Üzenetek:70
Bobson Dugnutt
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Bobson Dugnutt/Levosz#3059 «
Ötleted leírása
» 2020-ban, még amikor megnyílt a szerver már akkor megkérdőjeleztem, miért van traffipax a szerveren, hisz USA-ban játszódik. Akkor rábólintottam egyes magyarázatokra és nem figyeltem tovább ezt a dolgot. 2 évvel később, amikor a szerver újra kinyitott és megjelentek a kamionok és a trailerek, akkor lettem figyelmes megint a traffipaxokra, hisz minden 3. fuvarnál az emberek Burj Khalifa-t építettek a trailerekből (Égnek állva felakadtak a levegőben). Nem tudom, hogy voltak-e tesztelve vagy megfontolva ezek a problémák még nyitás előtt. Ekkor át lettek néhány helyen rendezve, de ugyanúgy akadálypálya volt néhány helyen és okozott már kellemetlen közúti baleseteket. Legbarátságosabb interakció amikor IC ügynek volt nyilvánítva a 24 méter magasan lebegő szállítmány és nem segítettek az adminok (Szerencsére azzal már nem volt tapasztalatom az utóbbi időben.). Legutóbbi trailerekkel kapcsolatos kiírásban viszont ismételten értelmetlenül néztem ki a fejemből. Van egy probléma ami könnyen orvosolható és mégis a bonyolítás és több kérdőjel lett a döntés. Megoldás pedig pofonegyszerű : Vagy a traffipaxok modelljét egy sokkal egyszerűbb mini dobozos kamerává módosítani VAGY traffipax teljes kivétele a szerverről, hisz még mindig USA-t játszunk és a PD/SD kezelhetné ezeket a sebességméréseket. «
Csatolmányok
» - «
Egyéb megjegyzések
» Nem volt szándékom senkit sem sértegetni vagy ezzel zaklatni, de inkább feldobom ötletként mintsem máshol forrjon ez a téma. Azért valljuk be, jobb lenne NEM szlalompályának használni az autópályát. «