Üzenetek:76
Neved: Charlie Dawidson
Adminisztrátor(ok) neve: Taami
Panasz oka: Kaptam egy jailt aminek a felét érzem jogosnak csak.
Panasz kifejtése: Ki akart rabolni egy személy mikor jöttem visszafele Paletofelől az alagútból kamionnal. Az alagút szájába várt egy játékos elbúlt a falmögé és elkezde lőni a kamionomat és a kerekeket elsőt is kilőtte neki vágódtam a korlátnak ebben igazat adok neki hogy nem RP-ztem, na de megállok player motorral megáll elöttem én meg gázt adok és eljövök eltelt kisidő Taami jelentkezett hogy panasz van rám kaptam 60 percet RP hiánya ütközésnél és kilött kerékekl való továbbhaladás miatt. Na utánna ránéztem a szabályzatra mert tudtam hogy van valami erre a kilött kerekes szisztémára. Utánna rá írtam DC-n hogy szabályzatba nincs benne külön kívétel a kamionokra. Írta nekem a józan ész elvét mert szóvá tettem hogy akkor az ember nekiáll egy forgalmas autópályán random a kamionokra lövöldözni, erre vissza írta hogy józan ész elve alapján nem megengedett de a szerver engedi, én meg írtam neki hogy akkor a szábályzat és a szerver engedi nekem hogy kilött kerékkel tovább menjek úgy hogy minden volt gumi. Szóval részben jogos volt mert nem rp-ztem amikor neki mentem a korlátnak, de ezt a kilött kerekes témát meg nem tudom most benyelni mert nemlátom a szabályzatba. És akkor ide is ideírom amit Taami-nak, minden tisztelettel döntsük el hogy szabályzat alapján szankcionálunk vagy józan ész elve alapján. Köszönöm.
Bizonyíték (kép, log, videó): Itt a videó arról ami történt. https://streamable.com/ek4lq1 (én is kaptam)
Megjegyzés: Nincs különösebb problémám csak ez a józan ész kontra szerverszabályzat dolgot át kellene akkor alakítani valahogy.