Sajnálattál látom, hogy mások ilyen egyszerűen döntésre jutnak. Igazából ezt a kérdést több szempontból is érdemes megvizsgálni. Úgy gondolom, hogy a tejbegrízből egyszerre sokkal többet meg lehet enni, ergó hamarabb el is fogy. Míg a tejberizs sokkal jobban laktató. Ám figyelembe kell venni azt is, hogy lehet az a rizs jó lett volna egy egy adag rántott húshoz is, rakott kelhez, stb-stb. Így ergó több kiadás is, mert lehet venni megint majd rizst venni. Szerintem a magyarok konyhájában inkább a tejbegríz a gyakoribb, mivel valamivel egyszerűbb, de persze mindenkinek más az ízlése.
Összegezve: mikor mi, általában jobban oda vagyok a tejberizsért egy kis kakóval, fahéjjal vagy akár lekvárral, de a tejbegríz is nagyon finom tud lenni, főleg hogyha nem a régi iskolai menzás víz és tejpor keveréke, ami folyik összevissza. 🥸
Pro tipp: kevergesd gyakran, nehogy leégjen