Üzenetek:42
Raina Winkler
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Raina Winkler / ♥ 𝙰𝚕𝚎𝚡𝚊 ♥#9927 «
Ötleted leírása
» Sziasztok, az ötletem a telefonok átgondolásával kapcsolatos. «
Első sorban, egy új item-et gondoltam ki, ami nem más mint a SIM-kártya, ha külön lehetne választani a kártyát a telefontól, nem kellene bajlódni ha esetleg valaki sok telefonszámmal rendelkezik, azok átmentésével stb. csak kiszedi a SIM-et majd átteszi a másikba, jelen esetünkben is az előfizetés és a kártyára töltés telefonszámhoz és nem telefonhoz kötött, így abban sem lenne változás, de a telefontól könnyebben válhatna meg az ember, mint jelen esetben. Akár lehetne választani is, hogy amit képet, névjegyet mentesz, azt SIM-re vagy a telefonra mentse. Az illegál és rendfenntartó szervek részéről pedig: az illegálnak (aki estlegesen abból él, vagy ezt RP-zi) elég egy player kirablása után a SIM-et kivenni a telóból, kidobni (vagy ha jó fej akkor visszaadja és RP-vel szabadul meg tőle) így ezáltal a telefon nála maradhat és azt eladhatja, a rendfenntartó szervek pedig addig mérhetik be a telefonszámot, míg az a telefonban benne van ugyebár.
Másodszor pedig, az árak lennének, jelenleg, olcsóbb venni egy új telefont, mint megvenni egy szelet rántotthúst. Szóval az új telefon elég könnyen pótolható, utánad hajítják a boltban, illetve ha jól tudom, az ócskásnál tudod eladni, 200$ körül de ebben nem vagyok biztos. Viszont, ha a telefon alap árát megemelnénk, akár 3000$-ra vagy akár magasabbra, akkor még is csak értékesebb lenne. És itt jön a
Harmadik része a dolognak, az Elektronikai szaküzletben, lehetne egy használt telefonnal foglalkozó NPC. Nála beadhatod a használt telefonod (akár a lopottat) és kalkulálna neked egy árat. A telefonok kaphatnának egy %-jelzőt is, mint pl.: Akku állapota: 98%. Az NPC ebből az állapot jelzőből kalkulálná az árat, egy jó telefonra mondjuk az eredeti ár felét kapod, és minél rosszabb az állapota, annál kevesebbet kapsz. Illetve gondoljunk a szegényebb karakterekre vagy kezdőkre, akiknek nehéz lehet venni egy drága telefont. A használt telefonos NPC árulna is, használt telefont, természetesen olcsóbban mint az új telefont, illetve már romlott akku állapottal.
Csatolmányok
» Válasz «
Egyéb megjegyzések
» Érdekelne, kinek mi a véleménye erről, vagy miben és hogyan módosítaná. ☺️ «