K
Krystal
Vendég
Vendég

Neved: Vivien Lyon
Adminisztrátor(ok) neve: Cortez (Nem ellene kívánok menni!)
Panasz oka: Szankció súlyosságának átgondolása!
Panasz kifejtése: Sziasztok! Az egész történetet az elején szeretném elkezdeni, hogy átlátható legyen mindenkinek a fair döntés jegyében. Nem kifogásokat fogok keresni, hanem igyekszem tényeket közvetíteni.
Az egész ott kezdődött, hogy PD-skét dolgoztam, láttam el a feladataimat. Egy idő után viszont úgymond kezdtem belefásulni, hogy mindig csak helyszínt biztosítok, s úgy éreztem előrehaladásom nem történik a PD berkein belül, noha mindent kéréseknek megfelelően tettem, s igyekeztem ellátni a feladataim a legjobb tudásom szerint. Tudom, ha így éreztem miért nem mondtam fel, kerestem mást?! Azért, mert magát a frakciót szerettem, az olykor változatos tennivalókat is, na meg ezt az egészet amit alapjába véve a PD kezel.
Egy társamnak többször is említettem is ezt IC, és ezután jött az az ötletem, hogy rendben, ha így nem megy az előrejutás, akkor színesebbé próbálom tenni a játékot, s elkezdek egy korrupt vonalat. Nem köntörfalazok, az. Terveim közt elsősorban nem a gyorshajtók elengedése némi kenőpénzért alapon ment volna, -ha benne is lett volna a pakliban idővel-, hanem fegyverek kereskedésével, akár talált, akár kapott darabokkal. Természetesen fogalmam nem volt róla, hogy ez FA+ bejelentést igényel, gondoltam mindig folyik megfelelő rp/ic mellett.. és ha eljön a bukta -márpedig ugye nagyon is benne volt ebben az egészben, hogy lehetősége van akárkinek lebuktatnia PD-n belül, hiányzó felszerelés, kamera felvételek, stb- akkor végig folyik minden IC körülmények között, amit persze vállalok, hisz így kerek a történet. Elkapás, kérdőre vonás, megfosztani a rangomtól/szolgálatomtól, kihallgatás, legvégül jail. Erre számítottam.
Mindezek ellenére bannolva lettem szereptévesztés, korrupció és FN nem megfelelő használata miatt. Nos szerintem jelenesetben a szereptévesztés és korrupció egy kutya a helyzetemben. Amit nyilván nem állt széndékomban megtenni, ha tudom, hogy szabályellenes, vagy, ha tudom is, de akkor is ezt a szálat vittem volna, csak nyilván engedéllyel, ahogy, mint mostmár tudom, kell is.
Az FN használat pedig úgyérzem, már csak hab a tortán ehhez az egészhez, miszerint, ha lúd, akkor már legyen kövér alapelven.
Akivel kereskedtem illegálisan szóban forogtak fegyverek, amelyeket kínáltam, végülis egy darab lett eladva számára. Ha egy normális korrupt IC vonalat nézünk, amit végig lehetett volna vinni a fentebb írtak szerint, miszerint bukok, kihallgatás, stb.. akkor ennek a történetnek akár egy izgalmas, eseményt és rp-t adó vonala is lehetett volna ilyen súlyos szankció nélkül. Nem szándékom magammal kiszúrni, hogy ilyeneket csináljak, nem erre számítottam. RP-re. IC ügyre végig. Mindazok tudatában, hogy ennyi elegendő.
A másik pedig, hogy FN-en egy AI által generált képem van. Ez valóban szabályellenes ami saját hibámat tükrözi, belátom.
Szolgálatban való kereskedelem is azután volt részemről, hogy úgymond elkezdtem ezt a "korrupt" vonalat. Nem tagadom!
Összeségében és pontosabban én mégsem az Adminisztrátorok ellen szeretnék panaszt emelni, hisz a dolgukat végezték, hanem az eljárással szembe, azaz a szankció súlyosságával szemben. Nem állt szándékomban olyat cselekedni amivel másnak árthatok, s természetesen magamnak. Törekedtem mindig megfelelően szerepjátékozni, noha tény, követtem el hibákat is.
Ezért is írtam meg ezt a PK-t, hogy nem megyek szembe a szankcióval, mert nyilván vállalom amit vállalnom kell, de kétlem, hogy olyan súlyos dolgot követtem volna el a szerver, vagy más játékos terhére amiért bannolást érdemeltem volna. Pláne, hogy a LifeInVader még bannolásom után is tovább vitta IG a sztorit..
Elfogadom az AJ-t, elfogadom nyilván a sima jail-t is, hisz erre számítottam elsősorba és sajnos tudom az UCP-m se tiszta, de annak semmi köze nem volt jelenleg ehhez, nem is szándékoztam rosszat tenni, noha DC-n hazugnak tituláltak, így kérem átgondolni a bannolást.
Bizonyíték (kép, log, videó): (LINK HELYE, ZÁRÓJELED TÖRÖLD KI)
Megjegyzés: Elfogadom a szankciót, de kérem mérlegelni azt!
A PK-t azért most nyitom, mivel most jutott el hozzám mástól a kép. Bizonyíték.
1.A 2.A
Valamint egy beszélgetésen elhangzott, hogy nyugodtan hozzunk különböző karaktereket csak IC ne legyen tudomás róla. Ami pedig még inkább meglepő a végeredmény tekintetében.