Üzenetek:243
Hanna Ramirez
Tyler 1996 őszén született egy közép rétegbe tartozó család első gyermekeként. Első testvére 1998 nyarán született Bianca. Mivel csak 2 év volt közte és a testvére között nem volt sok civakodások kis korukban. 2001 januárjában megszületett legkisebb testvérük Lisa. Tyler akkor még nem tudta, hogy mivel jár egy ennyivel fiatalabb hug. Lisa születése után 1 évvel Ty megkezdte az iskolát. Általános iskola felső tagozatában elkezdett versenyszerűen sportolni ami által több sikert is elért. Kis iskolás évei zökkenés mentesek voltak egészen 7. osztályig. 2009 nyarán nagy törés lett az életében apjuk elhagyta őket. Tyler-nek hamar be kellett látnia, hogy ő lett akire a hugai és anyja támaszkodi tud. Általános iskola utolsó évében elhatározta, hogy rendvédelembe szeretne dolgozni így beadta jelentkezését a Los Santos High School Law Enforcement szakára. A középiskolában ismerkedett meg első szerelmével akivel igaz nem volt hosszú a kapcsolat, de annál nagyobb volt Tylernek. 16 éves korában abba hagyta a verseny szerű sportolást és inkább küzdő sportra és testépítés váltott. Közép iskola második felében elkezdett újra közeledni az apjához, de nem tudta megbocsátani neki, hogy ott hagyta őket.
Elszakadás és új élet
A középiskola befejezése után Tyler egy nehéz döntés elé állt, mert a kiváló tanulmányi eredmények miatt Miamiban kapott álláslehetőséget. A fiú sokat agyalt azon, hogy elfogadja-e az ajánlatot, mert nem szerette volna a hugait és anyját itt hagyni a városban. Egyik nyári délután az apja hívta telefonon:
Táskában kotorás hallható
Tyler apja: Szia fiam.
Tyler: Szia. Mondjad.
Tyler apja: Hallottam anyádtól milyen ajánlatot kaptál.
Tyler sóhajt egy nagyobbat
Tyler: Igen, csak nem akarom itt hagyni anyáékat.
Tyler apja: Na most fejezd be.*nevet egy aprót* Tudom nem voltam az a mintaapa, de igaz lehet kicsit későn, de ki szeretném venni már a részemet a nevelésetekből. Nekem annó nagyapád azt mondta, ha kapsz egy lehetőséget az élettől ragadd meg.
Tyler: És hogyan, nincs ott lakás, albérletet meg nem tudunk megengedni.
Tyler apja: Igazából nekem van ott egy nyaralóm amit úgy gondoltam átíratok a navedre, mert úgy is te voltál ott mindig a húgaidnak helyettem is.
Tyler kezéből kicsúszik a telefon
Tyler lehajól majd felveszi a telefont
Tyler: Az nagyon jó lenne, de...de hogyan?
Tyler apaj: Azt csak bízd rám fiam és büszke vagyok rád.
A telefonbeszélgetés után Tyler boldogan ment ki a konyhába anyjának elmesélni mi történt. Édesannyjában kettős érzések voltak, mert féltette a fiát az ismeretlentől. 1 hónap múlva már az új lakásában volt hősünk. Miamiban elég hamar megtalálta az összhangot a kollégákkal. Kis kihagyás után elkezdett újra edzőterembe járni ahol megismerte barátnőjét Emmát. A lány nem csak személyi edző volt ha nem a hely vezetője is. 1 év udvarlás után össze költöztek. A fiatal párnak jó napi rutinjuk alakulta ki, együtt kezdték a reggelt és együtt feküdtek be az ágyba este. Talán az hozta meg az összhangot a fiataloknak, hogy mind a ketten előtérbe helyezték az egészségüket.
Visszatérés LS-be
Tyler-nek már hiányzott a családja így a Miami kapitányságon kérvényezte az áthelyezését Los Santosba. Amikor bejelentette Emmának, hogy vissza szeretne költözni a lány kiakadt. A fiú elszomorodott és így amit tervezett leánykérés elmaradt. Egy kis szomorkodás után elkezdett össze pakolni és készülni a hazatérésre. Egy kissé esős napon landolt a gépe amikor intézte a városban a számláját össze futott Mia Martinezzel. A lánnyal hamar megtalálták a közös hangot és mondhatni szerelem volt első látással. Tylernek a hugai nagy örömmel fogadták, hogy báttyuk visszaköltözik a városban. Egyik este ahogy görgette az e-mailjeit látta, hogy az áthelyezést elutasították. Munka után kutatva meglátta a sheriffség jelentkezési lapját amire meg is írta a jelentkezést.
Utoljára szerkesztve: