Tyler Jensen

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Baka

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:238
Hanna Ramirez
HCRP2 másolata.jpg

forum.png



Tyler 1996 őszén született egy közép rétegbe tartozó család első gyermekeként. Első testvére 1998 nyarán született Bianca. Mivel csak 2 év volt közte és a testvére között nem volt sok civakodások kis korukban. 2001 januárjában megszületett legkisebb testvérük Lisa. Tyler akkor még nem tudta, hogy mivel jár egy ennyivel fiatalabb hug. Lisa születése után 1 évvel Ty megkezdte az iskolát. Általános iskola felső tagozatában elkezdett versenyszerűen sportolni ami által több sikert is elért. Kis iskolás évei zökkenés mentesek voltak egészen 7. osztályig. 2009 nyarán nagy törés lett az életében apjuk elhagyta őket. Tyler-nek hamar be kellett látnia, hogy ő lett akire a hugai és anyja támaszkodi tud. Általános iskola utolsó évében elhatározta, hogy rendvédelembe szeretne dolgozni így beadta jelentkezését a Los Santos High School Law Enforcement szakára. A középiskolában ismerkedett meg első szerelmével akivel igaz nem volt hosszú a kapcsolat, de annál nagyobb volt Tylernek. 16 éves korában abba hagyta a verseny szerű sportolást és inkább küzdő sportra és testépítés váltott. Közép iskola második felében elkezdett újra közeledni az apjához, de nem tudta megbocsátani neki, hogy ott hagyta őket.




Elszakadás és új élet
A középiskola befejezése után Tyler egy nehéz döntés elé állt, mert a kiváló tanulmányi eredmények miatt Miamiban kapott álláslehetőséget. A fiú sokat agyalt azon, hogy elfogadja-e az ajánlatot, mert nem szerette volna a hugait és anyját itt hagyni a városban. Egyik nyári délután az apja hívta telefonon:
Táskában kotorás hallható
Tyler apja: Szia fiam.
Tyler: Szia. Mondjad.
Tyler apja: Hallottam anyádtól milyen ajánlatot kaptál.
Tyler sóhajt egy nagyobbat
Tyler: Igen, csak nem akarom itt hagyni anyáékat.
Tyler apja: Na most fejezd be.*nevet egy aprót* Tudom nem voltam az a mintaapa, de igaz lehet kicsit későn, de ki szeretném venni már a részemet a nevelésetekből. Nekem annó nagyapád azt mondta, ha kapsz egy lehetőséget az élettől ragadd meg.
Tyler: És hogyan, nincs ott lakás, albérletet meg nem tudunk megengedni.
Tyler apja: Igazából nekem van ott egy nyaralóm amit úgy gondoltam átíratok a navedre, mert úgy is te voltál ott mindig a húgaidnak helyettem is.
Tyler kezéből kicsúszik a telefon
Tyler lehajól majd felveszi a telefont
Tyler: Az nagyon jó lenne, de...de hogyan?
Tyler apaj: Azt csak bízd rám fiam és büszke vagyok rád.
1519796531282.jpg
A telefonbeszélgetés után Tyler boldogan ment ki a konyhába anyjának elmesélni mi történt. Édesannyjában kettős érzések voltak, mert féltette a fiát az ismeretlentől. 1 hónap múlva már az új lakásában volt hősünk. Miamiban elég hamar megtalálta az összhangot a kollégákkal. Kis kihagyás után elkezdett újra edzőterembe járni ahol megismerte barátnőjét Emmát. A lány nem csak személyi edző volt ha nem a hely vezetője is. 1 év udvarlás után össze költöztek. A fiatal párnak jó napi rutinjuk alakulta ki, együtt kezdték a reggelt és együtt feküdtek be az ágyba este. Talán az hozta meg az összhangot a fiataloknak, hogy mind a ketten előtérbe helyezték az egészségüket.





Visszatérés LS-be
Tyler-nek már hiányzott a családja így a Miami kapitányságon kérvényezte az áthelyezését Los Santosba. Amikor bejelentette Emmának, hogy vissza szeretne költözni a lány kiakadt. A fiú elszomorodott és így amit tervezett leánykérés elmaradt. Egy kis szomorkodás után elkezdett össze pakolni és készülni a hazatérésre. Egy kissé esős napon landolt a gépe amikor intézte a városban a számláját össze futott Mia Martinezzel. A lánnyal hamar megtalálták a közös hangot és mondhatni szerelem volt első látással. Tylernek a hugai nagy örömmel fogadták, hogy báttyuk visszaköltözik a városban. Egyik este ahogy görgette az e-mailjeit látta, hogy az áthelyezést elutasították. Munka után kutatva meglátta a sheriffség jelentkezési lapját amire meg is írta a jelentkezést.
 
Utoljára szerkesztve:

Baka

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:238
Hanna Ramirez
2022.10.31
Tyler a kora délután folyamán szakított Miaval miután a lány előzőnap féltékenység rohamban tört ki. A fiú eleve annak a híve, hogy egy kapcsolata a kölcsönös bízalomról szól és a jelek szerint ez nem volt meg kettőjük között.Jó hír.png A történések után hősünk böngészte az e-mailokat észrevette, hogy serifségtől jötte egy levele amit habozás nélkül megnyitott. Örömmel tapasztalta, hogy felvették az akadémiára. Kis izgalommal várja az első napot, hogy milyen lesz a többi társa valamint, hogy a húga hogyan fog teljesíteni. Éjszaka a bárban ülve és gondolkodva Jess hozzá csapódott akivel elkezdtek Jägerezni miközben kicsit kiöntötte neki a lány a lelkét. Tyler megpróbált tanácsokat adni több kevesebb sikerrel. Jess-t kis mértékben sajnálja, hogy nem bízik abban, hogy jobb lesz a helyzet. Tyler is elpanaszolta a lánynak, hogy járt Miaval, próbálta vigasztalni, de a főhősünk adta a kősziklát.Lelki.png

 
Utoljára szerkesztve:

krekor

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:1,304
[HC]Kedves @Inuminz21 !

Köszönjük, hogy időt és energiát szántál a karaktered megalkotásába.
A lapodat közösen tekintettük át és arra a döntésre jutottunk, hogy a lapban megjelenített karakter nem felel meg az általunk felállított értékeknek. Ezen karaktert visszautasítja a HCRP bírálói csapat.
Több helyen is súlyos helyesírási hibákat vétesz, ami még talán In-Game eltekinthető lehetne viszont egy lapban, ahol a szerkesztési lehetőségi adott, nem.

Az egyik bírálatért felelős személy így fogalmazott:
Számomra semmi különleges nincs benne, átlagos.

Osztom a véleményét, hisz amiket leírtál információk csak egy tömeggyártott dráma karakternek felel meg, ami unalmas hat mindenféle megjelenítésben.
Sokszor felesleges dolgokról beszélsz, ami nem befolyásolja a karaktered jövőbeli életét. Gondold át miképpen építed fel a karaktered, mert ez nem építés.

A lapod áthelyezem a karaktertörténetekhez, ott tudod folytatni.[/HC]
 

Baka

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:238
Hanna Ramirez
2022.11.01
Tyler és Lisa megjelentek az első akadémia napon. Főhősünk reggelre nem sokat tudott aludni az izgalomtól. Tylerék kis eligazítás után az öltözőbe mentek ahol a civil ruhát ledobva felvették az akadémiás ruhát. Átöltözés után Captain Buckley bele is vágott a körbevezetésbe majd a rádiózás és az egységek ismertetésébe. Kisebb idő után, hogy minden megtörtént véget ért az első nap majd a másnapi kezdési időt is megbeszélték. Akadémia1.pngAz egyeztetés után kicsit fáradtan, de annál több élménnyel távoztak. Akadémia után Lisa és Tyler leültek megbeszélni a történteket és fejben elkezdtek készülni a holnapi napra. Beszélgetés közben szóba jött, hogy főhősünk kicsit sajnálja és félti Jess-t a csalódástól. Lisa elő állt egy jó ötlettel Tylernek amire elég könnyen rá tudta beszélni hősünket, bár nem igen kellett győzködni. Kis idő elteltével beállított Jess is. A lány érkezése után Lisa felállt és kettesben hagyta Tyleréket. Főhősünk kicsit zavarba érezte magát Jess társaságában.Akadémia2.png
 
Utoljára szerkesztve:

Baka

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:238
Hanna Ramirez
2022.11.02
Tyler a második akadémia napján kicsit megizzadt még úgy is, hogy reggel edzéseel kezdett. Először 10 kör futás volt majd 50 fekvőtámasz és 50 felülés. Kis fárasztás után elindultak a kórházba az alkalmasságikat megcsinálni. Hősünk a kórházba örömére megnyerte vizsgálójának Theo-t. Akadémia3.pngTylernek az alkalmassági alatt lett egy kis megnyugvása, hogy nem szedett fel plusz kilót. Vizsgálatok befejezése után vissza indultak a Paleto Bayi kirendeltségre ahol befejeződött a második nap. Tyler akadémi után egy fontos dolgot intézet el, mert a napokban foglalkozott vele, hogy nem dekolhat sokáig a húga nyakán. Kis megtakarított pénzéből vett egy házat Del Pero beachen amit a hétfői nap látott hirdetésben.Jess.pngKedveskedés céljából Tyler vett egy csokrot Jessnek amit el is helyezett a Pubban a pultra. A lány belépésekor észre is vette a virágokat amit aránylag boldogan fogadott. Pár szó váltás után Lisa megint kettesben hagyta Tyleréket, hogy beszélgessenek. Főhősünket kicsit leizzasztotta az a helyzet amikor Jess találgatni kezdett, hogy ő tőle van a csokor. A lány kitalálta, hogy egy papírra írja le ami a csokor mellet szereplő cetlin van. Szerencséjére vagy szerencsétlenségére nem ugyan úgy írta a papírra újból mint ahogy azelőtt. Miután lecsillapodtak a kedélyek elkezdték az akadémiát kivesézni.
 
Utoljára szerkesztve:

Baka

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:238
Hanna Ramirez
2022.11.03
Tyler hamar kiért az akadémiára szóval egy cigivel kezdett lassan oda ért huga Lisa akivel együtt bementek és átöltöztek az egyenruhába. A mai feladat a felony stop, igazoltatás és előállítás volt. Tanulás közben egy gyors reakció teszt is volt közben, hogy ha a személy kiszállna a kocsiból. Tyler már kicsit izgul, mert szombati vizsga vészesen közeleg.Akadémia4.png Akadémia befejezése után elindul a Pub-ban ahol találkozott Miaval. Theoval való kisebb szóváltását követően a lány kiszaladtt sírva, de a bentlévők nem tudták mire venni így nem kerítettek neki nagy feneket. A Pubban elkapott egy beszélgetést Theo és Nik között, hogy a második fiúnak valami Naia a fontos. Tylernek egyik fele boldog volt másik kicsit sajnálta Jess-t, de legalább megbizonyosodott arról, hogy Nicket nem zavarja ha valaki rámozdul az említett lányra. telo.pngFőhősünk kis ideig várt még Jessre a pubnál, hogy találkozzanak ma is akadémi után, de nagy valószínűséggel tovább tartott a rendőrségi kiképzés. Tyler még várakozott Nickkel szóba elegyedve megbizonyosodik arról, hogy Naia a befutó barátjánál, ellenben a fiú kissé megizzasztotta, hogy a csokor után kezdett kérdezgetni. Hősünk mikor megunta a várakozást írt Jessnek egy SMS-t amiben elköszönt az napra valamint megkérte, hogy vigyázzon magára. Tyler lassan el kezdi belátni, hogy nem sokáig tud rejtett lapokkal játszani. A fiú haza érve gyorsan le zuhanyzott majd facenetworkot kezdte böngészni ami közben rágyújtott. A social oldal görgetése közben feltünt neki egy buli ami éppenséggel a szigeten lenne. Arra gondolt, hogy el kéne oda hívni Jesst ha már egy bulija nem volt jó legalább ezzel jobb kedvre tudná esetleg deríteni. Mikor ki nézegette magát bekapcsolta a TV-t és jó műsor hiányában inkább elkezdett zenét hallgatni amiközben kézikönyvüket kezdi át futni tanulás céljából. Kis tanulás után letette a könyvet az éjjeliszekrényre majd lekapcsolja a villany és álomra hunyta a szemét.
 
Utoljára szerkesztve:

Baka

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:238
Hanna Ramirez
2022.11.04
Tylernek a kora délutáni órában írt huga Lisa, hogy nagy valószínűséggel előrébb hozták a vizsgát. Hősünk gyomra hirtelen görcsbe rándult és nem tudta mivel kezdje az átnézést. Kiült az erkélyre majd elkezdett fel alá járkálni talán idegesség miatt vagy csupán izgalom. Sorba olvasta az anyagokat felony, előállítás, igazoltatás.Akadémia5.png Bő két óra alatt átrágta a könyvet aminek örömére elszívott egy erős cigit majd egy kávét is legurított. Amikor ott voltak a vizsgán Tyler jelentkezett, hogy elsőnek vizsgázik el is kezdte tele izgalommal és kis félszel. image.pngMég mielőtt elkezdte kellett mondan1-től 4-ig számot kis gondolkodás után a 4-est mondta. Vizsga közben rájött, hogy a 4-es az iratokat otthon hagyott személy. Miután letudta a gyakorlatot be ment az irodába és kitöltötte a tesztet. A kérdőív kitöltése közben gondolkodott a válaszokon és a legjobb tudomása szerint válaszolt. Tyler vizsga befejezése után elindult a Pub-ba ahonnan azonnal rá írt Jess-re, hogy nekik hogy megy a felmérés. Amikor látta, hogy a lány ideges volt teszt után kicsit elszomorodott, de elhatározta, hogy jobb kedvre derítés képpen ha szeretné megmasszírozza a vállát. Egy dolog biztos, hogy csinál neki egy forró csokit. Miután Jess megérkezett a bárhoz sikeres vizsga után Tyler elhívta a holnapi nap egy bulira. A lány felkérte hősünket, hogy segítsen neki egy céget beindítani persze a fiú zok szó nélkül ugrott is. Még várták az ügyfelet a Kocka banknál Jess elugrott valahova még Tyler ott maradt és dulakodásra majd lövésekre lett figyelmes. Hősünk azonnal a lányra gondolt, hogy csak nem esik semmi baja.
 
Utoljára szerkesztve:

Baka

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:238
Hanna Ramirez
2022.10.05
Tyler tegnap megkérte Lisat, hogy vegyen Jessnek egy nyakláncot, mert egy nő csak jobban ért ahhoz mi tetszik egy másik nőnek. Kora délután folyamán oda is adta neki huga az ajándékot amit Cayora való kiindulás előtt oda adott Jessnek. A fiatalok a reptérre mentek közösen ahonnan helikopter vitte ki őket. Jess2.pngKiérve elkezdtek táncolni ami egy ideig jól is ment amíg 2 hülye hozzájuk nem csapódott. Kint találkoztak Lisaval aki egyből bele tapintott a közepébe azzal, hogy rákérdezett, hogy együtt vannak-e. Amikor a 2 személy odament Jessnek el is ment a kedve a bulitól valamint a hangulat is kicsit lapos volt így elindultak vissza. Vissza érve elindultak a Pubba ahol el kezdtek storyzgatni valamint a lány üzletelni. Tyler néha csak gyönyörködött a Jessben milyen szép. Boldog volt, hogy láthatta ha csak egy kicsit is Jessicat mosolyogni boldogan vagy a nyaklánc vagy az együtt töltött idő miatt. Kicsit gondolkodik, hogy mi is lehet most kettőjük között, mert a lány a szigeten azt mondta "Még nincs tisztázva".
 
Utoljára szerkesztve:

Baka

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:238
Hanna Ramirez
2022.11.07
Tyler a tegnapi nap este kicsit csalódottan feküdt le, mert valamilyen okból kifolyólag elmaradt a ceremónia valamint nem tudott találkozni Jessel. Főhősünk azért lefekvés előtt még írt egy SMS-t a lánynak, hogy vigyázzon magára és aludjon jó. Reggel amikor felkelt kis mosoly futott a szájára a reggeli kávé közben, hogy még éjszaka írt neki Jess. Endorfinnal telve meg is kezdte a szokásos napi edzését ami kis fekvőtámasz és felülés majd 30 perc futás. Miután bemozgatta magát letusolt és elkezdett egy spanyol könyvet olvasni, hogy a tudását kissé fel frissítse. 852.jpgTanulás után délben össze dobott magának kis salátát és hozzá párolt csirkemellet és megebédelt. Evés után elkezdett egy filmet nézni amivel kis ideig lefoglalja magát. Miután befejezte a filmet elkezdett készülni az esti ceremóniára. Újra le zuhanyzott majd megigazította a borostáját és kissé felöltözött elegánsabba. Akadémia6.pngCeremónia egy kisebb eligazítása kezdődött majd oklevél átadás és eskütétel. Tyler egy dolgot furcsált, hogy egy macska is deputy lett. Miután minden lezajlott egy raktár feltöltés következett majd egy kis patrol Deputy Cortezzel ahol leginkább sebességet mértek. Járőrözés közben kicsit SMS-ezett Jessel és örömére belement egy közös programozásba valamikor. Fő hősünk nem nagyon szeretné traktálni a lányt üzenetekkel nehogy soknak érezze a közeledését. De egy dolgot tud a fiú, hogy napról-napra jobban szeret bele Jessbe és ha nem találkozik vele hiányzik neki. Tyler a napot a szokásos esti edzésével zárta valamint egy jó könyv olvasással. Reggel korán ra állított ébresztőt, hogy jobban visszajöjjön a korán kelésbe.
 
Utoljára szerkesztve:

Baka

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:238
Hanna Ramirez
2022.11.08
Tyler a napot kis edzéssel majd a szokásos reggelivel folytatta. Evés után folytatta a spanyoljának felelevenítését. Belemerülve az olvasásban csak arra lett figyelmes, hogy csipog a telefonja. Meg is nézte a mobilját és nem árulok el nagy titkot, hogy Jess írt neki persze hősünk azonnal a föld felett repült örömében. Endorfinnal tele vissza is írt a lánynak és elkezdtek a vizsgájáról beszélni. Pár SMS váltás után abba is maradt, mert Tyler ment dolgozni még Jess pedig gyakorlatozni. Hősünk először Deputy Horsmannal ment patrolozni majd amikor leadta a hölgy a szolgálatot KING egységre váltott. Egyéni patrol közben trafizott és váltott pár SMS-t Jessel akivel munka után meg beszéltek egy találkozót. Hősünk a találkozóra vitt a lánynak egy szál rózsát ami úgy tűnt, hogy tetszett neki. Kicsit izgul Jess miatt, mert holnap fog vizsgázni.
 

Baka

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:238
Hanna Ramirez
2022.11.09
Tyler egy átlagos napra kelt szokásos napi rutinjával kezdett annyivel kiegészülve, hogy gyomor idege volt Jess vizsgája miatt. Délután el is indult főhősünk dolgozni, munka alatt volt egy kisebb üldözés és egy előállítás is, valamint nem utolsó sorban egy fegyverraktár is ami során egyik kollégája megsérült. Patrol közben Lisa is mellette ült és szóba hozta a fiú Jesst és a vizsgája miatt mennyire izgul érte. Elizabeth próbálta nyugtatni testvérét, hogy minden rendben lesz Tyler bízott a lányban, de akkor is 852.pngott volt a kis félelem. Egyszer egy hosszú monolog után kijelentette hősünk, hogy igen többet érez Jess iránt mint barátság, természetesen Lisa nem lepődött meg, mert már ismeri testvérét jó pár éve. Tyler kora estig patrolozott majd haza ment ahol felnyitotta kedvenc whiskyjét és rágyújtott. Igazából nem azért ivott,mert annyira kívánta egyszerűen, hogy ne aludjon be, mert Jess még nem jelentkezett. Amikor épp a pohár alján tartott csippant a telefonja azonnal kézbe is kapta és örömmel látta, hogy a lány írt a vizsgájával kapcsolatban. Hősünk először mérges volt, mert Jessica megviccelés képpen azt mondta, hogy nem sikerült neki és kis drámai szünet végén írta, hogy tökéletesre. Gratuláció után még váltottak pár SMS-t majd jó éjtet kívántak egymásnak.

2022.11.10
Tyler kicsit fejfájással kelt a tegnap esti ivás után, mert elég rég vitt a szervezetébe alkoholt. Hősünk nagy nehezen kimászott az ágyból és lefőzte a kávéját ami után kicsit erőre kapott. Kis bambulás után elment egy rövidet futni ami után ment is dolgozni. Patrolozá közben Lisaval alkotott run.png1 egységet ahol megtudta Jesséknek ma lesz a ceremóniájuk. Bia a hugukat hívta meg hozzá tartozónak. Lisa próbálta nyugtatni, hogy Jess biztos őt fogja meghívni, hősökben ott motoszkált, a lehetőség, de nem akarta magát nagy ábrándokba kergetni. Pár bírságolás után ki rakta hugát, hogy készüljön a ceremóniára de utána folytatta a patrolt. 18:10 környékén Jesstől kapott egy SMS-t amiben az állt, hogy meghívja a ceremóniára. Hősünk a föld felett lebegett örömében, azonnal ment is leadni a szolgálatot és sietett haza átöltözni. A ceremónia nem épp a legizgalmasabb volt a sok hivatalos beszéd és köszöntés miatt, de mindenért kárpótol, hogy láthatta közelebbről Jesst egyenruhában. A rendezvény után kis ideig várt a lányra de miután nem jött, mert biztos sok elintézni valója volt még az előléptetéssel. Hősünk haza kocsikázott és kicsit kiült a partra nosztalgiázni majd elment egy kicsit futni. Kis kardió után mivel nem válaszolt Jess jó éjszakát kívánt neki.
 
Utoljára szerkesztve:

Baka

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:238
Hanna Ramirez
2022.11.11
Tyler reggelre kicsit rosszul aludt, mert Lisa val volt egy kis SMS váltása amiben huga arra ösztönözte mondja el Jessnek mit érez iránta pontosan. Hősünk jó pár ébren volt óra után elhatározta, hogy elmondja a lánynak az érzéseit csak még azt nem döntötte el, hogy milyen helyzet adtán. telo2.pngRossz alvás miatt reggel 7 kor már kidobta az ágy Tylert magából így el is kezdte a napi rutinját. Reggel egy jó zuhannyal kezdett, hogy az éjszakai izzadságot lemossa magáról majd elkezdett reggelizni. Evés közben elkezdte át lapozni a Facenetworkot és e-mailjeit, de pár hirdetésen kívül nem kapott elektronikus levelet. Kávé főzés közben szomorúan látta, hogy nagyon a végére jár a kedvenc kávéja így fel is kereste a gyártó oldalát és be is rendelt 2 dobozzal magának. Ebédig Tyler még ismételte kicsit a Spanyolt majd össze dobot magának kis salátát. Evés közben sóhajtott egy nagyot és elmondott halakan egy mondatot "Vamos Tyler, cálmate, si una bala en el hombro no te desgastó, esta no lo hará". Spanyol szövege után kezébe vette a telefont és írt egy SMS-t Jessnek, hogy beszélni szeretne vele. Kora estig még volt hősünkek egy kis dolga így akkor találkoztak a lánnyal a csillagvizsgálónál. Tyler miután megérkezett Jess hátra hívta, hogy nézzék a város miközben beszámol arról miért is hívta ide őt. Kis monológ után ami közben a fiúnak gyomor görcse volt kimondta a lánynak, hogy szereti. Hősünk szívéről leesett egy nagy kő amikor Jess elé lépett át karolta a nyakánál és megcsókolta ez a tett sokkal többet mondott mint egy átlagos mondat. Tyler nagyon boldog lett a történések után még az sem tudta elvenni a kedvét, hogy az egyik feletesse valami jött ment idok miatt leteremtette.
 
Utoljára szerkesztve:

Baka

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:238
Hanna Ramirez
2022.11.12
Tyler napja szokásosan kezdődött edzés majd zuhany és reggeli. Boldogan látta evés közben, hogy Jess élvezte a kiképzést és sikerült a vizsgája is. Megkérdezte a lánytól, hogy nem-e lenne kedve elmenni vele majd az esti Cockatoos buliba. Jess elmondása szerint nem nagyon van kedve bulizni menni.image.png Felébredés után elment dolgozni kicsit hősünk majd ebéd szünetet tartott és folytatta a patrolt. Délutáni járőr kicsit pörgősebb volt, mert be csúszott 2 igazoltatás és 1 üldözés ami után le is adta az napra szolgálatot. Válasz híján elmet a buliban ahol nem sokig volt egy rész azért, mert Jess írt neki és meg beszéltek egy találkozót valahol, mert lehetett érezni a lány SMS-ein, hogy maga alatt van valamiért és ez aggasztotta Tylert. A másik ok, mert nem nagyon jött be neki a hangulat és zene. A Pearls-nél találkoztak ahol beigazolódott amit sejtett a hősünk a lány maga látta van, mert ejtett egy kis hibát és fél a következményektől. Tyler próbálta nyugtatni több kevesebb sikerrel, de a rövid találkozó ami volt annál jobban feldobta a fiút megbeszélték, hogy Jess benéz a kapitányságra és amennyiben tud valami információt ír. Elköszönés után hősünk elment boltba be vásárolni vacsorára, majd haza ment elkészítette az ételt és megette közben kicsit gyomor görcse volt, hogy Jess még nem írt. Vacsora után elment a fiú letudni az esti edzését, de valahogy a zene sem tudta elterelni a figyelmét. Tyler egészen éjfélig várt a válaszra majd jó éjszakátot kívánt a lánynak. Hősünk még fél egyig forgolódott az ágyban majd zene hallgatás közben elaludt.
 

Baka

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:238
Hanna Ramirez
2022.11.13
Tyler reggelre nem aludt valami jól, de aránylag kipihente magát így nem edzett reggel. A nap első evése közben kissé fájó szívvel tapasztalta, hogy Jess nem írt neki. Délelőtt csak tengett-lengett majd ebédre evett egy kissé semmit mondó kaját, mert egyszerűen nem volt étvágya. telo3.pngtelo4.pngDélután folyamán Lisa meglátogatta és elkezdtek beszélgetni arról milyen napjuk is volt eddig. Huga rátapintott egyből egy fájó pontra. Hősünk próbálta terelni a szót Jessről, de még a vak is látta, hogy hiányzott neki és aggódik érte. Lisa mondta, hogy írjon rá, de Tyler kicsit hezitált, mert attól fél, hogy a lány tapadósnak fogja érezni és ezzel elveszti. Huga megnyugtatta, hogy ilyenért nem hagyná ott Jess. Kis unszolás után hősünk ráírt, de a siker nem volt valami utatat törő és meg is lepődött Tyler. Amikor mutatta Lisanak mit írt a lány húga szinte felrobbant és elkezdte kicsit szidni, természetesen a fiú nyugtatta, hogy nem olyan Jess. Majd amikor Elizabeth elment beült kicsit az autóbe és elindult köröket róni a városban csak úgy céltalanul és közben folyamatosan járt az agya. Hazaérve be indított egy zeneszámot folyamatos ismétléssel majd kaját készített és megvacsorázott. Evés után lezuhanyozott és Jess-től válasz híján el köszönt éjszakára és megkérte, hogy vigyázzon magára.Mivel Tyler nem tudott aludni kiment a csillagvizsgálóhoz és csak nézte a város ami közben kiült a párkányra és le lógatja a lábát. Miközben ott gondolkozott és azon elmélkedett miért nem ír vissza neki Jess rágyújtott egy cigire. Dohány áruja elszívása közben lefelé hamuzik a mélybe ami közben nagyokat sóhajt. Amikor befejezte a cigizést eldobja a város felé a csikket majd lemászik a párkányról és nekidől hátrahajtott fejjel és elkezdi nézni a csillagos eget ami közben egy mondat hagyja el a száját egy nagy mosoly mellet: "Ez Jessnek is tetszene" Tyler ott álomba merült és vagy hajnali 2-ig ott volt majd amikor fel kelt rögtön megnézte telefonját nem-e üzent neki a lány. Fel eszmelés után elindult haza felé.


 
Utoljára szerkesztve:

Baka

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:238
Hanna Ramirez
2022.11.14
Tyler miután haza esett lefeküdt rendesen aludni amikor kimerültség miatt egy.kettő álomban merült. Mikor reggel felkelt nézte a telefonját, hogy nem-e írt neki Jess és hát nem kapott üzenetet. Letörten hősünk elkezdte napi rutinját, de valahogy nem tudta elterelni a figyelmét.22.jpg Koncentráció hiányában nem is nagyon sokat edzett így hamar nekilátott a reggeli elkészítéshez. Evés közben görgette az Facenetworkot hát ha lát rajta valami érdekeset és figyelem elterelésnek is jó úgy gondolta. Hát nem árulok el nagy titkot, hogy nem sikerült egyik sem. Ebéd után elment dolgozni ami közben az jutott eszébe, hogy mi lenne ha tenne ki Facenetworkra egy idézetet. Délután folyamán kíváncsian várta mi lesz Jess reakciója. Késő estig melózott hősünk amikor is kapott egy SMS-t a lánytól. Szerelmével a kamionos telephelyen találkoztak ahol először a tropa járműveket szerltették meg. Tyler találkozott középső hugával Biaval aki elhívta egy szerdai titkos partira. Első kérdése rögtön az volt, hogy Jess-t meghívja-e ha meg nem akkor elhívhatja-e. Hősünk boldogan hallotta, hogy persze. Miután lerendezték a kamiont Jess haza vitte majd ott elváltak egymástól. Teraszon cigizve elkezdett Lisaval beszélgetni és megdöbbenve olvasta,hogy legkisebbik húgának is a bejönnek a lányok. Erkélyen döbbenve fogta a fejét a legkisebbik testvérén és nem tudja hova tenni, mert nem így ismerte. Az erkélyről lement a házba és le zuhanyzott majd boldogan lefeküdt az ágyba. Hősünket nem kellett altatni hamar álomba merült a boldogságtól.
 

Baka

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:238
Hanna Ramirez
2022.11.15
Tyler reggel kicsit álmosan kelt, mert éjszaka azon gondolkozott amit huga írt, hogy a lányokat is szereti. Hősünknek persze ez nem volt új keletű, mert középső testvérük már elég fiatalon rá jött erre. Nagy nehez kimászott az ágyból a fiú és vett egy hideg zuhanyt majd átvette a csomagot amit rendelt. First menyo.pngReggelinek 2 tojásból csinált magának rántottát és jóízűen megette. Evés után elővette hősünk a laptopot és elkezdi a képeket böngészni majd talál egy képet ami még MIamiban készült egy akció közben. A kép nézése közben eszébe jutottak az ottani bajtársai akik közül legjobban Tony hiányzik akivel munka közben kiegészítették egymást. Délután elindult dolgozni amikor találkozott Lisa hugával akivel kivesézték a tegnap megadottakat. Műszakja vége felé rá írt Jess, hogy miújság vele épp amikor írta akkor hallotta a rádióban, hogy Los Santosban boltot rabolnak. Meg is indult közel a helyszínre , hogy ha üldözésre kerül a sor be tudjon minél hamarabb csatlakozni. Kisebb üldözés után elkapták az egyik elkövetőt ahol is találkozott Jessel és Biaval. Ruházat átvizsgálás után át adtál az LSPD-nek jobban mondva a lányoknak. Egész incidens után vissza indult a kirendeltségre és leadta az aznapi szolgálatot. Haza érve lezuhanyozott és írt Jessnek egy SMS-t, hogy vigyázzon magára és aludjon jól.
 
Utoljára szerkesztve:

Baka

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:238
Hanna Ramirez
2022.11.16
Tyler a mainapot eléggé ellustulta dél környékén mászott ki az ágyból és csak akkor látta, hogy meddig tartott Jesséknek a kihallgatás. Amikor aránylag felébredt egy jeges zuhanytól elkezdte megbeszélni a lánnyal hogy legyen az esti buli. Jess mondta, hogy vívódik, mert este 18:00-tól lesz nekik egy csapat építő, de a szülinapi partira is szívesen eljönne. Hősünk megnyugtatta a lányt, hogy bárhogy is dönt ő mellette van. Tyler egy közeli virág árushoz ment el és vett Aminak egy sötétkék orchideát ajándékba, szerelmének meg egy szál rózsát. Hősünk hét óra előtt egy jó 30 perccel ért a megbeszélt szórakozó helyhez ahol találkozott Amira hugával akivel megfejtették, hogy már találkoztak hamarabb pár napja. Pontos időben megérkeztek Bia és Ami amikor is megtörtént a felköszöntés. Köszöntés után váltottak pár szót a két Jensen és meg tudta hősünk, hogy ma Jessékre még vár egy kis kihallgatás és hozzá tanúvédelmi programba bevétel. Bia egy jó ötlettel látta el, hogy ha akar találkozni a lánnyal vigyen kávét nekik. Tylernek beugrott egy felvetés ami miatt el is indult haza majd át öltözött kényelmes ruhába és feltámasztotta a telefont a konyhai lámpához ami a pultot világítja meg

***Bevillan a kép és Tyler tenyerét lehet látni
** Tyler hátréb lépked és elkezd beszélni
- Nos akkor megörökítem az utókornak, hogy hogyan kell tökéletes málnás kávét csinálni.*mondat végén ejt egy mosolyt*
- Akkor van itt nekünk frissen őrölt kávé, málnás aroma és tej.*sorba emelgeti fel ahogy mondja*
- Először is főzzük a kávét.*beleönti a kávéfőző gép tartójába frissen őrölt kávét majd elkezdi lefőzni kettő adagot*
- Ezek után a pohárba öntünk kis málna aromát.*mind két pohárba önt nagyjából egyforma mennyiséget*

*** A kép beremeg ahogy értesítés érkezik
*** Jessike SMS : Kérhetek egy szívességet? Feljössz gyors Cocokanál

** Tyler kezébe kapja a telefont
*** A telefon folyamatosan remeg ahogy Tyler géppel
** Tyler rányom a videó leállításra

Tyler kisétál a háza elé majd megérkeznek Jessék majd szerelme azt mondta meg kellene venni egy telefont 350 dollárért. A fiú csodálkozva belement és mondat neki a lány, hogy majd mindent el magyaráz. Találkozás után ott állt egy darabig Tyler a kezében a telefonnal majd bpwf.pngvissza indult folytatni a kávé készítést. Amint elkészült a két remekmű elvitte a lányoknak, de mivel nem akarta megzavarni őket csak letette a portára és rá bízta az ügyeletesre. Hazaérve hősünk elkezdett egy filmet nézni ami nem olyan rég jelent meg egy tál popcorn társaságában. Film megnézése után lezuhanyozott és elgondolkodott, hogy vesz a szobájába egy box zsákot így elkezdett a neten kutakodni. Jó pár oldal végig nézése után kiválasztott egyet és megrendelte. Amikor elküldte a rendelését nem sokkal rá bebújt az ágyba és elkezdett egy horror könyvet olvasni. Pár oldal elolvasása után elkapta az álmosság hősünket így írt egy jó éjszakátott kívánó SMS-t Jessnek majd álomra hajtotta a fejét.
 

Baka

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:238
Hanna Ramirez
2022.11.20
Hősünk reggel folyamán a nap első kávéja közben olvasgatta az e-mailjait és örömmel tapasztalta, hogy elfogadták az át jelentkezését PD-be. Mielőtt besétált a kirendeltségre elindítani a papírokat elment futni majd letusolt. Még várta, hogy száradjon meg kicsit görgette a Facenetworkot kieszelte, hogy nem szól Jess-nek csak meglepetés lesz neki. Besétálva a kirendeltségen találkozott is a lánnyal meg is lepődött, de nem tudtak sokat beszélni, mert hősünknek át kellett venni a szolgálati ruháját és el is indult patrolozni operátor ként, mert még nem volt kocsija hozzá. Járőrözés közben rá kérdezett Jess-re SMS-ben, hogy mit szól a meglepetéshez a lány szóhoz sem tudott jutni, de örült nagyon neki.

2022.11.22
Tyler a papírmunkákat elintézve kapott a kártyájával garázsokhoz jogosultságot valamint egy járőr kocsit is. Kulcs kézhez kapása után hősünk el is indult LINCOLN egységben járőrözni amikor is kihívták egy hely biztosítására. Alig hogy kiért a helyre kapták a riasztást, hogy valaki a gyártelepen lévő fegyver raktárat EP.pngberobbantotta. Azonnal indult első ként a helyszínre ahol jó pár lövést bekapott a kocsija valamint ő is kapott egyet a jobb karjába. Miután elült a forgatag kihívtak egy mentőt ami be szállította hősünket a kórházba ahol kiszedték belőle a golyót. Operálás után úgy döntött még megszerelteti a kocsiját és leadja az napra a szolgálatot valamint kivesz egy szabadnapot. Hazaérve leült a kanapéra majd nevetve tesz egy megjegyzést "Még azt mondják az első fáj. A fenét a második is fáj."







2022.11.24
Hősünk a szabadnapján eldöntötte, hogy szeretne jelentkezni HPD-be így amikor megérkezett a kirendeltségre megkérdezte Sergeant Mardeltől, hogy Sergeant Ramirez bent van-e. Sajnos a válasz nem volt így elment Jessel patrolozni ahol egy igazoltatás után vissza indultak a kirendeltségre, mert megbeszélték, hogy lazulnak egyet közösen. Vissza érve pont belépett Sergeant Ramirez szolgálatba így Tyler szólt neki, hogy beszélni szeretne vele. Tito kért egy 30 perc türelmet, mert volt egy kis dolga. Még várt a Sergeantra Jess elindult haza és hősünk lelkére kötötte, hogy szóljon amikor végzett. Amikor feltűnt Tito kaptak egy bejelentést a Gokart pályáról ahol egy LLS tag vissza élt pozíciójával. Még mielőtt befejezték volna a helyszínelést beriasztott az autó kereskedés, hogy valaki lopja az autót. Kiérkezve már senki nem volt ott így vissza indultak a kirendeltségre. Tito és Tyler a garázsba vissza érve megbeszélték hősünk indítását és miért érezné alkalmassá magát HPD-re pontosabban mivel magaslik ki a többi officer közül. Hősünk bocsánat kérő SMS-t írt Jessnek, hogy ilyen sokáig nem jelentkezett valamint megkérte, hogy a borozást tegyék át másik napra, mert kicsit fáradt. A lány szerencsére nem haragudott meg a fiúra.


2022.11.25
Tylernek megérkezett a boxzsák amit rendelt. Délutánig azzal ügyködött, hogy felszerelje a házába. Amikor befejezte a felszerelést rá írt Jess-re mi jót csinál a lány elhívta magához, hogy bepótolják a borozást. Megérkezve a házhoz szerelme körbe vezette és meginvitálta egy jó jakuzzizásra ami közben boroznak és kicsit össze bújnak. A gerlepár megbeszélték, hogy egyikük sem szeretné a másikat elveszíteni. Egy pohár bor és kis incselkedés után bent voltak a hálószobába ahol mindenki tudja mi történt a két fiatal között. Miután megtörtént ami történt Jess hamar álomba merült Tyler betakargatja szerlmét és elment az esti műszakot megkezdeni.
 

Baka

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:238
Hanna Ramirez
HPD Kiképzés és első éles elkapás
Tyler kiképzés és vizsga előtt nagyon izgult és stresszelt. Sergeant Ramireztől végül megkapta az esélyt arra, hogy az alosztály tagja lehessen, de a rádiózásán kicsit kell gyorsítani. Az elkövetkező napokban erre koncentrál hősünk otthon gyakorolja a mondatok egymás után mondását és közben maga elé képzeli az adott helyzetet.
Grand_Theft_Auto_V_Screenshot_2022.11.27_-_19.36.49.82_3.pngimage.png
 

Baka

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:238
Hanna Ramirez
A nagy döntés ami több mint egy karika
Tyler középső hugával való patrol során elkezdtek beszélgetni az eljegyzésről, esküvőről és az összes vele járókról. Odáig folyt a beszélgetés, hogy14-karatos-feherarany-gyuru-cirkonia-kovekkel-sz25f58-20.jpg hősünk elmondta Bianak, hogy gondolkodik azon megkéri Jess kezét. Huga azt tanácsolta neki minél hamarabb lépjen még akár ma el is tervezte a fiú, hogy munka után elmegy megvenni a bizonyos ékszert. Sajnos nem volt alkalma időben megvenni, mert közbe jött egy autó kereskedés rablás valamint üldözés. eljegy.pngMunka után még szerencsére talált egy nyitva lévő ékszert boltot ahol meg is vette a gyűrűt majd betette a kabát zsebébe, hogy mindig nála lehessen az alkalmas pillanat észlelésekor. Másnap közös járőrözés során Tyler elhívta egy kis túrára Jess-t amit épp a szállingozó hó mellett csináltak. A hegyet járva egy vizesésnél megállva kicsit beszélgette majd kis hezitálás után hősünk megemberelte magát és megkérte a lányt csukja be a szemét. Amint lehunyta Jess a szemét a fiú a lány háta mögé ment majd letérdelt és megkérte, hogy forduljon meg és nyissa ki a szemét. A szerelme nem tudott megszólalni ami kissé megijesztette Tylert és lefagyott majd megkérdezte, hogy "Lesz-e egy szép nap a felesége?". Jess a könnyeivel küszködve bólogatott és halkan mondta, hogy igen. Hősünk szívéről egy kisebb kő esett le, hogy nem mondott nemet.
 
Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó