Neved: Trevon Lynwood
Adminisztrátor(ok) neve: Dave
Panasz oka: Jogtalan AJ
Panasz kifejtése: Hajnalban volt egy konfliktus Vanessa-val és társaságával. Rendőri intézkedés lett belőle, megmotoztak minket, stb. Amíg zajlott az intézkedés, ők beálltak mögénk kb 5-en ( Amaya, Vanessa, Matteo, Zorina, Tommy ), folyamatosan megaláztak, inzultáltak, hergeltek, kinevettek, rasszista megjegyzéseket tettek felénk. Folyamatosan alánk akartak tenni, feljelentéssel fenyegetőztek. Itt azért megjegyezném, hogy számomra szürrealis, hogy illegális bandásokat, akiken látszik, hogy nem jó velük cseszekedni, elkezdik az emberek hergelni, meg provokálni. Ezután mi fogtuk magunkat, elmentünk(mert az intézkedés után elengedtek minket), előkészültünk és visszamentünk megkeresni őket. Ekkor már csak a Vanessa állt ott, mentünk egy kört bent, hogy biztosak legyünk benne IC, hogy ő az akivel előtte problémánk volt. Miután ismét oda mentünk ő már /lay-el feküdt a kút közepén, és éppen ezért az egész hitboxa buggos volt, de mi bele lőttünk 22-őt. (kb 8-at a fejébe, de csak animba esett, viszont meghalt). Az én karakterem ki nem állhatja a snitch-eket, még a saját társaságában sem tűri el ezt. Illetve nem tolerálja az ellene irányuló megalázást, főleg a nyilvános megalázást. Ez kb hajnal 2:00-kor történt, erre ma kaptam egy AJ-t Dave-től, 16:00-kor DM indokkal.
Bizonyíték (kép, log, videó): https://imgur.com/a/7fEBDxu
Megjegyzés: Az lenne a kérdésem, hogy ha ez nem elég nyomós indok az ölésre, akkor most szeretném megtudni, hogy itt a szerveren mik azok a konkrétumok, amik már elegendőek egy gyilkossághoz. Csak mert szerintem bandásként szerintem bőven elég indokot adtak ezzel, hogy megaláztak, feljelentéssel fenyegetőztek, rasszista megjegyzéseket tettek, illetve hergeltek folyamatosan.