel meggyilkolva Daniel Pratt-et. Az ügyében sikerült bebizonyítani, hogy Moore nem tudhatta a rendőrök kilétét, így halálbüntetés helyett csak életfogytig tartó büntetést kapott.
1994. szeptember hetedikén "Little Sonny", 62 Brims affilált tag a Rollin' 60's Crips területén gyilkolta meg három tagjukat. Az eset a nyugati sugárúton, a 47. utcában történt Los Santos-ban, egy italbolt mellett. Lewis Dyer és Zenia Meeks találkoztak Daylan Hicks, Lamar Armstrong és Trevon Boyd-dal, akik egy Cadillac járművel parkoltak le a boltnál. A felek beszélgetésbe kezdtek, amikor felfigyeltek "Little Sonny"-ra, akit Dyer régebbről ismert, hisz együtt ültek a fiatalkorúak börtönében. Ekkoriban a Rollin' 60's és a 62 Brims háborúban álltak. "Little Sonny" előkapván a fegyverét, lövéseket adott le az autó fele. Hicks azonnal meghalt az autóban, Boyd a boltba sietve ájult el és halt meg, Armstrong pedig később, a kórházban vesztette életét. Dyer túlélte az esetet, de nem adott információkat a rendőrségnek, mert úgy gondolta, hogy patkányként tekintenének rá és célba vennék őt is. "Little Sonny" a lövöldözés után egy piros autóval hagyta el a helyszínt.
Plafon:
Plafon vagyok, 17 éves. Nagyjából 6 éve kezdtem szerepjátékozni még MTA szervereken. Volt már tapasztalatom bandákban leaderi pozíciót betölteni, ezenkívül a szerveren eddig már több illegális frakcióban is megfordultam. A frakció megbízottammal már több projektben is dolgoztunk együtt, így úgy gondolom megvan az összhang köztünk, hogy megfelelően vezessük ezt a projektet.
Ezio:
Ezio néven futok a roleplay közösségben, 18 éves vagyok. 7-8 éve játszok roleplay szervereken kisebb-nagyobb kihagyásokkal, leaderi pozíciókba helyezkedtem már el más szervereken, javarészt MTA-n. Legtöbb tapasztalatom az illegális téren van, azonbelül is javarészt szervezett bűnőzői csoportokat alkottam. A szerveren a karrierem nagy részében az LSPD állományában voltam, de az utóbbi időben egy-két illegális frakcióban is megfordultam.
Terveink:
A frakció terve, az hogy a való életben is müködő W/S Harvard Park Brim-et reprezentáljuk a játékosok és saját magunk élvezetére. Célunk a frakcióval, az hogy egy minőségi bandaszerepjátékot folytassunk, és a karaktereinket egyedi személyiséggel és jellemvonásokkal próbáljuk meg megalkotni. Mindenki felé nyitottak vagyunk, akiket érdekel a projekt, a frakció teljes mértékben roleplay orientált.
Egyéb információk:
A projektet legalább tizenöt fővel kezdenénk.
A tagfelvétel IC zajlik, ha érdekel a projekt, nyugodtan keresd fel az egyik leadert Discordon. (plafon, realezio)
Erről a későbbiekben egy részletesebb leírást fogunk készíteni.
Utoljára szerkesztve: