Szerelőtelep reform

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Loco

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:144
Destiny "Bleach" McCharm

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Destiny McCharm / loco7496 «

Ötleted leírása

» Az elején szeretném leszögezni, hogy az ötlet a teljesség igénye nélkül született meg, az ötlethez érdemben hozzátevő kommentekkel később bővülhet, illetve változhat.
Megpróbálom a legjobb tudásom szerint a lehető legobjektívebben megfogalmazni és átadni a problémát, továbbá vázolni a koncepciónkat.
Elengedhetetlen a hazai környezetben, ezért nem az az ötlet lényege, hogy megszüntessük a hivatásos szerelő RP-t, azonban erre két teljesen kötött frakciót fenntartani abszolút felesleges.

Prezentálom a főbb okokat:
- A szervizpiacot uraló két nagy szerelőtelep miatt egyfajta oligopóliummal jellemezhető a jelenség maga, mindenféle rizikó nélkül éldegélnek békésen egymás mellett, hiszen egy harmadikat létrehozni értelmetlen, és valószínűleg esélytelen is, tudatában annak, hogy a legtöbb vagy leggyakoribb hibákat csak script-tel lehet orvosolni, ezért nem tudnak bejutni a piacra. Nem lehet elfelejteni azt sem, hogy a vezetők alól csak a saját döntésük és az unalom veheti ki a céget. /Természetesen kizárva a szélsőségek eseteket, külső beavatkozásokat./

- A két frakció között nincsen semmiféle piaci verseny vagy manipulálás a vendégekért, nem létezik egyfajta rivalizáció köztük, részben mert tisztában vannak a ténnyel, hogy nem lesz még egy frakció.

- Pontosan a fentebb említett rizikómentes munka végett, nevezhetnénk bizonyos pénzfarmnak is, tulaj és alkalmazott részről egyaránt a befektetett pénz és profit arányt figyelembe véve.
- A telepek tagokkal való szintültig feltöltése és megtartása közel áll a lehetetlenhez, nem feltétlen a jelenlegi peek miatt.
- Monoton, rettentően unalmassá válik azoknak is akik csinálják, illetve azoknak is akiknek csinálják. /Szereltetők többsége AFK ekkor./
- Egy ilyesfajta frakcióban lévő ember, a jelen helyzetében nem tud kipróbálni mást, azon kívül hogy a jelenlegi bizniszek egyikébe megy, szintén csak pénzért. Meg van kötve a kezük illegál terén is.

- Mégis a legfőbb indok, hogy nem RP centrikusak. Ahhoz hogy változatos RP környezetet tudjanak teremteni, egy sokkalta komplexebb autóromlás scriptre volna szükség, ami valljuk be, közel sem elsődleges. Sablon/Minta RP-k vannak minden scriptileg előfordulható probléma kiküszöbölésére, amit naponta többször játszanak be. Azonban ha meg van a színes RP generlás utáni érdek sem fog sikerülni hosszútávon, akárhogyan is módosítgatjuk a sorokat, a végeredmény ugyan az lesz, ugyan azokra a hibákra.

Most nézzük meg, hogyan is illene bele a szerelőtelepek helyzete, mint biznisz a szerver környezetébe.
Akik most szerelő frakcióban vannak, nincs akadálya hogy ne folytathassák, bizniszrendszerben. Tenni kell érte? Igen, ráadásul RP-vel.
Az ötlet maga, hogy a biznisznek legyen IC foganatja, nagyrészét RP-vel kellene egyeztetni, főleg a GSA-val. /Ha ezt nem az online ügyintéző rendszeren keresztül kell majd kitölteni./ Ez a része a kormányra van bízva, hogy ők milyen feltételekhez kötik a telep üzemeltetését és menetét. Példaképpen tűzvédelmi engedély, elsősegély készletek, menekülési útvonalak, különböző engedélyek, etc...

Nem lenne kizáró ok az ötlet felől az, hogy állami támogatást pályázzanak a telepek. Fizetésrendszert a tulaj tudná állítani, gondolok itt arra példaként, hogy egy alkalmazott megkapná a szerelés költségének X százalékát, /ezért már harcolna is azért, hogy az ő munkahelyére menjenek az emberek/ vagy ugyan úgy fix óránkénti fizetés.

Az államot a kormány vezeti, az ő feladatkörükbe tartozik az állam területeinek el-, és kiadása is. Ezért kellene a GSA-val egyeztetni, hiszen ők fogják nekünk beárazni a bérelni kívánt telephelyünket, továbbá felügyelni a pénzmozgást és ellenőrizni az általuk megszabott szükséges feltételeket.

Ha minden le van egyeztetve, és már a célvonalban járunk az üggyel kapcsolatosan, egy céget kellene vásároljunk mint jelenleg is futó rendezvényszervező, fuvaros vagy farmos, végül fórumon megigényelni egy minta alapján a biznisz CP-t, és emelőt. Ezeken kívül szeretném hozzátenni azt, hogy az autó partokat amiket jelenleg a diggaster szolgáltat a két szerelőtelepnek, ugyanúgy ehhez a bizniszrendszerhez szeretnénk csatolni, minden biznisz oldja meg magának a "partok" bevásárlását, például lehetne ehhez külön lehetőség az "Otto Auto Parts"nál.

Az ötlet megvalósításával teret kapna az egészséges versengés, illetve lehetőséget nyerne több RP orientált játékos, akár frakció mellett mint másodállás.
Néhány jelenleg is aktívan futó ns szerelőtelep, akiknek szintén esélyük lenne tovább fejlődni ezzel: Total Ride, La Siesta Car Club.
Persze, csak példaképpen említettem meg őket mert jelenleg is tevékenykednek, de bárkinek lenne így lehetősége kipróbálni magát tisztább céllal.

Előre is köszi a további ötletekért a hozzászólások között, ha lesz. 🥰 «


Csatolmányok

» Credit: @Shaddy @Loco «
 
Utoljára szerkesztve:

fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:797
Természetesen mint írtam is pluszként, ha meg valósul, RP Sorok alapján kapná a player a fizetését. Ez kiszűri az Afkot
Lehet utána osztani a fizetést százalékos arányon. Persze ehhez megkell találni azt az economyt, hogy senki ne károsodjon sem anyagilag se pedig az rp sorok is grindba menjenek át.
- Bár egyet nem értek, és senki ne vegye offenzívenek a dolgot. Ismerem a Total Ride munkásságát, és a másik telepet is. Viszont sokan írtátok, hogy minden kisebb karcolás miatt szerelőhőz kell futni. Az ha bizniszbe kerülne a szerelés változna? Bizniszbe mivel lenne másabb egy szerelő rpje, mint frakcióban?
 

Poqu

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:630
Maurizio Mancini
1) Szerintem ennek az alap kérdésnek kellene lennie, gondolom nem sok idő megkérdezni.
A probléma azzal van, hogy folyamatosan ugyanazokat a hibákat kapjuk vissza, így hiába van leírva sok minden a könyvben, ha az ügyfél úgymond nem azt kéri.
3) 40 játékost foglalkoztathat. Tökéletes megfogalmazás. Foglalkoztatott eddig bármikor is 40 játékost? Nem hiszem.
Amikor 140-150 player volt a peak akkor tele is volt a frakció.
5) Mi ebből a 13 oldalnyi tartalomból mikor látunk valamit?
Vagy annyi áll benne, hogy a leggyakrabban előforduló hibákat hogyan javítsuk meg? Persze, karosszériaelemek, nem nagy kunszt.
Őszinte leszek, nem teljesen értem. Ha jól értelmezem, 13 oldalra elég sok lehetőség ráfér, mondjuk ha kifüstöl a motor... Miért mindig az a fránya hűtő a hibás? Az a legegyszerűbb a 13 oldalról?
Ha olyan hiba merül fel pl elromlott az ablakemelő is meg tudom csinálni. Pedig nincs leírva a könyvben. Ez a játékos kreativitásán is múlik. Sajnos én sem vagyok irl szerelő viszont ha úgy van utána nézek a dolgoknak. Az összes szerelő kezét meg nem tudom fogni miközben dolgoznak.
Miért nem támogatod azt, hogy biznisz legyen?
A szerelőink nagy része is dolgozik másik bizniszben. Akkor ezután ne is szerelhessenek mert mondjuk szeretnének szerelni meg egy kávézóban dolgozni? Vagy mert például más bizniszben is részt kívánnak venni, de a script nem engedi?
Miért érzem azt, hogy innen fúj a szél? Egy cég miért nem elég?
Ha vezetsz egy frakciót egy éve és van egy kamionos céged is másfél éve akkor melyik kezembe harapjak bele? És félre értés ne essék, nem a pénz miatt csinálom, hanem mert mindkettőt szeretem. Akkor is folytattam pl a kamionos céget, amikor már nem hoz pénzt és azon vagyunk most is egy biznisz vezetőknek létrehozott discord szerveren, hogy megjavítsuk. Ti azt szeretnétek, hogy illegál mellett is lehessen szerelni ezt meg is értem el is fogadom. Azt is megértem, hogy legyen nagyobb a piaci verseny. De akkor ezzel ne lehetetlenítsétek el azokat, akik nem illegál mellett szeretnék csinálni. Akkor lehessen kettő (nem 10) bizniszben tagnak lenni vagy tulajdonolni.
Persze, RPzzünk a civilekkel, stb... A fék benyomás, kis gáz adása stb... ez még okés, el is fogadható. Írja körbe mit tapasztal a kocsival? - Jobbra húz, kattog valami stb... ez is oké. De az miért a civil dolga legyen, hogy megmondja mi a baja a kocsinak? - És az a poén itt legtöbb esetben a pontos meghatározását várják, nem az alap körbeírást. Nem mindenki lehet profi szerelő, mi van ha én egy egyszerű diák vagyok, akiket rohadtul nem vonzanak a kocsik, akkor kivágtok a telepről mert nem vagyok képes megmondani, hogy hengerfejes az autó, vagy éppenséggel szarok a szelepek? - Kontaktoljon a szerelő a Civillel, nézze át a kocsit, esetleg tájékoztassa a hibákról stb... ez már egy RP szituáció melyhez kettő vagy több fél is hozzá szól. Van erre rengeteg eszköz amivel tudjátok ellenőrizni a kocsi állapotát és nagyon max, beírjátok do-ba az eszközzel való vizsgálat után (nem a scriptes eszközökre gondolok), hogy mit jelzett, vagy esetleg mit tapasztal a szerelő ha átnézi a motorteret. Nem a civil dolga felállítani a diagnosztikát, azért megy be, mert egy rossz állapotú autót szeretne megjavíttatni, legalábbis informálódni a hibáiról és átfogó képet kapni.
Itt pedig visszatértünk arra, amit korábban is írtam. Komolyabb sérülési rendszer kell, mert egy karosszéria vagy motor javítás kis millió lehetőséget rejtene, ha meg lenne határozva melyik elem sérült. Pl jobb első sárvédő, bal hátsó lámpa, szíjak stb. Egy szerelő honnan tudja, hogy az ügyfél felborult az autóval a bal elejét törte össze vagy a jobbat vagy elütött egy őzet ha nem volt ott? Sokszor még a szerelő nem is ugyanazt a sérülést látja a desync miatt mint az ügyfél. Neki minden ablak törött nekem egy se.
 

Tiiskid94

Kritikus
Játékos
Üzenetek:278
Sorry for drips
Bizniszben nem azért lennének, hogy megszereljék a kocsidat? Nem értem teljesen.
Nem arról van szó, hogy azért vannak, másik szerveren volt hasonló biznisz és a kutya se volt sose bent egy szerelőtelepen se, plusz ha volt is az úgy felhúzta az árakat hogy inkább jártál törött autóval.

Lifeinvader tényleg lehet, a többit nagyon remélem, hogy nem valós példálozásnak hoztad fel. Az államilag fenntartott szerveket sosem lehet párhuzamba hozni profit alapú vállalkozásokkal. Nem is értem ezt a gondolatmenetet.
Az összes vicc mert nyilván ezek legyenek frakik, eddig is azok voltak és a szerelőteleppel se volt fraki szinten sose baj mert szerintem elég nehéz foglalkozni egy szerelőteleppel és mind a kettő mostani leader, meg a régi leaderek is jól csinálták.

Igazából én személy szerint meghagynám az alap kettő frakciót és ha valaki akar akkor pályázzon mellé egy bizniszt, mert úgy is az lenne a vége ha ezek bizniszbe mennének át, hogy senki nem tudna szereltetni. Mert foglalkozna vele például egy illegál 2 hétig és utána szarna bele.

Itt pedig visszatértünk arra, amit korábban is írtam. Komolyabb sérülési rendszer kell, mert egy karosszéria vagy motor javítás kis millió lehetőséget rejtene, ha meg lenne határozva melyik elem sérült. Pl jobb első sárvédő, bal hátsó lámpa, szíjak stb. Egy szerelő honnan tudja, hogy az ügyfél felborult az autóval a bal elejét törte össze vagy a jobbat vagy elütött egy őzet ha nem volt ott? Sokszor még a szerelő nem is ugyanazt a sérülést látja a desync miatt mint az ügyfél. Neki minden ablak törött nekem egy se.

Amúgy nem értem de minden ember komolyan ilyeneket akar? Én már a motorgeneráltól ki vagyok, amikor 80-100 ezer egy szar motor bele, de már az aksi is lemerül, de ha kicsit csikorgatod a gumit szét pattan, de még nyomjunk rá hülyeségeket, lehetne hogy rozsdásodik, a lámpája elkezd besárgulni, patkányok lepik el a karosszériát, ha véletlen sokat cigizek benne akkor sárguljon az ablak, ha összetöröm választhassak hogy eredeti vagy utángyártott alkatrészt akarok így az ára majd ettől függ és ha utángyártottat kérek akkor kiesik ha gyorsan mék, akkor rakjunk be olyat hogy a rázkódástól kieshetnek a csavarok, csomó ötletem van hogyan kelljen elkölteni mégtöbb pénzt a szerveren mert hát mindenki farmol és költeni kell aki meg Rpzik az biciklizzen.
 

web11hoyer

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:122
Shaundra Hamilton
Alapvetően támogatom ezt a dolgot, mert sok lehetőség van benne illegál téren, viszont ahogy észre vettem, az emberek nagy többsége (tisztelet a kivételnek) a szereltetést nem RP-zné. Legyen egy CP oszt' jóvan' az úgy!
Ellenben aki szereti ezeket RP-zni, az úgy is rá fog kérdezni /do-ban, hogy pontosan mi a baja?
Volt egy eset, hogy a kocsimat elvittem szerelőhöz, hogy a nap kissé kifakította a lakkréteget rajta, hogy polírozza fel és a kisebb hibákat javítsa le. Oké, hogy a srác helyesírása nem volt a legprofibb, de szerencsére olyan készségesen és odaadóan RP-zte az egészet, hogy öröm volt vele RP-zni. Azt hiszem kapott is egy kis borravalót a javíttatáson kívül is. (Benny's)
Viszont sajnos az emberek többsége a scriptet létesíti előnyben az RP helyett.

Néha el kell vinni a szerelőhöz a kocsit időszakos szervízre a való életben is. Vagyis ajánlott. Hiányoznak az efféle RP-k a szerverről szerintem. Illetve nagyon sokan letudják annyival, hogy "Megcsinálnád a motort?" a válasz erre: "Meg". Saját szememmel láttam ezt a /me sort, hogy "A megfelelő alkatrészt a megfelelő helyre teszi". Na kösz.

Van itt baj mint a szerelők és mint az ügyfelek részéről is. Mutogathatunk egymásra ujjal, de ha kicsit odatesszük magunkat, hogy valóságszerű helyzetbe hozzuk magunkat egy szerelőnél, akkor élvezhető lehet ez is. Viszont, mint frakció, én is megszüntetném. Mint vállalkozás (business) úgy hoznám be, hogy lehessen 2 vállalkozásban is jelen lenni, mivel sokaknak van a való életben is másod-állása.

Így @Poqu problémája is megoldódna, hogy ne vessze el egyik bizniszt sem.
 

Sheedxr

kisbackfire🔥
Játékos
Üzenetek:363
secret
Lehet utána osztani a fizetést százalékos arányon. Persze ehhez megkell találni azt az economyt, hogy senki ne károsodjon sem anyagilag se pedig az rp sorok is grindba menjenek át.
- Bár egyet nem értek, és senki ne vegye offenzívenek a dolgot. Ismerem a Total Ride munkásságát, és a másik telepet is. Viszont sokan írtátok, hogy minden kisebb karcolás miatt szerelőhőz kell futni. Az ha bizniszbe kerülne a szerelés változna? Bizniszbe mivel lenne másabb egy szerelő rpje, mint frakcióban?
Rengeteg NS is lehetőséget kapna aki erre épül de el kell járnia szerelőhöz, egyébként fentebb le is írtam ezt plusz RP fizu nélkül pedig néhányan komolyan vennék de a legtöbb embernek csak egy grind lenne, ez a százalékos fizetés hülyeség amúgyis csomó biznisz típusra. Valamilyen módon kell ösztönözni a játékost az rp-re mert kevés az aki tényleg a minőségi rpre menne ha nincs ösztönözve.

Viszont, mint frakció, én is megszüntetném. Mint vállalkozás (business) úgy hoznám be, hogy lehessen 2 vállalkozásban is jelen lenni, mivel sokaknak van a való életben is másod-állása.

Így @Poqu problémája is megoldódna, hogy ne vessze el egyik bizniszt sem.
Az még talán ok, hogy van egy kávézód meg egy teleped, de az hogy kamionos cég és még egy telep is, bruh nemárxd. Plusz ebből megint ott lennénk hogy futtat két bizniszt valaki, ő a nagy milliomos és az egyik csökkentett módban fut vagy nem is, a másik megy. (Tisztelet a kivételnek, ezt leginkább éttermeknél láttam) olyanok kezébe kell EGY biznisz aki tudja is azt üzemeltetni, ha valaki nem üzemelteti el kell vennie a GOVnak a bérleti jogát. Rohadtul senkinek se a saját tulajdona a biznisz, nem adhatja el 20-30 milliókért, hatalmas faszság amivel méginkább elbasszuk a gazdaságot. GOV menjen ki és zárassa be, tegye bérelhetővé ha a tulaj nem mutat aktivítást, csá.
 

Poqu

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:630
Maurizio Mancini
Az még talán ok, hogy van egy kávézód meg egy teleped, de az hogy kamionos cég és még egy telep is, bruh nemárxd. Plusz ebből megint ott lennénk hogy futtat két bizniszt valaki, ő a nagy milliomos és az egyik csökkentett módban fut vagy nem is, a másik megy. (Tisztelet a kivételnek, ezt leginkább éttermeknél láttam) olyanok kezébe kell EGY biznisz aki tudja is azt üzemeltetni, ha valaki nem üzemelteti el kell vennie a GOVnak a bérleti jogát. Rohadtul senkinek se a saját tulajdona a biznisz, nem adhatja el 20-30 milliókért, hatalmas faszság amivel méginkább elbasszuk a gazdaságot. GOV menjen ki és zárassa be, tegye bérelhetővé ha a tulaj nem mutat aktivítást, csá.
Van tőkém két bizniszt futtatni és ezek mellett mindkettővel is foglalkozok, időm is van rá miért ne tehetném meg akkor? :D Az hogy a GOV nem záratja be azokat, amivel nincs foglalkoztatva a mindenkori kormányzó felelőssége. De ez meg már nem is tartozik a topic témájához.
 

Sheedxr

kisbackfire🔥
Játékos
Üzenetek:363
secret
Van tőkém két bizniszt futtatni és ezek mellett mindkettővel is foglalkozok, időm is van rá miért ne tehetném meg akkor? :D Az hogy a GOV nem záratja be azokat, amivel nincs foglalkoztatva a mindenkori kormányzó felelőssége. De ez meg már nem is tartozik a topic témájához.
TISZTELET A KIVÉTELNEK!”

Te talán futtatsz aktívan kettőt, de az esetek többségében nem így történik, plusz amúgyis értelmetlen egy embernek két biznisz, megint a grind 😵‍💫

Gov azért nem veszi el mert egy az, parancsuk sincs rá, se joguk, kettő menne a sírás meg a PK hogy jajnee ez miért😭😭

A vezetőségnek kellene erre egy apró rendszert kitalálni és ennyi.

Side: De erről a másik topicban is leírtam a véleményem.
 

janette

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:108
💸
TISZTELET A KIVÉTELNEK!”

Te talán futtatsz aktívan kettőt, de az esetek többségében nem így történik, plusz amúgyis értelmetlen egy embernek két biznisz, megint a grind 😵‍💫

Gov azért nem veszi el mert egy az, parancsuk sincs rá, se joguk, kettő menne a sírás meg a PK hogy jajnee ez miért😭😭

A vezetőségnek kellene erre egy apró rendszert kitalálni és ennyi.
Támogatlak bébibogyó.

Az a gond, hogy ilyen mentalitással lehetetlen helyrehozni a szerver gazdaságát. Természetes, hogy azok, akiknek milliók ülnek a bankszámlán, nem fogják támogatni egyik ötletünket sem, számítottunk is rá. Márpedig… ha változást szeretnénk a szerveren, a játékosok hozzáállásán is csiszolni kell.
 

janette

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:108
💸
A két bizniszből összesen mennyi RP-d származik?

Persze, meghatározhatatlan, azonban kétlem, hogy azért lennének.
El kell dönteni, hogy változást akarunk, vagy sem. Maradhat minden a régi, a pénz orientált játékosok élvezhetik a napi 40es peaket, de akkor nem kell pislogni, hogy hova is tűntek a játékosok.

Nem egy topicban kiderült hogy igazából a grindot sem élvezik már. Ha ennyire ragaszkodunk a könnyű pénzzszerzéshez, értelmét veszíti az egész reform ötlet. Sokan elfelejtik, hogy ez egy RP szerver, és nem GTA Online.

(Kezdünk eltérni a témától, igen. Számomra csak az nem érthető, hogy ha mindenki panaszkodik a gazdaságra és a jelenlegi rendszerekre, miért nem szeretne változást.)
 

Bolondmike

Fórum Császár
Játékos
Üzenetek:215
bolondmike
Kellenek ezek a komoly ötletek, a maradék játékost is el kell kergetni, akik meg RP orientált játékosok, ilyenkor csak a más szervert keresik a keresőben 🫶🏻🤔 Szeretném folytatni a szerelői munka köröm a szerveren, nem kell más játékos is csinálja a beosztásom által nyújtott adottságokat 👋🏻
 

Loco

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:144
Destiny "Bleach" McCharm
Szeretném folytatni a szerelői munka köröm a szerveren, nem kell más játékos is csinálja a beosztásom által nyújtott adottságokat 👋🏻
Mi az akadálya, hogy ne folytathasd?

Milyen adottságokra gondolsz?
Scriptre? Ugyan úgy megmaradna az /adottság/.

Miért ne csinálja más játékos is? Neked lehessen, másnak meg esélye se legyen?

Nem tudom lekövetni a gondolatmenetedet.
 

janette

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:108
💸
Kellenek ezek a komoly ötletek, a maradék játékost is el kell kergetni, akik meg RP orientált játékosok, ilyenkor csak a más szervert keresik a keresőben 🫶🏻🤔 Szeretném folytatni a szerelői munka köröm a szerveren, nem kell más játékos is csinálja a beosztásom által nyújtott adottságokat 👋🏻
Végülis… Mi jó egy szervernek? Ha elveszít 3 playert és kap helyette 10et, vagy fordítva? Sajnálom, ha elmegy a kedved azért, mert nem tudsz majd milliókat összeszedni.

u.i: Ha normális ellenérvet írsz ide, hidd el, nem fog üres fülre találni. Ez nonszensz.
 

Tiiskid94

Kritikus
Játékos
Üzenetek:278
Sorry for drips
Mi az akadálya, hogy ne folytathasd?

Milyen adottságokra gondolsz?
Scriptre? Ugyan úgy megmaradna az /adottság/.

Miért ne csinálja más játékos is? Neked lehessen, másnak meg esélye se legyen?

Nem tudom lekövetni a gondolatmenetedet.
Csak kíváncsiságból kérdem, te vinnél szerelő bizniszt?
 

Domszi

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:47
Frank Porter
Kellenek ezek a komoly ötletek, a maradék játékost is el kell kergetni, akik meg RP orientált játékosok, ilyenkor csak a más szervert keresik a keresőben 🫶🏻🤔 Szeretném folytatni a szerelői munka köröm a szerveren, nem kell más játékos is csinálja a beosztásom által nyújtott adottságokat 👋🏻
Tesó te mikbe vagy? Kajak nem értelek.
 

Sheedxr

kisbackfire🔥
Játékos
Üzenetek:363
secret
Ne menjünk már át személyeskedésbe. Ugyanúgy lesz lehetősége mindenkinek szerelni, szimplán (remélem) rp után kapnak fizetést és több embernek lehetősége lehet ilyen bizniszbe belefogni. Mi is itt a probléma? Vagy akkor maradjon minden a régi és car meetezzen az átlag 40 player az összegrindolt szuperkocsikkal. Döntsük már el és ne személyeskedés legyen már minden egyes topicból. “Mert te így meg úgy, meg te úgy meg amúgy…” bruh.

Side: Valaki mondjon egy ésszerű érvet ez miért nem jó, azon kívül hogy már van bizniszem, ahj nem lehet így telepem vagy fenébe úgyis mindenki megunja :( és a hasonló érvek.

Ameddig nem lesz kipróbálva új dolog semmi se fog változni.
 

Loco

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:144
Destiny "Bleach" McCharm
Csak kíváncsiságból kérdem, te vinnél szerelő bizniszt?
Nem, az én karakterem nem az, aki mindenhez is ért. Nem férne bele a jelenlegi RP-mbe, pedig szívesen csinálnám. Később pedig nem tudom mit hoz a sors.

Korábban volt rá próbálkozásom, márciusban, ezért van tapasztalatom. Nonscriptbe nem igazán működik ez, mert olaj és kerékcserén kívül nem lehet mást csinálni.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó