Köszönöm szépen, itt vagyok! Legközelebb ha megjelölsz a poszt alatt hamarabb tudok válaszolni!

Igen ez így történt nem tagadom. Szeretném kifejteni válaszom, bőven. Ezt az IRL-be belekapaszkodós témát nem értem mert itt a játékba olyan dolgokat csinálhatunk amiről esetleg a való életben nem is gondolnánk, hogy megtörténne. Ha mivel megpróbáltam kiállni magamért és ezt nem FearRp-nek gondolod rendben, de ha már ennyire az IRL-nél vagyunk IRL nem állok meg a kamionnal ha megpróbálnak kirabolni, persze ezzel én vagyok így. Még egy példának feltudom hozni a dzsúdó tanáromat aki már több mint 30 éve dzsúdózik és ha késsel, fegyverrel is támadnak rá három másodperc alatt képes végezni az ellenfelével. Na de most nem is ő a fontos hanem én... Kétszázadik órámat karcolom a szerveren eddig nem volt velem probléma, úgy érzem és szankcionálásaimból is ezt látom mivel egyetlen egy Jail-em van azt is azért mert bug-os helyről nem tudtam elmenni. Aztán én ic így reagáltam le a helyzetet nem látom gondnak mert szerintem ha valakinek neki állsz IRL ő sem fogja hagyni szó nélkül. Szerintem teljesen jól rp-ztem mindent, együtt működtem, ha ez nem így van akkor elnézésedet kérem, legközelebb jobban odafigyelek és bármi komment nélkül oda adom mindenem! Próbáltam egy picit színesíteni az rp-t, de ha ez nem jól jött össze elnézésedet még egyszer kérem!
Esetleges voic megbeszélésre is kapó vagyok ha a többieknek is alkalmas!
+Edit: Ezt a Pk-t azért nem érzem jogosnak mert IG is felajánlottam, hogy hívjunk admint és beszéljük meg. Mert lehet, hogy hibáztam de ha igen akkor tudjak belőle tanulni! Te ezt nem szeretted volna, így nem lett hívva admin. Köszönöm!
+Edit: Ahogyan gondolkozom az egészen, nem is értem, hogy maffiához mennyire illik az emberek kifosztása, szerintem azt a bandák és gengszterek nyomatják és a maffiáké marad a nagyobb üzletelések, rablások.
I just think this...