Szerelőtelep reform

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Loco

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:144
Destiny "Bleach" McCharm

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Destiny McCharm / loco7496 «

Ötleted leírása

» Az elején szeretném leszögezni, hogy az ötlet a teljesség igénye nélkül született meg, az ötlethez érdemben hozzátevő kommentekkel később bővülhet, illetve változhat.
Megpróbálom a legjobb tudásom szerint a lehető legobjektívebben megfogalmazni és átadni a problémát, továbbá vázolni a koncepciónkat.
Elengedhetetlen a hazai környezetben, ezért nem az az ötlet lényege, hogy megszüntessük a hivatásos szerelő RP-t, azonban erre két teljesen kötött frakciót fenntartani abszolút felesleges.

Prezentálom a főbb okokat:
- A szervizpiacot uraló két nagy szerelőtelep miatt egyfajta oligopóliummal jellemezhető a jelenség maga, mindenféle rizikó nélkül éldegélnek békésen egymás mellett, hiszen egy harmadikat létrehozni értelmetlen, és valószínűleg esélytelen is, tudatában annak, hogy a legtöbb vagy leggyakoribb hibákat csak script-tel lehet orvosolni, ezért nem tudnak bejutni a piacra. Nem lehet elfelejteni azt sem, hogy a vezetők alól csak a saját döntésük és az unalom veheti ki a céget. /Természetesen kizárva a szélsőségek eseteket, külső beavatkozásokat./

- A két frakció között nincsen semmiféle piaci verseny vagy manipulálás a vendégekért, nem létezik egyfajta rivalizáció köztük, részben mert tisztában vannak a ténnyel, hogy nem lesz még egy frakció.

- Pontosan a fentebb említett rizikómentes munka végett, nevezhetnénk bizonyos pénzfarmnak is, tulaj és alkalmazott részről egyaránt a befektetett pénz és profit arányt figyelembe véve.
- A telepek tagokkal való szintültig feltöltése és megtartása közel áll a lehetetlenhez, nem feltétlen a jelenlegi peek miatt.
- Monoton, rettentően unalmassá válik azoknak is akik csinálják, illetve azoknak is akiknek csinálják. /Szereltetők többsége AFK ekkor./
- Egy ilyesfajta frakcióban lévő ember, a jelen helyzetében nem tud kipróbálni mást, azon kívül hogy a jelenlegi bizniszek egyikébe megy, szintén csak pénzért. Meg van kötve a kezük illegál terén is.

- Mégis a legfőbb indok, hogy nem RP centrikusak. Ahhoz hogy változatos RP környezetet tudjanak teremteni, egy sokkalta komplexebb autóromlás scriptre volna szükség, ami valljuk be, közel sem elsődleges. Sablon/Minta RP-k vannak minden scriptileg előfordulható probléma kiküszöbölésére, amit naponta többször játszanak be. Azonban ha meg van a színes RP generlás utáni érdek sem fog sikerülni hosszútávon, akárhogyan is módosítgatjuk a sorokat, a végeredmény ugyan az lesz, ugyan azokra a hibákra.

Most nézzük meg, hogyan is illene bele a szerelőtelepek helyzete, mint biznisz a szerver környezetébe.
Akik most szerelő frakcióban vannak, nincs akadálya hogy ne folytathassák, bizniszrendszerben. Tenni kell érte? Igen, ráadásul RP-vel.
Az ötlet maga, hogy a biznisznek legyen IC foganatja, nagyrészét RP-vel kellene egyeztetni, főleg a GSA-val. /Ha ezt nem az online ügyintéző rendszeren keresztül kell majd kitölteni./ Ez a része a kormányra van bízva, hogy ők milyen feltételekhez kötik a telep üzemeltetését és menetét. Példaképpen tűzvédelmi engedély, elsősegély készletek, menekülési útvonalak, különböző engedélyek, etc...

Nem lenne kizáró ok az ötlet felől az, hogy állami támogatást pályázzanak a telepek. Fizetésrendszert a tulaj tudná állítani, gondolok itt arra példaként, hogy egy alkalmazott megkapná a szerelés költségének X százalékát, /ezért már harcolna is azért, hogy az ő munkahelyére menjenek az emberek/ vagy ugyan úgy fix óránkénti fizetés.

Az államot a kormány vezeti, az ő feladatkörükbe tartozik az állam területeinek el-, és kiadása is. Ezért kellene a GSA-val egyeztetni, hiszen ők fogják nekünk beárazni a bérelni kívánt telephelyünket, továbbá felügyelni a pénzmozgást és ellenőrizni az általuk megszabott szükséges feltételeket.

Ha minden le van egyeztetve, és már a célvonalban járunk az üggyel kapcsolatosan, egy céget kellene vásároljunk mint jelenleg is futó rendezvényszervező, fuvaros vagy farmos, végül fórumon megigényelni egy minta alapján a biznisz CP-t, és emelőt. Ezeken kívül szeretném hozzátenni azt, hogy az autó partokat amiket jelenleg a diggaster szolgáltat a két szerelőtelepnek, ugyanúgy ehhez a bizniszrendszerhez szeretnénk csatolni, minden biznisz oldja meg magának a "partok" bevásárlását, például lehetne ehhez külön lehetőség az "Otto Auto Parts"nál.

Az ötlet megvalósításával teret kapna az egészséges versengés, illetve lehetőséget nyerne több RP orientált játékos, akár frakció mellett mint másodállás.
Néhány jelenleg is aktívan futó ns szerelőtelep, akiknek szintén esélyük lenne tovább fejlődni ezzel: Total Ride, La Siesta Car Club.
Persze, csak példaképpen említettem meg őket mert jelenleg is tevékenykednek, de bárkinek lenne így lehetősége kipróbálni magát tisztább céllal.

Előre is köszi a további ötletekért a hozzászólások között, ha lesz. 🥰 «

Csatolmányok

» Credit: @Shaddy @Loco «

Utoljára szerkesztve:

Sheedxr

kisbackfire🔥
Játékos
Üzenetek:363
secret
A 16 jelenlegi tagunkból legalább 7 már van egy másik bizniszben. Ebből 5-en konkrétan ez egész Benny's vezetősége is. Ha ennyire mindenki bizniszt akar ebből csinálni akkor legyenek meg a feltételei is. Értem ez alatt azt, hogy kettő bizniszben lehessen lenni egyszerre mert másképp nem is tudnánk folytatni.
Mint írtam az még oké, hogy valaki szerel és klubot vagy éttermet üzemeltet csak akkor csinálja is aktívan. Azt már annyira nem tartom annak, hogy kamionozol, szereltetsz mert akkor mindenki ezeken fog ülni és megy a sírás.

De alapból ezt a szerelő céget pályázni is lehetne a GOVnál és akkor nincs gond abból, hogy olyanok kapnak akiknek van mellette vagy húsz cégük. Csak normálisan legyen bírálva.

web11hoyer

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:123
Shaundra Hamilton
@web11hoyer maradna?
Alapjáraton a főleader nem én vagyok már, mert sajnos az elkövetkező 1, másfél hónapban tudom nagyon jól, hogy nem leszek túl aktív. Ezért a karakterem és a párját (közösen megbeszélve) elutaztattam nyaralni Spanyolországba, míg nem rendeződnek a dolgaink IRL. Viszont, igen. Maradna. Amikor nem jön el annak az ideje, hogy elegen vagyunk a szerveren ahhoz, hogy illegálisan is tudjunk tevékenykedni, addig bármelyikünk be tud állni szerelni. De az sem kikötés, ha már biznisz lenne, hogy csak belsős tag jöhet szerelni. Jöhetnek olyan emberek is hozzánk például akik szeretik a régi gépeket, és szeretnének egy kis pénzt keresni. Nyitva állna az ajtó a külsősök alkalmazására is.

Poqu

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:638
Maurizio Mancini
Mint írtam az még oké, hogy valaki szerel és klubot vagy éttermet üzemeltet csak akkor csinálja is aktívan. Azt már annyira nem tartom annak, hogy kamionozol, szereltetsz mert akkor mindenki ezeken fog ülni és megy a sírás.

De alapból ezt a szerelő céget pályázni is lehetne a GOVnál és akkor nincs gond abból, hogy olyanok kapnak akiknek van mellette vagy húsz cégük. Csak normálisan legyen bírálva.
Jelenleg kb 7-8 aktív kamionos cég van a 20-ból vagy hány van. Nem gondolnám hogy ez hatalmas problémát okozna. De miért ne szerelhetné meg egy szerelő a saját kamionjait? Így még össze lehet kapcsolni a bizniszeket is, ahogy most is működik ez.

Sheedxr

kisbackfire🔥
Játékos
secret
Jelenleg kb 7-8 aktív kamionos cég van a 20-ból vagy hány van. Nem gondolnám hogy ez hatalmas problémát okozna. De miért ne szerelhetné meg egy szerelő a saját kamionjait? Így még össze lehet kapcsolni a bizniszeket is, ahogy most is működik ez.
“De alapból ezt a szerelő céget pályázni is lehetne a GOVnál és akkor nincs gond abból, hogy olyanok kapnak akiknek van mellette vagy húsz cégük. Csak normálisan legyen bírálva.”

Aki aktívan tudja nyomni kaphat simán, engem az nem zavar, csak ne az rp kárára menjen a grind mert nehéz két ilyen céggel mellette rpre is fókuszálni sok esetben.

Demzsi

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:456
Lack Elek
Jönnek itt a Zöld szerveres ötletek hirtelen,
Esküszöm nektek cigány átok van az Octans néven. Soha senki nem meri megnevezni, mintha nem lehetne tanulni az ott lezajlott dolgokból. Vagy, mintha Legendre köhögő roham törne rá, akárhányszor egy játékos nevén nevezi ezt a szervert. Vagy ez sZeRvErHiRdEtÉs?
Hát ha az RP-t nyomó játékosokra várnánk, akkor játékos se lenne már
Most sincs, akkor nem mindegy kire várunk kire nem?
Hát nem akarom elhinni ezt sem, hogy megbeszélés vagy bármi alapján Klód vagy Legend, vagy bárki ne tudnà megoldani azt hogy reális keretek között tudjatok ti szerelni, vagy bármi.
Ez nem fog megtörténni. Mert a "szerelőktől nem lehet elvenni az rpt". Korábban sem működött semmi ilyesmi. Alternatív szerencsejátékról - utcai szerencsejátékról - sem lehetett szó, mondván ott a kaszinó használjuk azt. (Itt fel lehet még hozni a látványos/nem látványos scriptet, de ebbe ne menjünk bele) Ne mondd már nekem, hogy majd pont a szerelő frakciók mellett ezeket beengedik... De ne legyen igazam! Legyen neked igazad. Aztán majd mikor ezek az új bizniszek olcsóbban, barátibb áron dolgoznak, előre látom a szerelő frakciók fórum topicjait, hogy hát ez nem jó, bezzeg a bizniszek...
Alapvetően támogatom ezt a dolgot, mert sok lehetőség van benne illegál téren, viszont ahogy észre vettem, az emberek nagy többsége (tisztelet a kivételnek) a szereltetést nem RP-zné. Legyen egy CP oszt' jóvan' az úgy!
Istenem de jó lenne. De jó lenne, ha ide eljutnánk. Ha a szereltetést elengednénk és akkor rpzzék helyette a tuningolást.
Szeretném folytatni a szerelői munka köröm a szerveren, nem kell más játékos is csinálja a beosztásom által nyújtott adottságokat 👋🏻
Mindenki remeg rád, de szerintem te ezt nem gondolod komolyan. Képtelenség, szerintem trollkodsz. Nincs az a körülmény, ahol te kimondod azt, hogy inkább legyen 40 játékossal peek a szerveren és menjen a dolog, mintsem kipróbáljunk valami újat. De figyelj, ha komolyan mondod...

Tervezek Cosa Nostrát pályázni a szerverre, igazi, Szicíliából származó olaszokat, akik Los Santosba emigráltak. Természetesen az ottani fiktív Don gyerekei lennének a leaderek és mindenki tudna olaszul folyékonyan. A Don küldi ide őket, hogy terjeszkedjenek és szerezzenek befolyást. Én lennék a leader, lehetnél az alleaderem. Öltönyt hordanának nagy kabátban 40 fokban is. Kalapot is viselnének természetesen. Szigorúan követnék a konzervatív értékeket - de azért a női karaktereket szívesen fogadnám a frakciómba, hogy tudjak kapcsolatot is rpzni... (Elvégre ki ne akarna összejönni a leaderrel?)
Szeretnék mellé egy éttermet/discot, hogy tudjam hirdetni, hogy az olasz étterem/disco felvételt hirdet biztonsági őr/pincér beosztásba. Emellé pár szigorúan hó fehér frakció kocsit kérnék még, többek között Huntleykat, Admiralt, Limuzint és egy Sultant is, ha megyünk illegálozni. (képek csatolva, ha valaki esetleg újabb játékos lenne) Persze ez nem csak neked szól Mike! Bárkit szívesen várok, akinek lenne kedve egy erős, összetartó közösségben rpznie. RP tudás nem feltétel!

Huntley
Limo
Admiral
Sultan - lehet ki lesz tuningolva kékre.

Viccet félretéve. Lehet jobban járnátok, ha egyszerűen lezárnátok ezt az egészet. (Mármint a topicot, mielőtt valaki tűzbe dobna) Az ég világon semmin nem mertek változtatni. Úgy tesztek itt fórumon, mintha próbálnátok megoldani a problémát, de mindezt úgy akarjátok, hogy semmi áldozattal/lemondással ne járjon ez nektek. Jobb ez így inkább, játszunk inkább 40 ember mellett, csak nekem ne kelljen semmiről lemondani abból, amit itt megszereztem. Így sosem lesztek előrébb. Inkább rpzem a fiatal gazdag vállalkozót sportkocsikkal aztán egy jó kis tuning talin megpróbálok befűzni egy női karaktert, aztán megy a baszás. De ha ez nem jön be, akkor sincs semmi baj, csinálok egy modell testalkatú női karaktert, annak úgyis fixen találok partnert. És akkor jut is marad is. Pöröghet a biznisz és a nyelv is. (természetesen csak IC) A többi meg kit érdekel mit csinál? RP-zen otthon magával. Smh.

Boldogan lemondanék erről a bizniszemről, arról a földemről, ranchomról blablabla... Dehogy mondanátok. Még, ha lenne is változtatás - az utolsó utáni pillanatban 20 emberes peek mellett - fórum tömve lenne a buff/nerf vitákkal. A negyedik oldalnál járunk az ötlet alatt és még mindig csak most sikerült megérteni, hogy NEM KELL KISZEDNI A MEGLÉVŐ SZERELŐ FRAKCIÓKAT, elég lenne őket biznisz rendszerbe integrálni. De máris azon megy a hiszti, hogy de akkor a másik biszniszemmel mi lesz? :eek:

Ha komolyabb változásokról beszélünk, akkor jaj a zöld szerver/konkurens szerver/bukott szerver/rp orientált szerver/hcrp szerver/a szerver, amit nem nevezünk nevén/a másik szerver/a zöldebb fű szerver/zöld osztriga (a teljesség igénye nélkül felsoroltam pár alternatívát) is belebukott és nézd meg hol tartanak. Jaj nehogy merjünk változtatni, mert a végén innen is eltűnnek a playerek és jaj az nem jó, maradjon inkább így jaj jaj jaj. Ezzel már szerintem elkéstetek. Merjetek változtatni, vagy mondjátok, hogy ti ezt szeretnétek és jó ez így. Aztán mikor megnyitjátok a tabot/playerlistát - nézzetek fel a falra, ahová előre felírtátok a kifogásokat, miért nincs player a szerveren:
  • Haldoklik a magyar rp
  • Más, konkurens szerveren is kevesebben vannak most.
  • Iskola/Munka - nyáron nyaralás ofc
Mellesleg végtelenül hiányolom a szerver adminisztrátorait/vezetőségi tagjait a topic alól. Nagy a csend, nem hiszem el, hogy nincsen véleményük a dologgal kapcsolatban. Mind a kisebb, mind a nagyobb adminok egyenesen a vezetőségig. Ennek egy közös párbeszédnek kellene lennie, de pár emberen kívül senkit nem látok. Vagy nekik ennyire mindegy? Ennyire érdektelen a dolog? Beírjuk, hogy pár dolog felkerül arra a bizonyos belsős listára és akkor cs all? Tisztelet a kivételnek!

Ezek az emberek, akik itt ötleteket dobtak fel nem csak sírtak, hanem alternatívákat is ajánlottak nektek. De semmi nem jó. Semmi, amivel le kell mondani bármiről. Bírálásig zárható helyezhető.

Loco

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:144
Destiny "Bleach" McCharm
Viszont sokan írtátok, hogy minden kisebb karcolás miatt szerelőhőz kell futni. Az ha bizniszbe kerülne a szerelés változna? Bizniszbe mivel lenne másabb egy szerelő rpje, mint frakcióban?
Tök nem ez az egész téma lényege. Nyilván jó lenne, ahogy én és Poqu is említettünk egy autóromlási scriptet, de hangsúlyozom mégegyszer: nagyon nem elsődleges!
A szerelési hibák nem változnának, és alapvetően nem arról szól, illetve nem azért készült el a topic hogy szidjük a szerelőket, mert rosszul RP-znek.
A probléma azzal van, hogy folyamatosan ugyanazokat a hibákat kapjuk vissza, így hiába van leírva sok minden a könyvben, ha az ügyfél úgymond nem azt kéri.
Mi az, hogy nem azt kéri? Itt arról volt szó, hogy ugyan azok a hibák fordulnak elő, és ugyan azokat a válaszokat adjátok, továbbá említetted, hogy az ügyfél nem szokott mást kérni illetve beszállni az RP-be...
A szerelőink nagy része is dolgozik másik bizniszben. Akkor ezután ne is szerelhessenek mert mondjuk szeretnének szerelni meg egy kávézóban dolgozni? Vagy mert például más bizniszben is részt kívánnak venni, de a script nem engedi?
Én illegálos vagyok, spanom rendőr, spanom kutyája civil, de ne szereljünk, mert a script nem ad rá lehetőséget? Olajat lehet cserélni, de egy karcot kipolírozni nem?
ha meg lenne határozva melyik elem sérült. Pl jobb első sárvédő, bal hátsó lámpa, szíjak stb. Egy szerelő honnan tudja, hogy az ügyfél felborult az autóval a bal elejét törte össze vagy a jobbat vagy elütött egy őzet ha nem volt ott? Sokszor még a szerelő nem is ugyanazt a sérülést látja a desync miatt mint az ügyfél. Neki minden ablak törött nekem egy se.
/do Az autó melyik része sérült?
A játékos már meg is határozza neked.
De akkor ezzel ne lehetetlenítsétek el azokat, akik nem illegál mellett szeretnék csinálni. Akkor lehessen kettő (nem 10) bizniszben tagnak lenni vagy tulajdonolni.
Itt nem csak az illegálról van szó. Akik frakcióban vannak is tudnák csinálni, másodállásban. Egyébként szerintem ha nagyon ez a baj, a két biznisz még járható út, de ezt egy másik ötletben.

a szerelő frakik azért vannak, hogy megszereljék a kocsidat
Nem arról van szó, hogy azért vannak,

másik szerveren volt hasonló biznisz és a kutya se volt sose bent egy szerelőtelepen se, plusz ha volt is az úgy felhúzta az árakat hogy inkább jártál törött autóval.
A jelenlegi szerelőtelepek SZINTE VÁLTOZATLANUL üzemelhetnének ha akarnak, ezáltal a mindenkori aktivitásuk nem hiszem, hogy csökkenne.
Ebben a környezetben valószínűleg az ellentetje lenne, inkább valamilyen szinten csökkennének az árak, hogy elvegyék az ügyfeleket.
RP-be ösztökélné az embereket az ügyfélszerzés, talán életrekelnének újra például a hirdetőtáblák is, ha már vannak. Előtérbe kerülne a propagandálás is talán.

a szerelőteleppel se volt fraki szinten sose baj mert szerintem elég nehéz foglalkozni egy szerelőteleppel és mind a kettő mostani leader, meg a régi leaderek is jól csinálták.
Senki nem állt beléjük, vagy mondtuk hogy alkalmatlanak a leaderek. Az ötlet nem azért született meg még mindig, hogy kivegyük alóluk. Ahogy fentebb is említettem, közel változatlanul üzemelhetnének ha akarnak.

Mert foglalkozna vele például egy illegál 2 hétig és utána szarna bele.
Elég erős példa, ennek ellenére megpróbálok kielégítő választ nyújtani számodra.
Befolyásolna bármit is, ha létrejön egy telep, majd csődbe megy? A teleptulajdonos belefektet pénzt, saját magát ösztönzi hogy csinálja, mert ha nem, elveszik a pénze. Az ő baja.
Most is van mindenkinek lehetősége szerelőnek lenni, attól mert valaki nem tudja hozni az ott levő mércét az már nem a mi gondunk. Jönnek itt a Zöld szerveres ötletek hirtelen, ott is az RP-t képviselő emberek miatt lett minden megváltoztatva aztán lőn csoda onnan is eltűnt mindenki, nem kell ide is ez hogy ezeket az eszméket kövessék az urak.
Ne érts félre, ez az ötlet nem Octans-ról jött, annak ellenére lehet, hogy ott is így működik. Sajnos csak idehaza divat ez amit csinálsz.

Van lehetősége persze bárkinek, olajat meg kereket cserélni, ha van kulcsod a kocsihoz.
Itt nem arról van szó, hogy az általad említett mércét ne tudná bárki meglépni. Pont hogy teret kapnának az RP-sebb játékosok.

Én tényleg támogatom, hogy illegálba kis plusz RP stb, de ha nekem a crips vagy bloods vagy bármi más utcai banda szerelné az autómat, én azt nem találnám reálisnak
Ebből, és korábbi hozzászólásodból merem feltételezni, hogy neked valami személyes kötődésed van. Ha nincs is így, leírom:
Nem, az ötlet nem azért született meg, hogy a saját igényemet kielégítsem, mert Bloods leaderként rögtön telepet szeretnék indítani.
A kérdésedre a válasz:
Miért ne? Nyilván valóan nem a hood közepén lenne a szerelőtelep.
Az meg már az egyéni szociális problémád, hogy hova viszed majd.

De ha be is akarjuk hozni bizniszbe akkor szerintem ezt alapos ellenőrzés alapján érdemes, megfelelő pályázat mellett. Ne a pénz döntsön és ne is a városháza.
De igazából minden bizniszt így kellene.
Persze, ne a GOV-ban hozzunk változásokat, inkább minden lehetséges dolgot vigyünk át OOC-ba. 👍

Ha valóban az illegál akar ennyire szerelőtelepet, és belefér a koncepcióba, elképzelhető lenne hogy megfelelő pályázattal kapjanak a frakcióhoz. Viszont itt jön be az a tényező, hogy a két szerelő fraki akkor miért nem illegálozhat rendesen? - Viszont nagyobb létjogosultságot látnék benne. Így is úgy is rengeteg szerelő IC előélete nem zárná ki az ilyesfajta tevékenységet.
Pontosan ezt IS oldja meg a biznisz.

Az a baj arról szól ez a topic, hogy van kettő szerelő fraki akik összetartó közösség és elakarjátok venni a frakijukat csak azért hogy az illegál szerelhessen.
Idéznék neked az öletből...
Akik most szerelő frakcióban vannak, nincs akadálya hogy ne folytathassák, bizniszrendszerben. Tenni kell érte? Igen, ráadásul RP-vel.
Mi arra a biztosíték, hogy az illegál... - Csinál bármilyen illegál rp-t, vagy mellette illegál scriptet használna ki... Gondolok itt egy közösségi rp-re, mondjuk egy tuningtalálkozó szervezése, tudjuk mivel jár egy minőségi közösségi rp lebonyolítása, de lehetne sorolni a dolgokat... Maradna időd szerelni is?
Miért kéne erre biztosíték? Egy autószerelő telep nem rendezvényszervező cég. Az, hogy van aki tart, jó dolog, és magánügy. Nem erről szól. Aki akar, tart, aki nem, most sincs rákötelezve. A több telep miatt nagyobb lenne az aktív szerelők száma, hiszen napi /többszöri/ probléma is tud lenni.

Utoljára szerkesztve:

Olajos

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:45
Theodore Hampton
Mi arra a biztosíték, hogy az illegál... - Csinál bármilyen illegál rp-t, vagy mellette illegál scriptet használna ki... Gondolok itt egy közösségi rp-re, mondjuk egy tuningtalálkozó szervezése, tudjuk mivel jár egy minőségi közösségi rp lebonyolítása, de lehetne sorolni a dolgokat... Maradna időd szerelni is?

Oké hogy szerelő biznisz, de közösségi RP alatt miért egyből a tuningtalálkozó van megemlítve, a szerelő szó miatt esetleg? Rég lejárt lemez már a tuningtalálkozó, és erős kifejezés rá az hogy közösségi RP, mert semmiféle közösség építő szerepe nincsen azon kívül, hogy a grinderek flexelnek a járműveikkel 2db */me elővesz a jobb kezével a bal zsebéből egy cigit majd a bal kezével rágyújt* közben..

Tiiskid94

Legendás Író
Játékos
Üzenetek:280
Sorry for drips
Jó akkor szerintem szedjük össze ami mindenkinek jó lesz közös megegyezés alapján és zárjuk le.

Szóval a szerelőtelepek legyenek bizniszek, a jelenlegi kettő szerelő frakciónak legyen biztosítva hogy kapnak szerelő bizniszt. Így nem vesztik el a közösséget.

A fórumon lehessen pályázni bizniszt, úgy hogy részletesen ki legyen fejtve milyen rp alapján szeretné igényelni a szerelő bizniszt és maradjon a realitás talaján.

Inaktív bizniszek törölve legyenek, csak újra pályázás esetén lehessen újra nyitni.

Lehessen több biznisze egy embernek elbírálás alapján, a játékosok meg több bizniszbe is csatlakozhassanak.

fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:1,063
Oké hogy szerelő biznisz, de közösségi RP alatt miért egyből a tuningtalálkozó van megemlítve, a szerelő szó miatt esetleg? Rég lejárt lemez már a tuningtalálkozó, és erős kifejezés rá az hogy közösségi RP, mert semmiféle közösség építő szerepe nincsen azon kívül, hogy a grinderek flexelnek a járműveikkel 2db */me elővesz a jobb kezével a bal zsebéből egy cigit majd a bal kezével rágyújt* közben..
Ahol két embernél több van azt már nevezhertjük közösségnek. Az hogy tuningtalálkozóra aki kimegy az egyből grinder. De ne csak tuningtalálkozót nézzünk, szimpla low rider találkozó, ott is a tuningolás, a hidraulikával való pattogás a flexelés a lényeg szerinted.... -Lehet te ezt látod, hogy meggyújt egy cigit stb... - Te miért nem mégy el ilyen helyre, és a cigizó tagot, zökkented ki rp-vel a komfortzónájából?

Sheedxr

kisbackfire🔥
Játékos
secret
Jó akkor szerintem szedjük össze ami mindenkinek jó lesz közös megegyezés alapján és zárjuk le.

Szóval a szerelőtelepek legyenek bizniszek, a jelenlegi kettő szerelő frakciónak legyen biztosítva hogy kapnak szerelő bizniszt. Így nem vesztik el a közösséget.

A fórumon lehessen pályázni bizniszt, úgy hogy részletesen ki legyen fejtve milyen rp alapján szeretné igényelni a szerelő bizniszt és maradjon a realitás talaján.

Inaktív bizniszek törölve legyenek, csak újra pályázás esetén lehessen újra nyitni.

Lehessen több biznisze egy embernek elbírálás alapján, a játékosok meg több bizniszbe is csatlakozhassanak.
* roleplay sorok alapján kapd a fizetésed. Ezek mellett simán lehet bónuszt adni stb, az mindegy, vezetötől függ, de kell valami ami ösztönöz az rp-re.

Shaddy

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:94
Phoenix Holloway / Shaddy Leonhart
Az összes ötletnek amiket tegnap, és a későbbiekben fel fogunk rakni arra szolgálnak, hogy a szervert egy teljesen másik-, jobb irányba próbáljuk terelni rendszerek, szabályzatok, és egyéb dolgok terén. Olyan irány felé próbálunk nézni az ilyen ötletekkel, amik az RP -t prioritizálják, de ugyanúgy a kevésbé RP -s beállítottságú játékos is érvényesülhet bennük. Én értékelem, hogy ki lett vesézve normálisan ez a téma is, viszont páran hajthatatlanok, teljesen logikátlanul kötnek bele mindenbe, és a téma sem az eredeti ötlet kivesézéséről szól már. Szóval ha lehet, kanyarodjunk vissza erre.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó