Vivien Lyon - Panasz az adminisztrátori eljárás ellen. - Adminügy folytatása IC a bann után.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Krystal

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:77
panaszkonyv.png

Neved: Vivien Lyon
Adminisztrátor(ok) neve: Cortez (Nem ellene kívánok menni!)
Panasz oka: Szankció súlyosságának átgondolása!
Panasz kifejtése: Sziasztok! Az egész történetet az elején szeretném elkezdeni, hogy átlátható legyen mindenkinek a fair döntés jegyében. Nem kifogásokat fogok keresni, hanem igyekszem tényeket közvetíteni.
Az egész ott kezdődött, hogy PD-skét dolgoztam, láttam el a feladataimat. Egy idő után viszont úgymond kezdtem belefásulni, hogy mindig csak helyszínt biztosítok, s úgy éreztem előrehaladásom nem történik a PD berkein belül, noha mindent kéréseknek megfelelően tettem, s igyekeztem ellátni a feladataim a legjobb tudásom szerint. Tudom, ha így éreztem miért nem mondtam fel, kerestem mást?! Azért, mert magát a frakciót szerettem, az olykor változatos tennivalókat is, na meg ezt az egészet amit alapjába véve a PD kezel.
Egy társamnak többször is említettem is ezt IC, és ezután jött az az ötletem, hogy rendben, ha így nem megy az előrejutás, akkor színesebbé próbálom tenni a játékot, s elkezdek egy korrupt vonalat. Nem köntörfalazok, az. Terveim közt elsősorban nem a gyorshajtók elengedése némi kenőpénzért alapon ment volna, -ha benne is lett volna a pakliban idővel-, hanem fegyverek kereskedésével, akár talált, akár kapott darabokkal. Természetesen fogalmam nem volt róla, hogy ez FA+ bejelentést igényel, gondoltam mindig folyik megfelelő rp/ic mellett.. és ha eljön a bukta -márpedig ugye nagyon is benne volt ebben az egészben, hogy lehetősége van akárkinek lebuktatnia PD-n belül, hiányzó felszerelés, kamera felvételek, stb- akkor végig folyik minden IC körülmények között, amit persze vállalok, hisz így kerek a történet. Elkapás, kérdőre vonás, megfosztani a rangomtól/szolgálatomtól, kihallgatás, legvégül jail. Erre számítottam.
Mindezek ellenére bannolva lettem szereptévesztés, korrupció és FN nem megfelelő használata miatt. Nos szerintem jelenesetben a szereptévesztés és korrupció egy kutya a helyzetemben. Amit nyilván nem állt széndékomban megtenni, ha tudom, hogy szabályellenes, vagy, ha tudom is, de akkor is ezt a szálat vittem volna, csak nyilván engedéllyel, ahogy, mint mostmár tudom, kell is.
Az FN használat pedig úgyérzem, már csak hab a tortán ehhez az egészhez, miszerint, ha lúd, akkor már legyen kövér alapelven.
Akivel kereskedtem illegálisan szóban forogtak fegyverek, amelyeket kínáltam, végülis egy darab lett eladva számára. Ha egy normális korrupt IC vonalat nézünk, amit végig lehetett volna vinni a fentebb írtak szerint, miszerint bukok, kihallgatás, stb.. akkor ennek a történetnek akár egy izgalmas, eseményt és rp-t adó vonala is lehetett volna ilyen súlyos szankció nélkül. Nem szándékom magammal kiszúrni, hogy ilyeneket csináljak, nem erre számítottam. RP-re. IC ügyre végig. Mindazok tudatában, hogy ennyi elegendő.
A másik pedig, hogy FN-en egy AI által generált képem van. Ez valóban szabályellenes ami saját hibámat tükrözi, belátom.
Szolgálatban való kereskedelem is azután volt részemről, hogy úgymond elkezdtem ezt a "korrupt" vonalat. Nem tagadom!
Összeségében és pontosabban én mégsem az Adminisztrátorok ellen szeretnék panaszt emelni, hisz a dolgukat végezték, hanem az eljárással szembe, azaz a szankció súlyosságával szemben. Nem állt szándékomban olyat cselekedni amivel másnak árthatok, s természetesen magamnak. Törekedtem mindig megfelelően szerepjátékozni, noha tény, követtem el hibákat is.
Ezért is írtam meg ezt a PK-t, hogy nem megyek szembe a szankcióval, mert nyilván vállalom amit vállalnom kell, de kétlem, hogy olyan súlyos dolgot követtem volna el a szerver, vagy más játékos terhére amiért bannolást érdemeltem volna. Pláne, hogy a LifeInVader még bannolásom után is tovább vitta IG a sztorit..
Elfogadom az AJ-t, elfogadom nyilván a sima jail-t is, hisz erre számítottam elsősorba és sajnos tudom az UCP-m se tiszta, de annak semmi köze nem volt jelenleg ehhez, nem is szándékoztam rosszat tenni, noha DC-n hazugnak tituláltak, így kérem átgondolni a bannolást.
Bizonyíték (kép, log, videó): (LINK HELYE, ZÁRÓJELED TÖRÖLD KI)
Megjegyzés: Elfogadom a szankciót, de kérem mérlegelni azt!

A PK-t azért most nyitom, mivel most jutott el hozzám mástól a kép. Bizonyíték.
1.A 2.A
Valamint egy beszélgetésen elhangzott, hogy nyugodtan hozzunk különböző karaktereket csak IC ne legyen tudomás róla. Ami pedig még inkább meglepő a végeredmény tekintetében.
 

Krystal

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:77
Kiegészítés.: Az ötletet az adta, hogy a tojásból kaptam egy MP5N-t és mivel ajándék tárgy volt így nem kidobtam hanem annak eladása mellett döntöttem. A helyszínen többen is voltak, akik tudnák bizonyítani mivel Klauék szóltak, hogy Laca mondta rakjam el a fegyvert. Ekkor szaladtam a repülőgéphez vele és raktam bele. Szükség esetén kipróbálhatjuk azok nyitogatásával. Amennyiben a script működik event után is.

Valamint részben nem érzem hibásnak magamat amennyiben a script lehetővé tette, hogy civilek is hozzá jussanak fegyverekhez.
 

Cortez

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Főadmin
Üzenetek:853
Főadmin hozzászólás
Ezt még azért itt hagyom az ügyhöz kapcsolódóan. PD dutyba mész el fegyvert árulni.

Nincs több hozzáfűzni valóm. Várom a bírálást.

 

Taktikaiteknős

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:482
Ha már beleírtad, hogy megírtunk róla egy cikket, miután szankciót kaptál, hozzászólnék. Igenis szerettük volna megírni, ha már infót kaptunk róla, szóltunk a PD-nek, RP-k voltak előtte és utána is. Illetve a frakció dolga részben ez. Rákérdeztünk a megírása előtt, nem lett megtiltva, csak ez után született meg a cikk. Ebből kifolyólag nem hiszem, hogy szabálytalanok voltunk. Plusz, miután be lettél börtönözve láttam, hogy ment tovább az RP veled, így magabiztosan jelentem ki, hogy valószínűleg nem lett törölve a szituáció a bannod miatt.
 

Krystal

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:77
Ha már beleírtad, hogy megírtunk róla egy cikket, miután szankciót kaptál, hozzászólnék. Igenis szerettük volna megírni, ha már infót kaptunk róla, szóltunk a PD-nek, RP-k voltak előtte és utána is. Illetve a frakció dolga részben ez. Rákérdeztünk a megírása előtt, nem lett megtiltva, csak ez után született meg a cikk. Ebből kifolyólag nem hiszem, hogy szabálytalanok voltunk. Plusz, miután be lettél börtönözve láttam, hogy ment tovább az RP veled, így magabiztosan jelentem ki, hogy valószínűleg nem lett törölve a szituáció a bannod miatt.
Maga a helyzet sem volt korrekt, mivel elismerem az IC bukásomat. Viszont folyamatos rp volt és ahogy a fentebb említett módon leírtam ez mehetett volna tovább IC. Más rp vonalát törlik míg az enyémet végig viszik? Azért ez is érdekes. Meg egyáltalán akkor mire kaptam szankciót, ha amúgy mehet tovább az IC? Mert mindenről meg volt a reális rp. Itt nem az IC-vel nem értek egyet, hanem az utána bekövetkező eseménnyel. Viszont, ha fent marad a kitiltásom akkor mivel az állítólagus admin ügy, akkor fenntartom a szál törlését mint mindenki másnál. Nekem ugyan azok a jogaim vannak a szerveren, mint másnak. Meg amennyiben tényleg engedély kell admintól, akkor sajnos hangfelvételt nem csináltam de ez elhangzott. : Lehet csak ne tudjanak róla IC. Ergo ebből adódik, mivel folyamatos rp volt erről így szabálysértés sem volt.

Ebben a helyzetben inkább szándékos megaláztatást érzek, ami IC még oké lenne. Viszont a saját discordjukon külön rántanak és további dolgokkal vádolnak meg, amelyek nem igazak? Minden esetre megpróbálok videókat restorálni, amelyek bizonyítják. Mert elég erős, hogy OOC hazugság, FN, ami a fiók törlését, felfüggesztését eredményezi oké legyen... Korrupció... akkor miért mondja lehet, ha közben nem? Vagy legalább akkor lehetett volna szólni, hogy FA+ Nem támadás csak szarul esik, hogy megint én vagyok úgy kezelve mint egy padlószőnyeg. Kezd egy kicsit fárasztó lenni.
Szereptévesztés? Más meg terhesen kijelenti, hogy együtt halunk meg és bemegy a bomba deaktiválási zónába? Ezek is tök reális és véletlen sem PG vagy szereptévesztés. Mivel terhes nőt még nem láttam szándékosan életveszélyes helyzetbe menni. Mivel ez is józan ész elve alapján. Dehát itt is megmutatkozik. Kire mennyire vonatkozik a szabály.

[FA] Ezt még azért itt hagyom az ügyhöz kapcsolódóan. PD dutyba mész el fegyvert árulni.

Nincs több hozzáfűzni valóm. Várom a bírálást.

[/FA]
Egy... én szóltam, hogy van 5 perces dolgom. Jack vitt el és nem engedett le. Kettő... nézd végig... Nem dutyban akartam és nem is fegyvert adtam el. Hanem edényt, amiből legális juhar főzésre is alkalmas.
 

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:6,531
-
Head of Staff hozzászólás
Szia kedves @Krystal,

A rules ad rá lehetőséget, hogy bizonyos szinten korrupt legyen a karaktered, de mivel nem sorolható fel minden pro és kontra, legalább egy kérdést ejthettél volna bármelyik vezetőségi tag felé, mielőtt ebbe a szálba bonyolódsz. Az, hogy ahhoz nem kell engedély, mint régen, hogy ne foglalkozz egy-egy gyorshajtással vagy épp lefizethető vagy, egy dolog, de amit csináltál már nem sorolható be ide.

Elfogadom a szankciót, de kérem mérlegelni azt!
Mérlegelnék szívesen, ha nem ez lenne a 4. kitiltásod a szerverről és nem épp a legapróbb indokokkal.

Zárom a PK-t, mert jogosan kaptad a szankciót. FN-ről pedig azért vagy tiltva, mert a szerverről is és mivel az egy IC platform, így igénybe már nem tudja venni a karaktered sem.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó